reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Sandra-a P. Ma prawko? Mi sie wydaje ze jak ktos jeździ odpowiedzialnie to nie trzeba go z asfaltu zbierać
Mi osobiście podoba się kawasaki ninja, i Yamaha R1 ale to już są motory dużej pojemnosci i nie dla nas ;)

Przy takiej mocy jakie jego były wieżysz ze jeżdżą odpowiedzialne istnieje zasada . Jeżeli się boisz i jedziesz to jedz . Jeżeli przestaniesz się bać maszyny i szybkości odpuść póki życie ci mile.
P zawsze mówił ze przy takich każdy chce poczuć adrenalinę

Happy a skoro taki to luz jeszcze w miarę :)) raczej myślałam o takim co osiąga nawet 3 paczki i w 3 sekundy dochodzi do setki .. mój M też o tym marzy ale NO WAY!

Sandra-ja mam trochę inne zdanie, bo znam S. I nie chodzi o starach a o wyobraźnię, po za tym jak pisalam te motory ktore S. Chce nie pojada więcej niz ok 120km/h

Tak ja pisałam o P jak raz poczuł 3 paczki na budziku to nie kręcą go jazdy mniejszymi miał ten skuter co na niego w siadał to masakra . P nie jeździ bo ma tyle oleju w głowie i ma dzieci i to go pewnie powstrzymuje.
Maciejkaa w sobotę wylatuje spowrotem niestety są małe komplikacje z ta pracą ale mamy kilka wyjść awaryjnych wiec działa dalej.

Ostatnia edycja:
Sandra-S. Juz jeździł i to nie raz, kiedys byl kilka razy nawet poszaleć na torze ale on stwierdził że o tego nie potrzebuje, po za tym ufam mu w 100% ale kazdy robi co chce ;)
Ja mówię zawsze, wszystko jest dla ludzi ale wszystko z umiarem

Olka dokładnie , ja P w tej kwestii nie ufam widziałam , jechałam z nim i wiem ze on nie odpuści co do tego dlatego ja mówię nie może sobie kupić ale replikę w kiosku i położyć na półkę . Ha ha . Chyba żeby kupił sobie taką ale tak jak mówisz do 120 . Ale to nie przejdzie u P żeby miał takie myślenie jak S to co innego . Ale wiem ze on jest świadomy tego co prędkość może zrobić 2 razy się udało za 3 może tego szczęścia nie mieć.

reklama
Sandra- wiesz jak S. On odpowiedizalny 3 razy bardziej niz inni, autem tez grzecznie i przepisowo, mowi ze dosyć wypadków sie na oglądał, raz byl swiatkiem wypadku na autostradzie i widział kilka trupów i rozerwane ciało, od tamtego czasu uwaza jeszcze bardziej ;) u nas ostatnio byly upaly a dzisiaj pochmurnie i jakos tak nieprzyjemnie

Do góry