reklama
madzialena647
Fanka BB :)
papitka może pediatra dobierze jakiś inny syropek Albo poczytaj czy można go z czymś rozrobić, najlepiej zapisz sobie jakich syropów nie lubi Twoje dziecko i przy następnej chorobie powiedz lekarzowi, ja tak robię Mo mały jak miał roczek to dostał antybiotyk w syropie i tez go zwymiotował a że było to zapalenie oskrzeli to dostał w zamian zastrzyki;/
My mięliśmy iść drugi raz na spacerek ale strasznie zimno:-) poza tym synek niedawno był chory lepiej nie będę przeginać
My mięliśmy iść drugi raz na spacerek ale strasznie zimno:-) poza tym synek niedawno był chory lepiej nie będę przeginać
G
guest-1673535084
Gość
PAPITKA moze lyknie a ty kiedy do lekarza?!
MADZIALENA my bylysmy dzis moze 20min na polku do bankomatu i spowrotem
Ja dzis ulalam troche krwi. Jutro na spacer idziemy odebrac wyniki czyli jakies 10min haha.
MADZIALENA my bylysmy dzis moze 20min na polku do bankomatu i spowrotem
Ja dzis ulalam troche krwi. Jutro na spacer idziemy odebrac wyniki czyli jakies 10min haha.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Asik24-zdrówka dla K. I oby dzieci sie nie rozchorowaly
Papitka-Powodzenia z syropkami
Paulina12-ulalas krwią? Chorujesz na coś? Wrocilam niedawno do pisania tu wiec się nie orientuje:/
U nas dziś ciezki dzień maly strasznie marudny a ja wykonczona po pracy... ide spac... jutro mnustwo sprzatania i zakupy a S. Jedzie odebrac nowe autko
Pytanie do mam dzieci miedzy 18-24msc. Ile mówią juz wasze dzieciaczki?
Papitka-Powodzenia z syropkami
Paulina12-ulalas krwią? Chorujesz na coś? Wrocilam niedawno do pisania tu wiec się nie orientuje:/
U nas dziś ciezki dzień maly strasznie marudny a ja wykonczona po pracy... ide spac... jutro mnustwo sprzatania i zakupy a S. Jedzie odebrac nowe autko
Pytanie do mam dzieci miedzy 18-24msc. Ile mówią juz wasze dzieciaczki?
Asik zdrowia dla pana męza twego
Happy F jak mial tyle co Dennis to nie mowił. No ale to Filip...
Oskar mowił coś tam, ale to taka paplaninka zrozumiala dla mnie i dla niego.Mama , baba, tata, ciocia, bibi ( Filip ), ja daj, nie, tak, choc, cici ( kot ) i takie tam proste wyrazy.
przelom był po 2 urodzinach. wtedy to marzylam o ciszy. mowil wszystko.. i duzo.
F dziś ma andrzejki w szkole. O w piątek z przebraniami.
Happy F jak mial tyle co Dennis to nie mowił. No ale to Filip...
Oskar mowił coś tam, ale to taka paplaninka zrozumiala dla mnie i dla niego.Mama , baba, tata, ciocia, bibi ( Filip ), ja daj, nie, tak, choc, cici ( kot ) i takie tam proste wyrazy.
przelom był po 2 urodzinach. wtedy to marzylam o ciszy. mowil wszystko.. i duzo.
F dziś ma andrzejki w szkole. O w piątek z przebraniami.
Witam Misio jeszcze śpi zasmarkany:-(.
hmm w odpowiedzi kiedy ja do lekarza to odpowiadam nieprędko W sumie brzuch przestal boleć a nie mam kiedy iść bo mój dZin jest tylko we wtorki i czwatrki a ja cały dzień sama z zasmarkanym i zachrychanym kubusiem wiec kiedyś sie przejde. ;D
hmm w odpowiedzi kiedy ja do lekarza to odpowiadam nieprędko W sumie brzuch przestal boleć a nie mam kiedy iść bo mój dZin jest tylko we wtorki i czwatrki a ja cały dzień sama z zasmarkanym i zachrychanym kubusiem wiec kiedyś sie przejde. ;D
G
guest-1673535084
Gość
HAPPY ulalam krew czyli bylam pobrac krew na badania morfologiczne i uklad krzepniecia
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Witam sie jeszcze z łóżka zaraz wstaje i ide kawę robić
Papitka-tylko żebyś nie olala tych bóli
RenataT-dennis też mówi słowa i krótkie zdania np.
Mama choć albo mama daj pić itp.
Dzisiaj muszę cały dom posprzątać.... na samą myśl mi się nie chce
Papitka-tylko żebyś nie olala tych bóli
RenataT-dennis też mówi słowa i krótkie zdania np.
Mama choć albo mama daj pić itp.
Dzisiaj muszę cały dom posprzątać.... na samą myśl mi się nie chce