reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka:)

Moje dziecko jeszcze spi ale za chwile muszę go obudzić na lekarstwa;/

wampi Wszystkiego najlepszego dla córki:-)
mili witam:) Jestem mama prawie 4letniego Piotrusia:-) I urodziłam równiez majac 19,5 lat:)

Co do posiadanie drugiego brzdąca to nie stać nas finansowo, czasami mam tak że bym chciała ale przewaznie wole żeby zostało tak jak jest:) Mamy jeszcze czas, najpierw chcę znalezć pracę żeby trochę lepiej nam sie powodziło :)

Wampi wszystkiego najlepszego dla córci.
U nas pobudka o 6:30 i jak dla nas to późno, Kacperek nadal nie umie się przestawić na nowy czas i pobudki są 5-7 a o 12-13 zasypia na dywanie ze zmęczenia.
Czytał ktoś może "Letni domek" Marcia Willett, bo jestem ciekawa opinii na temat tej książki.

Hej MILI!! Paulina lat 18, mama dwuletniej Nicole. Wsumie to mama Nikoli ale z przyzwyczajenia mowienia tak na dworze mowie i w domu.. Mieszkam w Sztokholmie razem z mezem i cora. A o cc tez nie ma mowy? to chyba bezpieczniejsze przy takich dolegliwosciach.
CAYOKA ja jak widze brzuchacze to mnie nie rusza. Jak sobie pomysle jak mi ciezko bylo przy koncowce i jak napuchlam na koncu.. Ale jak widze noworodki to mi sie chce normalnie ;D nie bez powodu rzucilam tabletki ;) ale jakos specjalnie sie nie staramy, bedzie co ma byc, zabezpieczac sie nie zabezpieczamy, jedynie seks przerywany ale wiadomo jakie to zabezpieczenie :p
WAMPI sto lat dla cory!!! Nastolatki ;)
MACIEJKA a ty jak tam? @?

Moja kosmetyczka lat 38, syn z pierwszego zwiazku lat 19, byla ze swoim juz mezem 17lat, po czym oswiadczyl sie jej w Paryzu i w tym roku slub wzieli. Stwierdzila ze popieprzylo jej sie na starosc i tez chcialaby miec drugie dziecko. Nie wiem czy w wieku prawie 40 lat zdecydowalabym sie.

POzatym pisze tego posta juz 40 minut. co chwile mloda cos chce :D

MILEGO DNIA!!

Hahaha padłam!
1414748222189.jpg
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Załączniki

• 1414748222189.jpg
    1414748222189.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 28
Hej.

To ja dzis chyba wszystkich przebIlam lacznie z maluchami bo wstalam o 3-30 :baffled: Maja obudzila sie na butle i nie moglam juz usnac ;/ przed 5 brat do pracy sir szykowal, po 5 T wstawal do pracy noo i ja tez wstalam, pranie zrobilam, obiad. O 7 mnie spanie muliło ale stwierdzilam ze jak sie poloze to nie bede mogla sie zwlec z lozka do wieczora. Prostuje wlosy i idziemy na miasto.
Dzis jeszcze zrobie golabki na jutro i murzynka z bita smietana.

Mili- ja na ksiazkach sie nie znam bo nie lubie czytac :D
Maciejka- mialam to samo pytac co Paulina o @. Kciuki zeby byla jednak ;) i zdrowka dla niuni;)
Wampi- sto lat dla corci;) juz panna ze hoho ;)))

reklama
maciejka zdrówka dla córy:) I oczywiście trzymam kciuki żeby @ się pojawiła:) A co do obrazka to od razu pomyślałam o mojej babci czy by potrafiła takie cos wydziergac na drutach:-D Muszę się do niej wybrać po skarpety na zimę :p

Ja niedługo zabieram się za sernik. Miałam robic wieczorem ale i tak w domu siedzimy a mi się nudzi:p Nie wiem jak z jutrem D. chce żebyśmy pojechali z małym do rodziców, zostawimy go i pójdziemy sami na cmentarz ale on przeziez chory i takie z domu do auta też nie za dobrze;/

Miłego dnia

Do góry