reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mnie tez to nie kręci zbytnio, oczywiscie kocham Julke najbardziej na swiecie, ale nie wyobrazam sobie drugiej ciązy, może za młoda jestem... ale nie..

zaraz do domu .. naraszcie!

reklama
23may ja tak samo kocham Bartka nie wyobrazam sobie ze mogloby go nie byc ale jednoczesnie nie chce wiecej dzieci, tak mi dobrze. I nie ukrywam ze za wczesnie go urodzilam, moze za mloda jestem na drugie. W sumie gdybym Bartka nie miala nadal bym sie nie zdecydowala na dziecko:tak:

Co do decyzji o drugim długo mi to zajęło, na początku nie chciałam w ogóle o tym słyszeć dlatego ze byłam wygodna bo wiki juz dużą jest, jak pracowałam w biedronce to jak słyszałam wyjace dziecko to aż mnie nioslo i tak samo w autobusie , nie wiem sama czemu, uwielbiam dzieci . Może był to jakiś okres ale wiem ze kolejnego nie chcę bo już się do tego nie nadaje , nie ta cierpliwość . Ale kocham je nad życie ☺☺☺

witam, mam na imię Gosia niedawno skończyłam 24lata i pomimo że urodziłam w wieku 19,5 roku to ciąża była planowana. Ale drugiego dziecka nie planuje, bo podczas porodu miałam zapaść i mogłabym drugiego nie przeżyć. Za bardzo kocham synka by podjąć tak egoistyczną decyzję.

Cayoka ja jestem na etapie tworzenia brzdaca, tzn nie w tej chwili bo chlop w pracy. Dzieci lubię. Kiedyś mówilam ze O będzie najmlodszy, no ale na starość dziwaczeje i poglądy zmieniam.

Mili witaj. Ja mam 29 lat i panów jak w suwakach.

F u dentystki dal koncert.darl się jakby pol budzi mu rozciela. Jeszcze przed wysadzeniem wacika w paszczę. Jak zaczela wiercic to w miarę spokojnie siedzial. O tradycyjnie dal rade.

Hej

Mili- hej hej, jestem Magda lat 23, mama 1,5 rocznej łobuziarki Majeczki ;) Mieszkam w Uk z mężem mym i córeczką;)

Renata- to co do denstysty to nie zbyt odwazny ;)

Cayoka- ja tak mam :p i jak widze brzuchatki to tez im zazdroszcze brzuszka ale w najblizszym czasie nie chce miec drugiego dzidziolka ;)

Maja dzis w dzien nie spała, pobiegala 1,5godz po parku a zasnela chwile po 21 dopiero. Skąd to dziecko ma.siłe..

Ja zaraz tez lulu ;)

Wampi 100 lat dla córki :*
1414739425474.jpg

Załączniki

• 1414739425474.jpg
    1414739425474.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry