reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

​papitka 2 szklanki mąki, 4 żółtka, 3/4 szklanki śmietany 18% (gęstej), 1 łyżeczka octu ,sól do smaku ,cukier puder do posypania, tłuszcz do smażenia. Do mąki dodać sól, żółtka , ocet , śmietanę i zagnieść ciasto . Ciasto zbijać wałkiem przez kilka minut ,następnie bardzo cienko rozwałkować . Powycinać ciasto i zrobić faworki następnie zozgrzać olej w garnku , smażyć na głębokim tłuszczu z obu stron . Oczywiśćie posypać cukrem pudrem , tylko jak troszke ostygna . Robiłam ostatnio z tego przepisu i wyszły:) Wychodzą fajne kruchutkie:)
repetka a to mały Ci zrobił niespodziankę
:-)

Synek dalej śpiocha, niedługo trzeba go obudzić:)

reklama
O ciastach mowa.... dzis moja mamusia pojechala mi do cukierni gdzie bede zamawiala ciasta i tort na wesele, miala kupic jeden rodzaj, kupila 6 rodzai <3 meeega sa

Paulina no to przygotowania prłną parą idą juz niedługo ;D

madzilena dziekuję. Właśnie miałam przepis tylko z 1 łyżka spirytucu nie octu i kurde nie mam spirytusu a kurde nie będę kupowała na jedną łyzeczke aż tyle z reszta spirytus drogi jest.

Bounty, 3 bit, snikers, i taki galaretkowy, ptasie mleczko... <3 hahha ide sobie zaraz wziac ten z galaretka :p no coz, jeden dzien moge sobie diete popuscic hehe ;p dlugo juz chyba nie wytrzymam

oz.. obzarlam sie jak swinia. rozsadzi mnie zaraz ;/

a propos ciast. czasami pieke. ale czesciej ł z piekarni przywozi. jako pracownik ma za bezcen :) a niektore pyszne robią.

i ch.. strzelil moją diete dziś :)

Renata chyba wszystkie diety dzis poszly sie walic z tego co czytam :D Bede musiala spalic te kalorasy dzisiaj ^^ A teraz jestem tak obzarta ze chyba bym puszczala pawia za pawiem podczas jakiegokolwiek fizycznego wysilku :|

Renata chyba wszystkie diety dzis poszly sie walic z tego co czytam :D Bede musiala spalic te kalorasy dzisiaj ^^ A teraz jestem tak obzarta ze chyba bym puszczala pawia za pawiem podczas jakiegokolwiek fizycznego wysilku :|

ja ruszyc sie nie dam rady. brzuch wywalilo jak w zaawansowanej ciązy.

no rozsadzi mnie.

reklama
My dopiero wróciliśmy do domu:) wyciągnęłam S. Do miasta, później poszliśmy do teściów na kawę i dopiero do domu, na obiado-kolacjeu pizza. teraz czas trochę ogarnąć w domku

Edit...
Dennisek właśnie sie kompie a S. Gra...
Tak sobie siedzę i mysle ze życia łatwego nieialam ale czuje sie szcEsciara:) mam wspaniałego syna i porządnego , ,kochanego faceta; )

Paulina-tak chodziło mi o "pam_xx_pam"
Co do włosów moje są kręcone:) czasembje kocham a czasem ptzrklinam

Ostatnia edycja:
Do góry