reklama
Aguuniaa w sumie i dobrze ze ta pani ktora udostepnila tylko komorke jajową zostawla te dzieci. na kij im taka "matka"? Mam w rodzinie dziewczynke ktorą "mama"
zostawila w domu dziecka jak mloda miala 7 miesiecy. a kilka godzin wczesniej znalezli jej ojca niezywego.
ja to bym ukamienowala taką gdyby obok mnie sie znalazła. I zycze kazdej takiej wszystkiego co najgorsze moze spotkac czlowieka w zyciu. lącznie z atakiem wsciekłych szerszeni.
Happy daje reke uciąc ze potrafilabys.
zostawila w domu dziecka jak mloda miala 7 miesiecy. a kilka godzin wczesniej znalezli jej ojca niezywego.
ja to bym ukamienowala taką gdyby obok mnie sie znalazła. I zycze kazdej takiej wszystkiego co najgorsze moze spotkac czlowieka w zyciu. lącznie z atakiem wsciekłych szerszeni.
Happy daje reke uciąc ze potrafilabys.
Witam nowe mamy jestem Ola lat mam 22 uh chcialam napisac ze 20 ;D mam corcie Zuze 19msc
Renata tak strasznie mi przykro bylam dzis w kosciele pomodlilam sie o Was ale to nie wystarczylo. Dobrze ze sa chlopcu
Co do nazwiska u mnie pisza bez u w srodku yhm
Madzia to brat ma frajde. Ja moja caly czas za paszki i pazzki a ta wredota siada troche sie wystraszylam ale dzisiaj podalam jej rece i zlapala no i wstala ;p uff
Co do terminow porodu mialam az 3 na 11,27 i 30 wpisali mi w ksiazcena 18 a z pierwszego usgbylo na 30 a urodzilam 18 wiec twierdzili ze po terminie a ja uwazam ze przed ale dupa wazne ze sie urodzila zdrowa i nie mala 3330 ;p
Pamiec nie ta zapomnialam co dalej
Renata tak strasznie mi przykro bylam dzis w kosciele pomodlilam sie o Was ale to nie wystarczylo. Dobrze ze sa chlopcu
Co do nazwiska u mnie pisza bez u w srodku yhm
Madzia to brat ma frajde. Ja moja caly czas za paszki i pazzki a ta wredota siada troche sie wystraszylam ale dzisiaj podalam jej rece i zlapala no i wstala ;p uff
Co do terminow porodu mialam az 3 na 11,27 i 30 wpisali mi w ksiazcena 18 a z pierwszego usgbylo na 30 a urodzilam 18 wiec twierdzili ze po terminie a ja uwazam ze przed ale dupa wazne ze sie urodzila zdrowa i nie mala 3330 ;p
Pamiec nie ta zapomnialam co dalej
Chwilami brakuje slow na to, co P. musial przejsc z nia w czasie malzenstwa. Potrafilybyscie serio. Jesli 9 latek podejdzie i Ci powie" ja wiem ze nie jestes moja prawdziwa mamusia, ale ja bede tak do Ciebie mowil by dziewczynki nie cierpialy, a Ty bedziesz juz z nami bo kochacie sie z tatusiem" to lzy cisna sie same do oczu.. Jak Ola wola "mama, mama"
Znam te uczucie kiedy "obce " dziecko mowi do mnie mamo.
Sostra moja, wlasnie w tym roku konczy 6 lat. Zawsze jak jest u nas to pyta mnie czy musi do mnie mowić po imieniu, bo czasami chcialaby "mamo". pierwszy raz to az sie poryczalam, bo mi jej tak szkoda sie zrobilo. Wychowuje ją babcia. Taty tez nie ma.
A jak widze na nk ze jej "matka" podglądala moj profil to mam ochote jechac do Zyrardowa i znalezc wytluka.
agresywna sie robie jak o niej mysle.
madzialena647
Fanka BB :)
agunia to dobrze że takie kochane dzieciaczki mają Ciebie:-) A najstarsze z nich to naprawde mądre dziecko Mi samej łzy podeszłyby do oczu gdybym usłyszała coś takiego
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Agula-moze macie rację ze bym pokochala sobrze ze dzieci mają taką kochaną mame jak ty... laptop mi sie zepsul i zaraz będę wściekli. Dobrzr ze malu juz śpi
G
guest-1673535084
Gość
reklama
G
guest-1673535084
Gość
Tak sucha, gdy sie dotknie palcem to lekko wypukla