reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
AGATA automat masz? To sie nie narobisz :p chociaz wiem ze swojego przykladu ze w ciazy to sie nawet do toalety wstac nie chce
MAGDA kiedys zostawilam Nikole w pokoju z A. jak gral a ona wstala i zaczela mu walic rekami w tv i sie smiac na caly dom a A. oczywiscie takim blagalnym glosen "Paaaaaauliiiiinaaaa!" A ja na zlosc ze zajeta jestem haha

My wstalysmy o 8.40. Nawet wyspana jestem. Kibelek nam w nowym domu robia :D ja wybieralam, i wszystkie plytki zielone :p

Hejka dziewczyny
Dziekuje za wszystkie gratulacje i zyczenia :tak::happy2:
imrezka sie udala, w USC bylo ok, Ł. mnie rozsmieszyl powstrzymujac smiech i nie dalam rady zaczelam sie smiac :p literki poprzekrecalam w paru slowach no ale co tam :-D
I dwie fotki nasze ;)

Załączniki

• 20140228_123749.jpg
    20140228_123749.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 43
  • 20140228_124011.jpg
    20140228_124011.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 44
Liza-Gratuluję :)
Agata-to rzeczywiscie dużo czasu pracy nie masz za to sporo składania; )
Magda ja na McDonald mam zawsze ochotę:)
Mały sIs zrobił wcześnie pobudke bi o 7 ale S. Do niego wstał wiec ja i tak pospalam tule ci zawsze:)

Liza ; Ślicznie wyglądaliście no oczywiście moje gratulacje :-):-)
agata1991 : widzę że kwietniowa mama :) I ten sam rocznik co ja ;-)
No ja dzisiaj tak na szybko wstałyśmy nie dawno teraz Wiki je płatki i śmigamy zaraz do szkoły , potem jakieś małe zakupy i sprzątanie , a czuję się jakbym całą noc nie spała w ogóle przyszedł taki okres że cały czas bym spała . Miłego dnia dziewczyny :-):-)

Paulina- moj tez zawsze Nooo wezzzzzzzzz ja :D
Liza- slicznie wygladalidcie;)
Sandra, Agata- na kiedy macie dokladne terminy? Moja tez kwietniowa panienka ;) i Renaty chlopcy tez;) i Olci;) duzo dzieci kwietniowych;)

Hejka:-)
liza jeszcze raz gratuluje:) Ślicznie wyglądaliście:-)
agata powodzenia w składaniu ubranek:-) mnie dzisiaj czeka układanie w półkach:p
magda ja też czasem wychaczę coś fajnego w lumpeksie :p Ostatnio kupiłam sobie szare rurki z H&M za 4 zł bo były wszystkie ciuchy -50% :p Małemu uzbierałam juz parę podkoszulek na lato:)
paulina jak mały przeszkadza mojemu D. to zawsze jest ,, idz zobacz co mama robi,, hehe:-)

My pospaliśmy do 9.30 :) Synek zjadł całe śniadanko i zajada jeszcze misia lubisia, dzisiaj na obiad ogórkowa:)
Miłego dnia:)

reklama
Do góry