reklama
G
guest-1673535084
Gość
OLCIA CO JEST????
MAGDA aaaa ja chce zapiekanke.... mendziora
My dopiero kolacje jemy bo u tesciowki bylysmy. Kuzynka moja co sie 17 sierpnia 2013 hajtala prawdopodobnie bedzie skladac wniosek o rozwod, trzy dni temu wyprowadzila sie od meza a juz ma fagasa jakiegos. Boziu ze to moja rodzina to szok
MAGDA aaaa ja chce zapiekanke.... mendziora
My dopiero kolacje jemy bo u tesciowki bylysmy. Kuzynka moja co sie 17 sierpnia 2013 hajtala prawdopodobnie bedzie skladac wniosek o rozwod, trzy dni temu wyprowadzila sie od meza a juz ma fagasa jakiegos. Boziu ze to moja rodzina to szok
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Magda-przeorowadz sie blizej!
Paulina-szybko ten rozwód
Paulina-szybko ten rozwód
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Agunia-jak plamisz to powinnaś odrazu jechać do szpitala. Zdrówka! !!
repetka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Moj Jajek chory zakatarzyl sie od lubego. Caly dzien prawie nie spi, nos zatkany, kaszle... Jutro rano idziemy do lekarza. Matka mi mowi Olbas uzyj- ale Olbas od trzech lat jest napisane mozna stosowac. Z gruszka nie chce mu grzebac w tym nosie zreszta on bardzo gruszki nie lubi. Aspiratora nie mam :/ Happy albo MAgda01 stosowalyscie jakies angielskie leki dla dziecia? Mam tylko Calpol 2m+ ale temperatury nie ma jak na razie... Wie ktos jak pomoc z tym noskiem?
Repetka- ja mojej odciagalam gruszka. Bo ponoc jak sie kataru nie odciaga to na oskrzela szybko schodzi;// moja tez nie dawala, darla sie ale trudno chwila meki a lepiej sie oddychalo. Ja tez smarowalam mascia majerankowa pod noskiem. I niech maly spi wyzej nie na plasko. I co ja jeszcze.. Aaa wez zamocz recznik i polej pare kropel Olbasu i powies na lozeczko. Zdrowka dla niunia
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Repetka-są krople do noska calpol o 3msc i olekek na piżamke krawol albo krawal yrz chyba of 3 msc.
G
guest-1673535084
Gość
REPETKA ja u mojej stosowalam kropelke olbasu na pizamke, odciagalam aspiratorem, kladlam glowke wyzej jak spala no i po odciaganiu psikalam tetrisalem jak byla w wieku twojego Jasia a teraz nasivinem. Wiem ze olbas lekarze przepisuja malym dziecia, wiadomo nie duzo ale na noc wystarczy jedna kropelka i dziecku lepiej sie oddycha.
G
guest-1673535084
Gość
AGUNIA jakie badania robilas?
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Agunia-odpoczywaj i dbaj o siebie