reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina - uwierz chciałam ale ostatnio u mas z pracą ciężko, do S. Siostry przyjechał facet i po miesiącu wracał bo pracy nie znalazł. Jest tyle polaków ze firmy zrobiły sie wybredne i bez jezyka ciężko coś znaleźć,

Sandra -Ok ...szkoda ze inaczej pomóc nie mogę :( no ale nic wiecej nie jest w stanie zrobić...mały juz śpi...mówi naprawdę coraz więcej, codziennie cos nowego, jakies króciutkie zdanie, np.dzisiaj jedzie autem na akumulator i ookazuje na droge i o mówi "chce tędy " albo"tata idzie" byl kolega to wolał "Oli choć"

Maciejkaa jest jakiś tam żal , mieliśmy zacząć inne życie w czwórkę, no ale są w życiu sytuacje z których trzeba wiedzieć kiedy się wycofać , ryzyko z byt duże a masa problemów przy tym . Spróbujemy za rok za dwa , jakoś to będzie . Są gorsze problemy na świecie , trzeba wiedzieć kiedy odpuścić . Żałuję że nie spotkam się z happy bardzo na to liczyłam no ale może kiedyś będziemy w końcu sąsiadami ☺☺☺☺

Sandra - moze jeszcze w pl wam sie ułoży....nigdy nic nie wiadomo; ) Ja tez żałuję ze się nie zobaczyliśmy ale zawsze mozecie wpaść na wakacje do uk :D

reklama
Maciejkaa jest jakiś tam żal , mieliśmy zacząć inne życie w czwórkę, no ale są w życiu sytuacje z których trzeba wiedzieć kiedy się wycofać , ryzyko z byt duże a masa problemów przy tym . Spróbujemy za rok za dwa , jakoś to będzie . Są gorsze problemy na świecie , trzeba wiedzieć kiedy odpuścić . Żałuję że nie spotkam się z happy bardzo na to liczyłam no ale może kiedyś będziemy w końcu sąsiadami ☺☺☺☺

Pewnie! trzymam kciuki &&&& :-)

Do góry