reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina - uwierz chciałam ale ostatnio u mas z pracą ciężko, do S. Siostry przyjechał facet i po miesiącu wracał bo pracy nie znalazł. Jest tyle polaków ze firmy zrobiły sie wybredne i bez jezyka ciężko coś znaleźć,

Sandra -Ok ...szkoda ze inaczej pomóc nie mogę :( no ale nic wiecej nie jest w stanie zrobić...mały juz śpi...mówi naprawdę coraz więcej, codziennie cos nowego, jakies króciutkie zdanie, np.dzisiaj jedzie autem na akumulator i ookazuje na droge i o mówi "chce tędy " albo"tata idzie" byl kolega to wolał "Oli choć"

Maciejkaa jest jakiś tam żal , mieliśmy zacząć inne życie w czwórkę, no ale są w życiu sytuacje z których trzeba wiedzieć kiedy się wycofać , ryzyko z byt duże a masa problemów przy tym . Spróbujemy za rok za dwa , jakoś to będzie . Są gorsze problemy na świecie , trzeba wiedzieć kiedy odpuścić . Żałuję że nie spotkam się z happy bardzo na to liczyłam no ale może kiedyś będziemy w końcu sąsiadami ☺☺☺☺

Sandra - moze jeszcze w pl wam sie ułoży....nigdy nic nie wiadomo; ) Ja tez żałuję ze się nie zobaczyliśmy ale zawsze mozecie wpaść na wakacje do uk :D

reklama
Maciejkaa jest jakiś tam żal , mieliśmy zacząć inne życie w czwórkę, no ale są w życiu sytuacje z których trzeba wiedzieć kiedy się wycofać , ryzyko z byt duże a masa problemów przy tym . Spróbujemy za rok za dwa , jakoś to będzie . Są gorsze problemy na świecie , trzeba wiedzieć kiedy odpuścić . Żałuję że nie spotkam się z happy bardzo na to liczyłam no ale może kiedyś będziemy w końcu sąsiadami ☺☺☺☺

Pewnie! trzymam kciuki &&&& :-)

Do góry