reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIALENa ale twoj synek ma 3 lata to inna bajka :) moja ma 16miesiecy i jeszcze przynajmniej z rok nie dam Nikoli kapusty a o grzybach to moze zapomniec na bardzo dlugo :p a ogorka zwyklegi uwielbia. Zazdroscze wyjscia z kolezanka :)

My bylysmy na spacerze i N. wkurzyla sie bo poszlysmy na labradora zobaczyc a ten sobie poszedl jak do ogrodzenia doszlysmy. Wolalysmy ale nic. Ona myslala ze to nasza Luna bo identyczny jest.

reklama
Co do dawania kapusty to pierwszy raz dałam dennisowi jak miał 8,5 miesiaca. Na święta dostał łyżkę bigosu i nic mu nie było, pieczarkowa zupę tez je ale każdy robi jak chcę, mojemu dziecku jeszcze nic nie zaszkodzilo. Jedunie banany muszę mu ograniczać

Suma sumarum wszystko z umiarem ale jak dziecku nie szkodzi nic z rzeczy ktore podajemy to dlaczego mamy nie dawac bo nie mozna bo w tym miesiacu nie mozna bo to i tamto kazda z nas wie co jest najlepsze dla dziecka i to jest najwazniejsze ;)

Mi tez tak wszyscy mowili, jak to mi bedzie ciezko z karmieniem z cyca bo prawie nic nie wolno jesc, bo dziecku zaszkodzi. Jem wszystko, powoli i nie na raz, i obserwuje. Nic sie nie dzieje wiec wlaczam do swojej diety. Tak samo bede robic z jedzeniem dla dziecka, dam mu, jesli polubi i nic nie zaszkodzi, to co sie moze stac zlego?
:)
Siostra doleciala, nie wiem jak to zrobila ale dala sobie rade. Bylysmy juz dzisiaj na zakupach, i u znajomej na herbacie, wrocilysmy zmachane i biore sie za obiad. Dzisiaj Chilli Con Carne domowej roboty :D Chilli ale bez chilli, bo nikt z nas za super ostrym nie przepada :D

Juz prawie szosta a ja mam od groma sprzatania :/ Dobrze ze siostra jest to sie w koncu na cos przyda. Jest zakochana w mlodym, chodzi tylko z nim dookola, wozi wozek, nosi, przebiera, myje i wyciera co sie uleje. Nie wiedzialam ze okaze sie az tak przydatna! Naprawde, jestem w szoku. Mlodemu pasuje, ale sie obawiam ze jak przez te 16 dni co ona u nas bedzie to sie przyzwyczai do tego nieustannego kochania i lulania, bo mama to tak nie robi, nie nie :D
A u Was jak sobota mija? :)

Nikola nie je wedlug schematow, ale kapusty i pieczarek nie dam i nic mnie nie przekona ;)
Mloda sie kapie, a ja ogladam tv. Nie dobra taka ze szok, nie spala nic wiec nie dlugo padnie :)
Boziu jak widze jakie sa sniezyce na drugim koncu Pl to szok. U nas dzis +8 stopni, snieg topnieje... wiosna :)

Paulina ja nie próbuje cie przekonać to twoja córka i ty wiesz co dla niej najlepsze:)

Ja leżę i hausa oglądam mały dziś grzeczniutki ale chorubka

Paulina jasne, jetes matka, to Ty decydujesz :D Jesli kiedys bedzie chciala sprobowac i bedzie na tyle duza ze sama to zrobi to juz jej sprawa, ale jak na razie to Ty decydujesz.

Happy a co go zlapalo? Moj tez, nadwyraz milutki dzis :) Az sie milo na niego patrzy!

Hej.

Ja dziś na pogotowiu bylam.Krwawic zaczelam. Zrobili mi usg, bete jutro po odbior. wedlug usg ciąza jest, ale czy zywa?? jest za mala zeby dokladnie zobaczyc. Napewno mniejsza niz 9 tydzien.
To dla mnie jeszcze wieksza zagadka.

No ale plis w takim razie o kciuki o zywotnosc mego fasola malego :)

reklama
Do góry