reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina ja slepa jestem i slabo widze co to za plama. Moze uczulenie jakies.

U Filipa podobne wyskakują, ale wiem ze on ma azs i od razu smaruje mu tridermem, zeby slad nie został.

reklama
W srode idziemy do pediatry prawdopodobnie bo chcialam ja wkoncu zaszczepic bo odwlekam i odwlekam... Moze ona cos powie.

MLODAMAMA moj A. w marcu konczy 26lat. 8 lat roznicy jest miedzy nami.

Edit
Renata tylko na twarzy. Pierwszy raz cos takiego

Yh co raz wiecej takich matek jest az serce sciska ae lepiwj dla tych dzieci w sumie ze takie matki zostawiaja i wychowuje je ktos kto je kocha z calego serducha ;)

Mnie dzusiaj tak kolezanka z klasy wkur.... ze gdyby byla obok to bym nie wytrzymala znanacze fakt ze chodzi do psychiatry i dostala skierowanie do sz.psychiatrycznego. zadzwonila do mnie i cos zaczela gadac o wozku nie wiem o co jej chodzili i zaczela pisac glupie esy to jej napisalam to co napisalam. I ona zaczela cos o mojej Zuzi zebym zajela sie dzieckiem ble ble to jej napisalam zeby odpimpala sie od mojego dziecka i ze ona krzywdzi dziecko przekarmiajac je (jak karmila piersia pisala ze sie brzydzi ale karmila jak sie w cycu konczylo to butla i jej lekarka nie wiedzac co jej jeat bo wymiotowal i nie mofla do konca sie wyproznic i caly dzien i noc pkaka moze przez cala dobe spala 2h i w koncu poszla do szpitala lekarz jej powiedzial ze jeszcze 2dni a dziecko by umarlo watroba qyczuwalna pod palcami i cos tam jeszze bylo nie pamietam to tak q skrocie) a ta ze ja gkodze dziecko bo jej Ania majac 6msc qazy 11kg a Zu 9 ;/ no zrozum kobiete wrr

aguuniaa a ty na jakim oddzale pracujesz ?
myslicie ze maluy moze dostac uczulenia od jakiegos leku ktory teraz bierze wyglada strasznie na calej buzi wielkie czerwone plamy a na ciele duzo malych krosteczek ...

AGUNIA dziekujee :**
MLODAMAMA mmr. Roznica moze i duza ale nie przeszkadza w niczym.
OLcia biedne dziecko... moja ma 12kg majac 16miesiecy.. a nie 6...

reklama
Ola czy ja wiem czy taka duza mi sie wydaje ze taka w sam raz faceci dojrzewaja pozniej niz kobietki chociaz sa wyjatki xd
A zobacz na ulotce tak powinno pisac co i jak ;) a jak nie to lec na nocny dyzur do przychodbi lub szpitala ;) moja siostrzenice raz lekarz dopuacil do szczepienia a btla ledwo co po chorobie i doskonale wiedziala co robi lekarka i wieczorem zaczela sie dusic to do szpitala pojechali na drugi zastrzyk ale zeby sie nie dusila i puscili do domu ale to tak z innej beczki napisalam
Agunia szczecie miec nie swoje dzieci ale wiedzac ze kochaja Cie jak prawdziwa mame ;)

Paulina no boedne ale co zrobic taka ma matke niestety. No wlasnie a patrz jaka roznica to jak bedzie miala tyle co twoja to ile bedzie wazyc 20 lub wiecej :o dla mbie to jeat krzyqdzace dla dziecka

Ostatnia edycja:
Do góry