reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina ja slepa jestem i slabo widze co to za plama. Moze uczulenie jakies.

U Filipa podobne wyskakują, ale wiem ze on ma azs i od razu smaruje mu tridermem, zeby slad nie został.

reklama
W srode idziemy do pediatry prawdopodobnie bo chcialam ja wkoncu zaszczepic bo odwlekam i odwlekam... Moze ona cos powie.

MLODAMAMA moj A. w marcu konczy 26lat. 8 lat roznicy jest miedzy nami.

Edit
Renata tylko na twarzy. Pierwszy raz cos takiego

Yh co raz wiecej takich matek jest az serce sciska ae lepiwj dla tych dzieci w sumie ze takie matki zostawiaja i wychowuje je ktos kto je kocha z calego serducha ;)

Mnie dzusiaj tak kolezanka z klasy wkur.... ze gdyby byla obok to bym nie wytrzymala znanacze fakt ze chodzi do psychiatry i dostala skierowanie do sz.psychiatrycznego. zadzwonila do mnie i cos zaczela gadac o wozku nie wiem o co jej chodzili i zaczela pisac glupie esy to jej napisalam to co napisalam. I ona zaczela cos o mojej Zuzi zebym zajela sie dzieckiem ble ble to jej napisalam zeby odpimpala sie od mojego dziecka i ze ona krzywdzi dziecko przekarmiajac je (jak karmila piersia pisala ze sie brzydzi ale karmila jak sie w cycu konczylo to butla i jej lekarka nie wiedzac co jej jeat bo wymiotowal i nie mofla do konca sie wyproznic i caly dzien i noc pkaka moze przez cala dobe spala 2h i w koncu poszla do szpitala lekarz jej powiedzial ze jeszcze 2dni a dziecko by umarlo watroba qyczuwalna pod palcami i cos tam jeszze bylo nie pamietam to tak q skrocie) a ta ze ja gkodze dziecko bo jej Ania majac 6msc qazy 11kg a Zu 9 ;/ no zrozum kobiete wrr

aguuniaa a ty na jakim oddzale pracujesz ?
myslicie ze maluy moze dostac uczulenia od jakiegos leku ktory teraz bierze wyglada strasznie na calej buzi wielkie czerwone plamy a na ciele duzo malych krosteczek ...

AGUNIA dziekujee :**
MLODAMAMA mmr. Roznica moze i duza ale nie przeszkadza w niczym.
OLcia biedne dziecko... moja ma 12kg majac 16miesiecy.. a nie 6...

reklama
Ola czy ja wiem czy taka duza mi sie wydaje ze taka w sam raz faceci dojrzewaja pozniej niz kobietki chociaz sa wyjatki xd
A zobacz na ulotce tak powinno pisac co i jak ;) a jak nie to lec na nocny dyzur do przychodbi lub szpitala ;) moja siostrzenice raz lekarz dopuacil do szczepienia a btla ledwo co po chorobie i doskonale wiedziala co robi lekarka i wieczorem zaczela sie dusic to do szpitala pojechali na drugi zastrzyk ale zeby sie nie dusila i puscili do domu ale to tak z innej beczki napisalam
Agunia szczecie miec nie swoje dzieci ale wiedzac ze kochaja Cie jak prawdziwa mame ;)

Paulina no boedne ale co zrobic taka ma matke niestety. No wlasnie a patrz jaka roznica to jak bedzie miala tyle co twoja to ile bedzie wazyc 20 lub wiecej :o dla mbie to jeat krzyqdzace dla dziecka

Ostatnia edycja:
Do góry