reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Uff...jestem juz po chrzcinach. Wszystko sie udalo ale narobilam sie tyle ze mam dosc na pol roku. I tort tez nawet mi wyszedl. Wieczorem wrzuce zdjecie jak je zgram na kompa :)

Dzisiaj z mlodym pojechalismy do moich rodzicow na dwa tygodnie ferii. Z. oczywiscie ma z tym problem...eh.

I jak tam niedziela wam mija?

Happy bo nagle mu sie cos odwidzialo i chcial obchodzic walentynki chociaz ani razu ich nie obchodzilismy a mnie nie bedzie. I focha strzelil.

Happy a no mogl. A on mi powiedzial dopiero jak juz sie umowilam z rodzicami ze przyjade a i tak raz na 2-3 miesiace ich odwiedzam wiec niezbyt czesto. Eh...facetom nigdy nie dogodzisz...

Hej dziewuszki:)

Dzis sie narobilam w kuchni uhhhh ale warto bylo bo brzuchy pekaja:p najpierw rosolek, pozniej drugie ziemniaczki i kotleciki z piersi zapiekane z pieczarkami i serem w miedzy czasie pieklo sie ciacho murzynek z bita smietana:p mmniam;)))

Kechu- czekamy na fotki. Facetom nie dogodzisz;// dobrze ze chrzciny sie udaly:)
Happy- zazrdorszcze ci takie spania;)) kurde kiedy u nas tak bedzie :p

Poza tym nudziachy.
A reszta gdzie?

kechu-to tymbardziej nie powinien sie czepiec jak tak rzedko rodzicow odwiedzasz
magda-zycze ci zebys jak najszybciej sie wysypiala, no i prosze kawalek murzynka

Ostatnia edycja:
Happy- zapraszam do londynu;)

Nie wiem jak wam ale mi brakuje pomyslow na obiad.. Masakraaa. Staram sie juz dzien wczesniej cos wymyslac..;/

reklama
Do góry