reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

U nas nic ciekawego, K. chory ale do pracy poszedł.

Happy młody ma 17 mc i mówi ok 15 słów. Oliwia w jego wieku mówiła już proste zdania np. 'mama daj am'. Każde dziecko jest inne i zaczyna mówić swoim tempie.

Renata udanej zabawy andrzejkowej dla F

Papitka dobrze, że brzuchol przestał boleć ale do lekarza i tak się musisz wybrać

reklama
asik zdrówka dla Twojego K., chłopów niestety ciężko zaciągnąć do lekarza, wiem coś o tym:-)
renata udanej zabawy andrzejkowej dla dzieciaczka:-)
My juz po krótkim spacerku musiałam iść do banku a mały nie chciał zostać z babcią:-) U nas ziiimno ale słoneczko jest od rana:-)

No to posprzatalam cały dom i mam dosyć...
Dennisek śpi więc trochę spokoju:) zaraz lece smażyć rybe na obiad i całe popoludnie mam zamiar odpoczywać:) S. Pojechał po samochód juz nie mogę się doczekać az wróci i go (samochód) zobaczę:)
Miłego popołudnia wam życzę:)

HAPPY jakie autko kupiliscie?
MADZIALENA my tez na spacerze bylysmy tylko prawie 2 godzinnym bo mloda mi sie uspila na polu bo w domu sie nie dalo bo pod nami maja remont i laduja od 8 wiertarkami.
ASIK zdrowka dla K. :) chlop do lekarza nie pojdzie wiem cos o tym, moj to wszystko aspiryna leczy.

No jutro pobudka o 6.20... musze jeszcze zrobic pozadek z podwoziem przed wizyta ;d

K do lekarza idzie dopiero jak już nie ma siły z łóżka się podnieść, oczywiście nie chce chorobowego, dostaje antybiotyk i do pracy na drugi dzień

Happy autko się umyje, ważne, że fajne

nic mi się nie chce....

hej,
Nie wiem w sumie co odpisac każdej bo pozapominalam ;)

happy- wazne ze autko fajne ;)
Papitka zdrówka dla Kuby
Paulina tzrymam && za wyniki badan ;)
asik- zdrówka dla K.
JuliaUk- jakies mamy napewno znajdziesz

Julka juz nie trzyma pampersa, czyli pewnie jej sie cos snilo lub coś.. wczoraj upiekla konia w piekarniku, poszlam na chwile do wc przychodze a ona mi mowi ze kon jest w piecu bo mu zimno, smierdzialo jakbysmy nie wiem co spalily...

reklama
Boze dziewczyny ja juz nie spie... siedze przy kawe i ledwo patrze na oczy... jeszcze ciemno :(

HAPPY jak dobrze bedzieny stali po slubie z kasa to A. chce sobie kupic nowego mercedesa klasy C a mi za poltorej roku klasy A tyle ze musze pocwiczyc na moim VW.

Wlasnie dowiedzialam sie ze dobry kumpel mojego A. i moj mial wypadek w Anglii. Trzy osoby z tego wypadku nie zyja on ma polamane nogi i miednice i w spiaczce jest... chce mi sie wyc.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry