happy super ze udaje ci sie malego odzwyczaic od smoczka, moja mała wola siku na nocnik i kupke juz robi a smoka za cjiny ludowe nie odda. dzien cały wytrzyma, tylko zasypia ze smoczkiem a potem wypluwa i spi bez ale do zasypiania musowo musi byc "nionio"
gosia witaj bardzo wspolczuje sytuacji z bratem my podobny koszmar przeochodzilismy rok temu w wakacje, wojka głowa mocno bolała (chłopak 27lat, ale to moj wojek) i zle sie poczul goraczka jedem szpital potem drugi. mowili ze tętniak ktory moze wybuchnać plakalismy wszyscy, wyszlo ze krzepniecie krwi w mozgu tez dawali male szanse. ciagle sie modlilismy i bogu dzieki juz jest lepiej, lekarze sie dziwia ze stoi na własnych nogach a jego zona całą chorobe w ciąży przechodziła ileż ona miała nerwów kobiecina.
papitka i dobrze zrobiłaś chłop ma stać za swoja kobietą a nie za mamusia i popychać swą kobieta no kurcze co to ma być, woli mame a toba bd pomiatał niech zostaje z mamusią, zobaczymy czy bd mu tak dobrze.
nie pamiętam ale ktoras z mam cos wspomniała ze jej pociecha podczas snu łapała sie za pampersa i mowiła ze boli u nas tez zaczelo sie ze niki mowiła ze ja boli i trzymała sie za siuske i cała czerwona byla i brzydko pachniało i własnie okazało sie ze to infekcja, dostała maść clotrimazol tabletki furagin witamine c i nystatyne i juz jest lepiej.
milena wspominałas coś ze snieg juz u was jest
u nas jeszcze nie ma czekam na pierwszy snieg i na reakcje Nikolki.
a ja dzis zaczełam dzieciaom prezenty kupowac na swieta, matko ilez ich trzeba szok...