reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olcia- ja mojej nie wyciagnelam jeszcze szczebelek;) Maja wstaje przy wszystkim co sie da i przemieszcza wie przy meblach, lozku. Czasem mam serce w gardle ale daje sobie rade;) 3 dni temu zauwazylam ze bedzie kokejny zab i wczoraj wylazl juz;) dzis goraczkowala moze od tego zeba bo krwiaczek przy nim wiec sie przebija:) kurcze nie pamietam czy o cos jeszcze pytala;)

Renta- trzymam kciuki bardzooooooo. Bedzie dobrze;) fasolina da rade;)))

Ale u nas wieje, brrrrrrr.
Co do jedzenia to tesciowa mnie w Polsce powalala na lopatki na sama ziemie:p szynki jej nie dawaj bo to zlee i ser zolty tez jak jadla ze mna bulke. Wchodze pozniej do pokoju a Maja co je? Wafelka w czekoladzie:p mowie jej a czekolada nie szkodzi? A ona ze potrzeba dzieciom magnezu:D
Ja sie nie odzywalam za to T ja ostro rugal. A ona i tak nie odpusCzala. Daj jej jesc, no chociaz lyzeczke sprobuj, zapakuje ci do domu rosolku, ona jest glodna, daj jej pic. Maja bez jedzenia nie wyjdzie na dwor :Dw ostatni dzien na do widzenia piwiedzialam ze to jest dziecko nie swiniak:p obrazila sie i poszla do kibelka:p

reklama
Madzia ahh to tak jak moja najbardziej sie boje jak przy szufladach wstaje i sie otwieraja a ta palce tam wklada fakt faktem zabieram ja z tamtad od razu ale caly czas tam chodzi gdzie te szafki. Provuje juz sie puszczac ale zawsze leci na tyleczek. A mialam jeszcze pytanie czy jak bierzesz ja pod paszki tp stoji , stawia kroki czy siada? ;p a to widze kolorowo z teaciowa masz xd moja mama to taka ze sie mnie zapyta czy moze jej dac to czy to xd ostatnio zostawilam mala dziadkom bo szkole mialam a mama dzwoni i sie pyta czy moze dac jeh pulpeciki xd ale dziadek za to xhce byc lepszy od babci i byla taka sytuacja ze mana dala jej cos malego do sprobowania a dziadej do lodowku i po kielbase xd czasami to siedze i sie smiehe z nich co qyczyniaja xd
Madzia druga jedynka na dole czy juz na gorze?

Papitka-zdrówka dla malego :)
Olcia, magda-ja początki chodzeniaam juz za sobą ale Dennis ostatnio lubi skakać po swoim łóżku i jak tylkoy zostaje sam u siebie w pokoju to skacze spadł juz dwa razy

Hello dziewczyny ;p wstajemy wstajemy ;D nie ma spania. My dzisiaj na 11.30na msze idziemy a poz.iej do dziadkow i fisia zas bedzie latala za psem jak szalona ;D

Hejka :) my tez juz wstajemy.

PAPITKA moze przejdzieci sie jutro do lekarza? Osluchalby malego chociaz.

no pewnie już nas znają w przychodni ;D

W ogóle niby @ a jakby jej nie było w czwartek miałam brązowe plamienie potem w nocy troche krwawienia i do teraz tylko plamienie brązowe.:wściekła/y:

happy nie no co ty. Pilnowałam sie z tabletkami ani jednej nie pominełam nawet nie miałam opóźnienia w braniu czasowego.
To samo i kuba już sie lepiej czuje i od rana kazal nam czacze tańczyc ;d

reklama
Renata trzymam kciuki by było wszystko ok

co do karmienia to D. je już prawie wszystko- kapustę, groch, fasole też mimo, że są ciężkostrawne. Ale wiadomo każdy robi jak uważa
Miód też już jadł ale nie bardzo mu smakował

i dla chętnych wstawiam swój namiar na fb https://www.facebook.com/olik.fasolik.3

Do góry