reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No róznica jest spora ale wazne zeby sie szanowali i kochali ;)
Moze jak taki starszy to bardziej odpowiedzialny ;) ;-)
Moj Ł jest 3 lata starszy i czasem zastanawiam sie czy dojrzał do bycia tata ..

reklama
to prawda ale czasem jest to takie irytujace ze porazka no ale co zrobic trzeba czaekac az troche wydorosleje ;)
kurcze dziewczyny jak mi sie jutro nie chce isc do szkoly porazka jak pomysle sobie ile nauki ..;/

aguuniaa wlasnie jutro pojde do lekarza i zobaczymy co nam da zastepczo ..

Aguniaa to jesteś w pełni obeznana w temacie ciąży:) A Twój P na jakim pracuje??

Olcia masakra biedne dziecko;/

Moj maz ode mnie starszy o 2 lata. a czasami mam wrazenie ze Filip jest bardziej dojrzały emocjonalnie od niego mimo autyzmu.

Ja dla swego czesto powtarzam ze faceci rozwijają sie do 6 roku zycia. potem tylko rosną :)

chlocpy juz spią. Booooze myslalm ze wysadze w powietrze i siebie i ich. klutnia o spanie na gorze. Oczywiscie Oskar chce a Filip nie pozwala. I " mamoooooo, powiedz mu ze ja chcem "

Paulina moze faktycznie taka reakcja na zimno.

Agula-fajnie ja niedługo zaczynam starania o drugie dziecko wiec będę miala kogo zie poradzić; )

Vo do wieku to moj S. To chyba wyjątkowy jest bo tylko 19 dni starszy ode mnie a jest najwspanialszym tata jakiego znam jwst też dorosłym odpowiedzialnym mężczyzna :) ale on miał trochę inną sytuacje bo jego rodIve wyjechali do uk jak miał 14 lat musiał dorosnąć

Aguniaaaa to ile Wy już razem jesteście skoro on ma takie malutkie dzieci?? Z żoną nie ukłało się a wpadka była??

paulina mój synek w tamtym roku też miał cos takiego, w ciągu dnia aż tak nie było widać ale wieczorem to miał taka wielką suchą plamę na policzku. Pediatra skierowała nas na testy do alergologa ale nic nie wyszło, nie jest na nic uczulony, dopiero maść od dermatologa pomogła. Jak mój synek ma teraz suchą skórę na buzce to smaruję mu Linomagiem i pomaga:)
olcia masakra z tą Twoją koleżanką;/ biedna dzidzia

Synek już śpi:-) Mnie gardło strasznie boli:wściekła/y: biorę Herbitussin może pomoże:)

Co do wieku to my z D. jesteśmy z tego samego rocznika, 1991 :) Ja z lipca a on z listopada, jestem starsza o 4 miesiące hehe ale D. wygląda na 25 lat:) Na początku byliśmy przyjaciółmi ale jednak opboje chciwliśmy żeby to było coś więcej niż tylko przyjazń:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nowe mamusie. Mam na imię Magda i jestem mamą siedmio miesięcznej Julii :)
Dziewczyny znowu się tak rozpisałyście, że pół wieczoru czytałam :) U nas wszystko w jak najlepszym porządku J. wróciła do zasypiania o normalnej porze o godzinie 20 <jupi> Jak R. jest w PL to nie mam kiedy się nudzić, ciągle coś robimy.
RENATA strasznie mi przykro, ściskam.
AGUNIA jesteś cudowna, dzieciaczki sprawiają na pewno dużo radości, sama nie wiem jakbym odnalazła się w takiej sytuacji w dodatku z takimi maluszkami. J niedawno skończyła 7msc i nie wyobrażam sobie dnia bez niej, to nie była matka to jak ktoś już tu napisał samolubna s**a
PAULINA ja nie widzę zdjęcia na telefonie hmm nie wiem dlaczego. Jak nie posmaruje J kremem przed wyjściem ja dwór to też potrafi jej coś wyskoczyć, ma bardzo delikatną skórę. Poza tym na karczku i na jednym uszku styłu ma plamki, które się uwidaczniają jak jest jej za ciepło, płacze itp. To ponoć naczyniaki i same się wchłoną z tym, że brat R ma takiego na szyi i nie ma zamiaru się wchłonąć..

Do góry