reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HAPPY zawsze moga wpasc na wakacje albo ty przyspiesz sprawy urzedowe i sru do Polski :p dawno nie bylas, ja bym tesknila :) my mielismy leciec juz za tydzien ale lipa. Nie wiem czy bede wczesniej jak 27.06 bo wtedy mamy chrzest na ktorym mozliwe ze beda matka chrzestna (mam nadzieje :p), ale napewno byc na nim musze.
SANDRA a inne kraje Europy? Napewno wam sie ulozy moze rzeczywiscie jak Happy mowi ulozy sie w Pl! Trzymam kciuki.

reklama
witajcie Kochane ;-)

byłam wczoraj na wizycie u ginekologa. Bardzo się martwiłam, ponieważ ciągle plamię i mam bóle podbrzusza, jednak okazało się, że z dzidzią wszystko dobrze, łożysko się nie odkleja. Jednak mam nadżerkę , stan zapalny i lekarz powiedział , że mam bardzo kruchą szyjkę macicy...trochę mnie to , zmartwiło, bo powiedział, że nawet narazie nie może mi zrobić cytologii, bo bym pare dni krwawiła. Czy któraś z Was się z tym spotkała? boję się, że nie bedę mogła przez to rodzić naturalnie....

Malamala a czemu nie moglabys rodzić nat?
Krucha czyli jest delikatna i krótka.
Też taka mam. Prędzej zacznie się wcześniej poród (niekoniecznie), niż nie będzie się mógł odbyć nat. A Lekarz nie chciał ci założyć pessar albo szew? wzmocniloby to szyjkę i więzadła. Ogólnie oszczędny tryb wtedy, zero seksu, dużo leżeć itp ;)

Maciejkaa-Wlasnie, ze lekarz mi za duzo nie wyjasnil , wiem tylko tyle co wyczytalam z internetu. Bede brala przez 14 dni czopki, w czasie kuracji zero seksu i wtedy dopiero sie okaze co dalej.

Hej. A co tu taka cisza?

U nas wszystko ok.. Maja nabija sobie guzy na glowie i wyglada masakrycznie.. Wczoraj spotkanir z chodnikiem, bo nie slucha sie ze nie biegac, przedwczoraj spadla z toalety oczywiscie na twarz, tzn czolo.. Masakra kask chyba jakis jej kupie..

Dzis pakowanko i rano jedziemy do Kolobrzegu. Oby tylko nie padalo ;)

Zrobilam obiad, rogaliki czekam na T i pojedziemy po brata mojego bo jedzie z nami nad morze a akurat ma jazde w wiekszym miescie kolo nas to wysiadzir pod galeria i go odbierzemy ;)

Jaka cisza...
U nas jakos leci...mamy ciezkie noce z małym....astma daje w kość...kilka dni temu kuchnie nam zalało...babcia S. (W pl) problemy z noga...mały gorączka dziś do przedszkola nie poszedł...podły nastrój mam...ale pisze więcej...wiersze mnie relaksują. Dzis mieliśmy wizytę lekarza w domu, jutro pulmonolog, za tydzień pediatra itd....
Przepraszam ze dziś tylko o sobie :(

reklama
Do góry