reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Widzę że większość @ nawiedziła :-) mi parę dni temu się skończyła i też są te męczące bóle podbrzusza no ale co zrobić:)
asik pozazdrościc takiego błogiego lenistwa:)
mirabelka a jednak infekcja moczowa;/ niech dzidzia szybko wraca do zdrowia:) Jak mój synek miał ponad roczek to tez miał małą infekcję i dziwnie się to objawiło, przez parę dni nie chciał w ogóle nic jeśc aż poszłam z nim do lekarza bo juz się martwiłam, doktorka powiedziała że może być to spowodowane zwiększoną ilością leukocytów w moczu:szok: zrobiliśmy badania i rzeczywiście tak było, dostał Furagin i już na drugi dzięń apetyt wrócił:) Niestety infekcje moczowe to nie przelewki;/
Ja na dzisiaj mam już woolne:-) synek śpi a przedtem szykowałam sałatkę na jutro i nawet upiekłam ciasto:szok:

reklama
No to domek ogarnienty:) dziś ciężki wieczór bo pierwszy raz kladlam Dennisa spać bez smoczka....w pokoju narazie cisza wuec chyba zasnął:) teraz tylko jeszcze uszykuje śniadanie do pracy no i kolacja i spać... zmeczona jestem:)

hej

Happy witaj spowrotem.Chatke faktycznie sporą macie. Zeby w Polsce pantwo mlodym rodzicom nawet mneijsze dawalo to by luksus był.

Boooosh co za pogoda. Niech ten listopad juz sie konczy. niech juz beda swieta, zaraz po nich kolejne. i wiosna.

zolądek moj sie uspokoił. chwilowo.przy nastepnej akcji musze zrobić badabia jakies.

zaraz z F do kosciola. Boooziu jak sie nie chce. najchętniej caly dzien byl w pizamie przesiedziala.

RenataT-w polsce od panstwa nic nie dostaniesz:5

Ja mam teraz przerwe w pracy :)

No i pochwale sie że mój synek przespal całą noc bez smoczka :) i ani razy nie za płakał

hej sorcia że tak bez odpisywania wam. Ale pisze do was oto mama singielka.

Było wczoraj mega spięcie miedzy mną a teściową i A sie mi postawił tak że az mnie popchnął i wleciałam na stół. A ja nie pozwole że facet podnosił na mnie rękę wiec pogoniłam teściową i wraz z nią jej synka.:wściekła/y:

Papitka- przykro mi ale dobrze ze nie dajasz sobą pomiatac! Napewno dasz sobie radę:) Powodzenia!

Mój synek dziś nie spał w południe ani chwili i zaczyna robić marudzić niedlugo muszę go położyć a tu drugi dzień od zwyczajnia od smoczka

Ostatnia edycja:
Witam sie z PL :)

HAPPY no tak z PL nic nie dostaniesz... My staramy sie o pelne prawa do N. i wyjezdzamy do Szwecji... a powiedz mi planujecie slub z S.?
PAPITKA i dobrze!!! Facet nie moze podniesc reki na kobiete..

Kurde a ja mam chyba grzybice i to tam...na dole... we wtorek ide sobie zrobic badania i dopiero w czwartek do gina.

Paulina12-Powodzenia z prawami do małej:)
Tak planujemy ślub sle narazie bez dokladnej daty bo trochę kasy trzeba odłożyć a wlasnie kupujemy samochód.
Wspolczuje kłopotów tam na dole:/ byle szybko przeszło:)
Dennisio drugą noc śpi bez smoczka:) wieczory są ciezkie ale dajemy rade:)

hej laski,dawno mnie u was nie bylo nawet nie zagladalam ale chole*a nie mialam kiedy z reszta za duzo mam chyba na glowie:(
dziecko moje co raz czesciej mowi mi jak to bardzo mnie nie lubi,klotnie z mezem,miedzyczasie siostra byla w szpitalu bo spadla z drabiny pieta na sroby poskrecana-roztrzaskana, a teraz brat prawdopodobnie udar (problemy z mowa i pamiecia)po prostu zalabl...wszystko bylo ok a tu nagle bol glowy itd... szpital juz tydzien tam lezy wszystko wraca do normy dzieki Bogu i sile brata:) wiecie co z bratem klocilam sie ale teraz wiem jak bardzo Go kocham,ze zycie bym oddala za niego! czasami nie mam sily np tak jak dzis::(:(:(:(

czasami mam tego dosyc czemu te zycie jest takie ciezkie????:( ...

Ostatnia edycja:
reklama
HAPPY my zaplanowalismy na spontana... jedno slowo i juz ;) kciuki i powodzenia w odsmoczkowywaniu!!!
GOSIA witaj, ja cie nie kojarze. Zdrowka dla brata :)

Do góry