reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

U nas nic bez zmian. Brat juz do domu pojechal.

Moj tez ma prawko na motor i w Anglii mial skuter 250. Kolos ogromny. Tu tez by jakis chcial motor ale narazie wazniejsze priorytety mamy ;)

Nasze ciezaroweczki- Tren i Lenati, mam do was prosbe :p Wyczytalam na jednej z grup na fejsie ze mozna zrobic ponoc test z sody i poznac plec dzidzi.
Na lyzke sody nalezy wlac poranny mocz i jesli soda zacznie sie pienic to podobno chlopiec, jesli nic sie nie bedzie dzialo- to dziewczynka. Tam babki pisaly ze im sie sprawdza. Sprawdzicie na sobie? ;)

reklama
Hej
Maciejkaa czasami się zastanawiam po co to wszystko , jeżeli do 20 czerwca będzie jako tako to niech się pakuje i wraca . Ciężko mi z myślą że jutro wylatuje , znowu tylko skeyp . Mimo tego że się klucimy nie wyobrażam sobie życia bez niego . Są momenty ze żałuję sorry za smety.

Happy a nie możesz z nim przyjechać?
magda błagam, nie mów że w to wierzysz? :p
Sandra też jak czasem mam. Ciesz się że skype i że go widzisz. U nas tylko tel i to nie codziennie :(

Maciejka - nie moge i nawet nie wiem czy chce, a nam przyda sie odpoczynek od siebie :p
Magda-hahaha rozbawilas mnie.
Sandra-ona! Ja takiego czegoś nie rozumiem, owszem nawet sie ciesze ze S. Leci sam no ale kurde od leci w sobotę wieczorem a we wtorek juz będzie w domu, na dlurzej wiem ze jest ciężko! Trzymam kciuki za was :)

Dziewczyny na tej grupie jestem od X czasu i od groma jrst tam babek w ciazy, ktotym sie to sprawdzilo :p ja osobiscie nie moge sprawdzic tego hehe :p

Dzis karmilysmy kaczki. Maja jakby mogla to by tam caly dzien siedziala ;)
W ogole to dzis rozebrala sobie spodnie, kazala zdjac pampersa i dalam jrj nocnik i w ciagu godz 3razy zrobila siku bez mojej obecnosci bo bylam zajeta w kuchni :p jak cieplej sie zrobi to mam nadzieje ze na dzien uda sie calkowicie pozbyc pampersow ;)

Magda-ja ci nie pomogę :p
U nas ochłodzenie bo do wczoraj upały :) wczoraj S bilety zamówił a no i nie chwalilam sie ze od wczoraj uczymy malego jezdzic z 2 kółkach...powoli łapię pedalowanie z rownowaga problemów nie ma mysle ze jakis tydzień i opanuje :)

reklama
Do góry