reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dokładny mam na 27 kwietnia :) Ale to różnie bywa :-):-)

z F mialam termin na 27-go kwietnia. urodzilam 19-go. z O na 30-go i wylazł w terminie.

Bylam u gin dziś. Booooz z 15 kobiet przede mną. poszlam do innej z nadzieją ze moze wczesniej mnie przyjmie. doopa. nie przyjela, bo dziś wczesniej zamyka. to sie wrocilam do poprzedniej. i tylko 5 kobiet przede mną. no i ciązy brak . juz powiedzialam dla Ł zeby na kwiecien zenskie plemniki odbierał. meskie moze spalić, utopić, zjesc.. cokolwiek. Mnie interesują tylko zenskie. nie wnikam jak to zrobi.Ja chce córke.

pogoda cudna.

buty sobie kupilam.baleriny kolor miętowy :) Zwykle takie bez zadnych udziwnien. ale tak mi sie spodobaly ze musialam je miec :)

Ja miałam termin chyba na 27/04 dokładnie nie pamiętam:/ urodziłam 13/04.

Renata-trzymam kciuki ze staranka i żeby córcia była. Jeszcze trochę i do ciebie dołącze;)
Robie obiadek ;) gulasz mam nadzieje ze Dobry wyjdzie bo pierwszy raz:)

renata powodzenia w staraniach o córeczkę :-)
Ja chciałam mieć zawsze pierwszego synusia i się udało:) Termin miałam na 11.01 a urodziłam 2.01:-)
My już po spacerku, zimno dzisiaj u nas;/ położyłam synka spać, zasnąl w 10min, ale wchodzę po chwili znowu do pokoju a on już nie śpi, powiedział żebym poszła bo jeszcze będzie spał , no zobaczymy:)

Witam nowe mamy :)

Agata ja tez mowilam, ze byle zdrowe... Ale gdzies cicho marzylam w srodku zeby byl chlopak ;) Jak mi na usg powiedzieli ze bedzie dziewczynka to wierzyc nie chcialam, bo wcale nie czulam dziewczynki. No a na nastepnych usg juz sie jajca pojawily na ekranie, i kamien spadl z serca ;)

Ale pogoda, mowie Wam. Psa bym nie wygonila na dwor, jakbym go miala :D Jajko spi, ja tez jakas senna jestem. Od konca zeszlego tygodnia maly wcina banana. Jak mu sie japa cieszy jak lyzke widzi! I z jakim zaangazowaniem mieli w tym papsku, telewizor mi nie potrzebny, bo sie tak nasmieje. Luby szuka mi teraz ladnej maszyny do wyciskania soku, od przyszlegi tygodnia bede nam sama robic ;) Jeszcze jakis ladny robot kuchenny by mi sie przydal, ale to moze za miesiac...
A jaka mila niespodzianka z rana. Dostalam list, w zwiazku z nadplata w podatkach od macierzynskiego. Podwojna wyplata w tym miesiacu ^^ Juz siedze na ebayu i szukam malemu czegos ladnego :)

reklama
Musimy powtórzyć badania ASO bo im nie wyszło wrrr:no:

co do terminów to z O. miałam na 09.08 a urodziła się 21.08 z D. miałam na 26.06 a urodził się dzień przed

Happy jak Dennisek?
Sandra hehe to śpij póki możesz;-)

Renata powodzenia w staraniach o córę:tak: będziecie próbować tak długo aż się uda?:-p bo wiesz kolega ma 5 dziewczyn i już zaprzestał starań...

Do góry