reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Asik-mały zdrowy już nie licząc tej okropnej egzemy:/:/:/ a jak twoja córcia?
Ja już odliczam czas do zdjęcia implantu i pewnie też zacznę staranka:)
My juz po obiedzie... odpoczywamy. Maly dziś zjadł cały obiad sam i nawet koszulki nie poradził, coraz lepiej mu wychodzi trafianie di buzi:)

A my juz od paru miesiecy wybieramy sie na szczepienie (pisalam kiedys ze mialysmy isc) no i gdy wkoncu jestesmy zapisane na piatek, moje dziecko wyglada jakby ja cos lapalo :// wrrr.

Co do plci.. Ja po cichu marzylam o corce :) A. syna chcial.

Musimy powtórzyć badania ASO bo im nie wyszło wrrr:no:

co do terminów to z O. miałam na 09.08 a urodziła się 21.08 z D. miałam na 26.06 a urodził się dzień przed

Happy jak Dennisek?
Sandra hehe to śpij póki możesz;-)

Renata powodzenia w staraniach o córę:tak: będziecie próbować tak długo aż się uda?:-p bo wiesz kolega ma 5 dziewczyn i już zaprzestał starań...

na 3 bejbi chyba zaprzestaniemy. Za stara juz bede zeby sie po 30 w pieluchy pakowac. zwyczajnie mis ie moze nie chciec.Ł ciocia tak bardzo chciala miec corke ze ma 7 synów. ale ma rekompensate.Wnuczke po sąsiedzku. rozpuszcza jak dziadowski bicz. U babci mala Julka moze wszystko.

happymum to super że Dennisek już sam uczy się jeść:-) mój synek już wszystko sam wcina ale czasem chce żebym go pokarmiła :p
paulina mam nadzieję że doczekacie się szczepionki:) Lekarz i tak zbada Ci córeczkę więc będziesz miała pewność czy jest zdrowa:) Tyle się teraz słyszy o tych komplikacjach po szczepieniach;/
renata moja siostra ma z kolei dwie córki i chciałaby synka w końcu, ale mówi że boi się ryzykować:-) ma 33 lata :-)

Synek pospał pół godzinki hehe, teraz ogląda bajki a ja muszę wpisac sobie parę przepisów do zeszytu, trochę już tego nazbierałam przyda się kiedyś:-)

My właśnie wróciliśmy do domu:) siedzieliśmy na ogródku :) maly sie wybierał:)tetaz czekam az kebaba przywiaoza.

Madzialena - mały id dłuższego czasu je sam ale zazwyczaj bardzo sue orzy tym brudzi a dziś nie:)

Edit.
Ale sie najadlam normalnie ledwo sie ruszam, najpierw kebab a 5 minut później lodziaz przejeżdżal i żal było lodów nie kupić...

Ostatnia edycja:
Eh...i mlody mi wczoraj zaczal pokaszliwac. Cos czuje ze dojdzie do awantury jak znow spotkam tesciow...

Ja mialam termin na 12 wrzesnia a urodzilam 30 sierpnia. Mlodemu sie spieszylo na swiat. :)

happy to moj dzisiaj w koncu zalapal i sam zaczal jesc lyzka i trafiac mniej wiecej do buziaka :p

Ostatnia edycja:
reklama
Moja w sumie była tydzień po terminie. Ale modle się w duchu, żeby Staś szybciej wyszedł niż 11 kwietnia. Już się męczę, wszystko mnie boli i wiecznie zmęczona... :( uroki 3go trymestriu

Do góry