reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczyny ;)

Happy, witaj z powrotem. Kciuki w porzucaniu smoczka, nam sie nadal nie udalo.
Papitka, masz racje skoro Cię udderzył to niech spada..
Paulina i jak po urlopie ?

U Mnie po staremu,u Julki tez. ile sie posmiac idzie przy niej too.. i najlepsze jest jak cos zrobi 'kocham mamo' albo 'plasam' czyli przepraszam ;)
Dzis nie spala w dzien i padla po 18, obudzila sie o 21 i placze i pokazuje na pampersa ze ja boli.. nic odparzonego nie miala, ale posmarowalam jej i zasnela znowu, wiec nie wiem o co chodzi.. zobaczymy jutro.

reklama
Hej

Założyłam sobie fejsa ( a raczej edytowałam fikcyjne konto:-p) więc jeśli któraś ma ochotę mieć mnie w znajomych to piszcie pw

Papitka kurczę, przykro mi:-( ale dobrze zrobiłaś poganiając go

Happy super, że tał ładnie idzie Wam odzwyczajenie od smoczka:tak: Damian już od dawna nie ciągnie

Paulina współczuję infekcji, oby szybko przeszła. Pochwal się fotkami z urlopiku:tak:

Gosia też Cię nie kojarzę- dużo się nazbierało złych rzeczy w Twoim życiu- powodzenia

23may jakie to słodkie "kocham mamo":-)

Pytam Damiana "kochasz mamę"- "nie" i mnie przytula:-D

Hej.
GOSIA Zyczie niestety nie oszczedza czlowieka. Aby problemy szybko minely.

PAPITKA I dovrze zrobilas.

A co u mnie. Nie pisalam bo duzo pracy przy rysowaniu mialam, nawet nie miałam czasu na ćwiczenia. Ostatni tydzień od poniedziałku do piątku, bylam sama w domu z Bartkiem i Markiem, a w weekend Bartek biegunki dostal. Dzisiaj jest juz dobrze.

gosia witam:):)
happymum
my tez próbujemy odzwyczaić synka od smoczka ale ciężko idzie:-) w dzień już nie ciągnie ale w nocy jeszcze musi mieć
papitka kurcze przykro mi że tak się stało no ale nie możesz pozwolić sobie żeby tak Cię traktował;/ wszystko się ułoży
paulina oby infekcja szybko przeszła, niedawno też miałam i teraz raz w tygodniu aplikuję sobie Iladian direct plus zapobiegawczo i już dłuuugo jest spokój:-)
23may słodziutka ta Twoja dzidzia:)
My ju z po spacerku, D. ma dzisiaj wolne ale pojechał do rodziców, robią remont w kuchni także pomoc się przyda:) Wczoraj mięliśmy akcję wieczorem, mój D. próbował obciąć małemu włoski, no i się udało:-) do fryzjera nie chciał iść co z nim weszłam to płakał:-) ale już spokój teraz biega taki łysolek po domu jak na niego patrze to smiać mi się chce:-D

Cześć Wam ;-) Ja dziś z 3-jką siedziałam bałagan taki , maaatko , podziwiam matki z 3jką dzieci , siostra była na pobraniu krwi , usg i ktg :-) Lekarz jej sie pyta czy jej płeć powiedzieć , a ona do niego '' mówią że syn , ale licze na cud niech pan nie mówi '' :-D:-D:-D Przydała by jej sie córka ;-)A tak to nic nowego , młoda łobuzuje , śnieg ją zdziwił bardzo ;-);-)

Papitka Co za :eek::eek::eek: Będzie dobrze - nie pozwalaj sobie na taki traktowanie
Gosia Witaj ,, dużo dużo zdrowia !

Hejka
Gosia zdrowia i powodzenia!
Papitka trzymaj sie dzielnie i tak jak dziewczyny pisza nie daj sie tak traktowac :no:
Milena cooo tyyyy trojka to duzo??? :o ja podziwiam dziewczyny co maja 4-5-6 dzieci, a sa takie! takze niewiem jak oni wytrzymuja to, jak ja ze swoimi ciekzko mam ogarnac cos...

Jutro zebranie u Hanie, a w czwartek maja zabawe andrzejkowa :-)
sniegu nie ma, czekamy nadal :-)
wlosy u fryzjera dzis podcielam, juz trzeba bylo..... :/ zostaje farbe rzucic w grudniu i bedzie oki :-)

Kurcze mam problem. Od południa tak mnie boli podbrzusze ze chodzę zgięta w pół. Nie wiem co to moze być bo do tej pory nie przestało boleć. Jak do jutra nie przejdzie to ide do lekarza bo padne normalnie. Aż mi tam w dół promieniuje. Obym pęcherza nie przeziebiła albo jajników bo przyznam że lubie boso latać.:tak:

Papitka-koniecznie idź do lekarza z takimi sprawami nie ma żartów:/
Msdzialena-Dennisek też nosił smoczka dzień i noc ale zabrałam drastycznie z dnia na dzień:)
Liza- ja juz bym chciała drugie dziecko ale mój S. Nie czuję sie jeszcze gotowi

My dziś bylismy na festynie swiatecznym i bylo super:) mały sie wybiegal:) ja powoli padam na twarz a jutro znów pobudka o 4:30 i praca ale za to środa i czwartek wolne:)

MILENA na kiedy siostra ma termin? Ja tez podziwiam matki trojki dzieci, i matki dwojki z mala roznica wieku. A te co maja jeszcze wiecej dzieciaczkow to juz wogole
PAPITKA do gina juz!!!!! A. sie oddzywal?
HAPPY 4.30??????!!!!! :eek::eek: o boziu... ja jutro musze wstac o 6.50 a w czwartek o 6.20 i na sama mysl mam dosc.

reklama
Cześć Dziewczyny, wczoraj dołączyłam do Was i czas może w końcu się udzielać po mału:)
Też tak macie/ miałyście że początek ciąży to jedno wielkie zmęczenie i ciągła nieodparta chęć spania?;/ już nie wiem co ze sobą robić...

Do góry