reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina ta zawsze to inaczej smakuje jak ktos zrobi a jak juz babcia to w ogole :D to bede kukac haha zmierz sobie wszedzie ile masz cm i wtedy zauwazysz ja tez nie widze a cm leca :p

Happy wrocisz patrz ile kobiet wrocilo do figiry z przed ciazy dasz rade :p

Witam.
U mnie dzis siosenne porzadki w szafksch a co za tym idzie wszystko na podlodze. Zrobilam sobie przerwe na sniadanie.

Wiosna to temat diet i cwiczen na topie. Ja man za soba kilka prob po dwoch miesiacach brakow efektow sie poddawalam.

EWI ja nie mam diety ;-) jem wszystko tylko regularnie, i staram sie nie jesc slodyczy.
OLCIA widzialam wage swoja aktualna wiec i tak zadowolona jestem :p zdj mam, moze dzis cykne aktualne. Co najwazniejsze cwicze od 9 lutego i poprostu jak sie nie spoce to czuje ze ten dzien fajny nie byl :D

Heeej ;*
U Nas wiosna ;D
co do lekcji w pierwszej klasie, to ja myśle ze nie powinni zadawać, dzieci powinny sie uczyć w szkole a w domu tylko czytać czy coś w tym stylu, a nie siedzi w szkole 7 godzin i pozniej jeszcze 3 w domu nad lekcjami... Ja w technikum to się czułam jakbym 24h była w szkole, bo lekcje do 16, a zadane tyle ze ...

aaa o ćwiczeniach.. hmm zaczęłam te przysiady robić co Happy, ale ja jestem leniuch .. zreszta nie mogę chudnąc bo suknia się szyje i babka powiedziała ze taki szczypiorek jestem i zeby lepiej juz nie chudnąć ;D

Moja Jula, zdrowa już prawie, od poniedziałku do przedszkola idzie, i własnie mamy do Was prośbe, znacie jakąs piosenke o wiosnie? Maja się nauczyć w domu i będzie konkurs ...

jezu... Patrze na moje suwaczki .... 3 msc i 15 dni do ślubu :szok::szok::szok::szok::szok:

23may asik no właśnie. Pytanie czemu tak dużo zadają? Wiadomo że dziecko nie może chodzić do szkoły z nieodrobionymi lekcjami, będzie uwaga w dzienniczku, jedynka itp. Jest szkoła i tam dziecko ćwiczy niezbędne edukacyjne rzeczy, a po szkole powinno to sobie w głowie samo przyswajać. A oni ładują kolejne godziny zmęczenia mózgu to takie trochę wytworzenie przymusu pośredniego na dziecku ..
nie jestem przeciwnikiem prac domowych, które wzbogacają naukę. Wzbogacają, a nie wymuszają wypełnianie hmm.. zaległości w szkole ..

23May zleci :p pomysl ze ja jiz 6,5 msc po :p

My po placu zabaw, ja gotuje obiad mloda lezy, po obiadku pojdziemy na rower biegowy bo A. przywiozl wkoncu Nikoli kask ze starego mieszkania.

KASKA ja czekam ;)) ja kupie sukienke na twoj slub kilka dni wczesniej , o ile jakas znajde pasujaca ;) , najwyzej dresy hahaha

reklama
LENATI ja bylam na weselu w koncowce 6msc, mialam taka sukienke ze nikt nie zauwazyl ze w ciazy jestem ;-) kupywalam w piatek przed slubem ;D nawet mam gdzies w domu ta sukienke jeszcze to jak bede w maju to ci zdj wysle jak bedziesz chciala moze akurat ci sie spodoba

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry