reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

U nas nic bez zmian. Brat juz do domu pojechal.

Moj tez ma prawko na motor i w Anglii mial skuter 250. Kolos ogromny. Tu tez by jakis chcial motor ale narazie wazniejsze priorytety mamy ;)

Nasze ciezaroweczki- Tren i Lenati, mam do was prosbe :p Wyczytalam na jednej z grup na fejsie ze mozna zrobic ponoc test z sody i poznac plec dzidzi.
Na lyzke sody nalezy wlac poranny mocz i jesli soda zacznie sie pienic to podobno chlopiec, jesli nic sie nie bedzie dzialo- to dziewczynka. Tam babki pisaly ze im sie sprawdza. Sprawdzicie na sobie? ;)

reklama
Hej
Maciejkaa czasami się zastanawiam po co to wszystko , jeżeli do 20 czerwca będzie jako tako to niech się pakuje i wraca . Ciężko mi z myślą że jutro wylatuje , znowu tylko skeyp . Mimo tego że się klucimy nie wyobrażam sobie życia bez niego . Są momenty ze żałuję sorry za smety.

Happy a nie możesz z nim przyjechać?
magda błagam, nie mów że w to wierzysz? :p
Sandra też jak czasem mam. Ciesz się że skype i że go widzisz. U nas tylko tel i to nie codziennie :(

Maciejka - nie moge i nawet nie wiem czy chce, a nam przyda sie odpoczynek od siebie :p
Magda-hahaha rozbawilas mnie.
Sandra-ona! Ja takiego czegoś nie rozumiem, owszem nawet sie ciesze ze S. Leci sam no ale kurde od leci w sobotę wieczorem a we wtorek juz będzie w domu, na dlurzej wiem ze jest ciężko! Trzymam kciuki za was :)

Dziewczyny na tej grupie jestem od X czasu i od groma jrst tam babek w ciazy, ktotym sie to sprawdzilo :p ja osobiscie nie moge sprawdzic tego hehe :p

Dzis karmilysmy kaczki. Maja jakby mogla to by tam caly dzien siedziala ;)
W ogole to dzis rozebrala sobie spodnie, kazala zdjac pampersa i dalam jrj nocnik i w ciagu godz 3razy zrobila siku bez mojej obecnosci bo bylam zajeta w kuchni :p jak cieplej sie zrobi to mam nadzieje ze na dzien uda sie calkowicie pozbyc pampersow ;)

Magda-ja ci nie pomogę :p
U nas ochłodzenie bo do wczoraj upały :) wczoraj S bilety zamówił a no i nie chwalilam sie ze od wczoraj uczymy malego jezdzic z 2 kółkach...powoli łapię pedalowanie z rownowaga problemów nie ma mysle ze jakis tydzień i opanuje :)

reklama
Do góry