reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LENATI wezmiesz ze soba ;p jak kupicie to tez bedzie trzeba umeblowac ;-)
MADZIALENA a szukasz jakiejs innej pracy?

reklama
Paulina, S ma dom po rodzicach gdzie wszystko jest gotowe ;) postanowilismy jakis czas wynajmowac , az jego bracia pobuduja sie do konca .

Paulina - chyba wszystko zależy hskich ma się teściów ja z moimi bym nie wytrzymała ake mam koleżankę ktora mieszkala z treściami juz od dawna, ponad rok temu zmarł jej narzeczony a ona nadal mieszka z tesciami i zawsze mowi e ma z nimi kontakt lepszy niż z rodzicami

HAPPY na pewno to tez duzo zalezy od kontaktow ;) a u nas nie jest tak zle , w zasadzie i ja sie dogaduje , i on z moja matka , takze dali bysmy rade i w jedna i w druga strone ;)

Cześć kobitki :)
Pogoda się popsuła, deszcz siąpi więc w domu siedzimy. Obiad już dawno zrobiony, posprzątane..nie ma co robić. Jutro jadę z O. do Szczecina do ortodonty na kontrole

Tren ale ten czas zasuwa, już 2 trymestr. Powodzenia w piątek na genetycznych

Maciejka u nas też sporo zadawali w pierwszej klasie ( w drugiej też dużo) bo czytanki, matematyka, religia, niemiecki i angielski.. jedynie nie pisali tyle co u Was

Anula super wiadomości, gratuluję:tak:

Paulina o to Was nieźle babka załatwiła, współczuję

Hej dziewczyny
Tren idziesz jak burza a no i wyglądasz świetnie .
Wiki w pierwszej klasie miała różnie zadawane a bo to czytanki gramatyka i kaligrafia w drugiej już trochę tego więcej jest .
Paulina ja mam to samo wszystko od nowa kompletowac od. Łyżeczki po pościele itp ale u nas te. Plus ze to P większość kupi i będzie miał na to odłożone ale sama myśl że to wszystko trzeba zakupić mnie przeraża.

Uff! Wlascicielka wziela mikrofale dla tego kuzyna, ale przyniosla w zamian nowa :-) no i zaslony jak chcemy to ze ona nam zwroci! ;-) szafke pod tv nam bierze ale daje w zamian na jakis czas stolik, troche brzydki dlatego to kupic trzeba. Ale odchodzi najdrozszy wydatek mikro..

SANDRA my tez koldry kupowalisny, posciele, lozka.. tylko wiesz inaczej sie na to przygotujesz w przeciagu pol roku a inaczej w ciagu 5 dni.

reklama
Do góry