reklama
Anula1989
Fanka BB :)
23may ja tak samo kocham Bartka nie wyobrazam sobie ze mogloby go nie byc ale jednoczesnie nie chce wiecej dzieci, tak mi dobrze. I nie ukrywam ze za wczesnie go urodzilam, moze za mloda jestem na drugie. W sumie gdybym Bartka nie miala nadal bym sie nie zdecydowala na dziecko
sandra910107
Co do decyzji o drugim długo mi to zajęło, na początku nie chciałam w ogóle o tym słyszeć dlatego ze byłam wygodna bo wiki juz dużą jest, jak pracowałam w biedronce to jak słyszałam wyjace dziecko to aż mnie nioslo i tak samo w autobusie , nie wiem sama czemu, uwielbiam dzieci . Może był to jakiś okres ale wiem ze kolejnego nie chcę bo już się do tego nie nadaje , nie ta cierpliwość . Ale kocham je nad życie ☺☺☺
witam, mam na imię Gosia niedawno skończyłam 24lata i pomimo że urodziłam w wieku 19,5 roku to ciąża była planowana. Ale drugiego dziecka nie planuje, bo podczas porodu miałam zapaść i mogłabym drugiego nie przeżyć. Za bardzo kocham synka by podjąć tak egoistyczną decyzję.
sandra910107
Mili17199 witam
Jestem sandra mam 23 lata i jestem mamą wiktori 8 lat i Patrycji 6 mc ☺☺☺
Jestem sandra mam 23 lata i jestem mamą wiktori 8 lat i Patrycji 6 mc ☺☺☺
Cayoka ja jestem na etapie tworzenia brzdaca, tzn nie w tej chwili bo chlop w pracy. Dzieci lubię. Kiedyś mówilam ze O będzie najmlodszy, no ale na starość dziwaczeje i poglądy zmieniam.
Mili witaj. Ja mam 29 lat i panów jak w suwakach.
F u dentystki dal koncert.darl się jakby pol budzi mu rozciela. Jeszcze przed wysadzeniem wacika w paszczę. Jak zaczela wiercic to w miarę spokojnie siedzial. O tradycyjnie dal rade.
Mili witaj. Ja mam 29 lat i panów jak w suwakach.
F u dentystki dal koncert.darl się jakby pol budzi mu rozciela. Jeszcze przed wysadzeniem wacika w paszczę. Jak zaczela wiercic to w miarę spokojnie siedzial. O tradycyjnie dal rade.
Hej
Mili- hej hej, jestem Magda lat 23, mama 1,5 rocznej łobuziarki Majeczki Mieszkam w Uk z mężem mym i córeczką
Renata- to co do denstysty to nie zbyt odwazny
Cayoka- ja tak mam i jak widze brzuchatki to tez im zazdroszcze brzuszka ale w najblizszym czasie nie chce miec drugiego dzidziolka
Maja dzis w dzien nie spała, pobiegala 1,5godz po parku a zasnela chwile po 21 dopiero. Skąd to dziecko ma.siłe..
Ja zaraz tez lulu
Mili- hej hej, jestem Magda lat 23, mama 1,5 rocznej łobuziarki Majeczki Mieszkam w Uk z mężem mym i córeczką
Renata- to co do denstysty to nie zbyt odwazny
Cayoka- ja tak mam i jak widze brzuchatki to tez im zazdroszcze brzuszka ale w najblizszym czasie nie chce miec drugiego dzidziolka
Maja dzis w dzien nie spała, pobiegala 1,5godz po parku a zasnela chwile po 21 dopiero. Skąd to dziecko ma.siłe..
Ja zaraz tez lulu
reklama
sandra910107
Wampi wszystkiego najlepszego dla córki☺☺☺!!