reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej;-)
Mam to za soba wreszcie.. Matkooo swieta tyle ppwiem bo porod mialam straszny nie straszac nowej mamy na forum:p urodzilam dopiero o 22-52. Mala zaskoczyla wszystkich i wazy3800g i 57cm.. Meczylam sie tak bo powoli szlo rozwarcie przebili wody a pozniej nie moglam jej wyprzec jak to taki klocek.;-) a poza tym mialam parte bolesne ale krociutkie ze 2razy zdazylam zaprzec i po bylo wiec za kazdym razem glowka wracala. Tomek to tak juz darl sie bo patrsyl jak glowka szla, mowi widzialem uszy a ona wrocila spowrotem dawaj dawaj hehe. Aa no i peklam ale jakos dziwnie w domu bede ogladac jak zszyli. Mam 6szwow konkretnych.. Przeniesli nas w nocy na sale poporodowa i tutaj za parawanem to gwiazda od tamtej pory dopiero zasnela i to na rekach..Wszystkir dzieciaczki i mamuski spaly a ja z krzykaczem siedzialam ale juz ledwo patrze na oczy bo nie spie od wczoraj od 3 rano..Do tego ciagle przy cycu a mi sutki to az wykreca..
Ma meega duzo wloskow czarniutkich i meega dlugie paznokcie:p
Fotke wstawie pozniej bo tomek ma takie fajne na tel;-)
Bylo meega ciezko ale mam to za soba na szczescie i teraz bedziemy uczyc sie byc razem;-)

reklama
MAGDA No to Gratulacje! ;**
a tak straszyli ze dzidzia bedzie mała a tu olbrzymka masz ;)

pogoda sie popsula ;/ a mielismy do kuleczkowa jechac z Julka dzis ;/

Magda gratulacje , teraz każdy dzień bedzie przygodą. Wszystkiego najlepszego dla was i małej Majeczki :)

u nas pogoda piękna :) Dennis dzisiaj wstał o 6:40! Ale nie jest źle bo grzeczny jest.
Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sukienkę na chrzest małego :) Dzisiaj na obiad robię pyzy z sosem z wołowiny i surówki :)

Ostatnia edycja:
Magda no wreszcie!!!!!!!!!! Moje gratulacje niech malutka rośnie zdrowa i czekamy na zdjęcia!!!!

Witam nową mamę:)

Hej ja się nie odzywam ale czytam na bieżąco co u Was:) U nas po staremu Dominika chodzi do przedszkola wreszcie wiosna a ja wzięłam się za prace magisterską dlatego nie mam czasu na forum za bardzo za co przepraszam ale czytam:) Od wczoraj jestem słomianą wdową bo mąż na granice pojechał a mi się pisać tak nie chce że szok;/ ale nic dzisiaj biorę się za robotę:)

MADZIA gratuluje!!! kluska :)

Ja tylko na chwile. Jade zaraz na wioske, najpierw do tesciow a potem robie wypad do kolezanki z Niki. Znowu porzadnie sobie z kims pogadam :)

Gratulacje :) Jeju jak Ja sie na swojego szkrabka doczekac nie moge :tak: żeby przytulić, zobaczyć, jak wygląda :-). Zaraz pierogi idę robić, posmakowały mojemu B wczoraj :D i z rana sam poleciał do sklepu dokupić boczek :)

Paulina no miałam to samo na 4 pietrze mieszkałam i targać wózek to naprawdę przerąbana sprawa

Tym bardziej że ja nie mialam nigdy windy mama i tata cale dnie pracowali a ja bylam sama z dzieckiem caly czas :)
Milena współczuje zalania piwnicy

magda0109 GRATULUJE!!

Liza u mnie się bardzo dużo pozmieniało :) Na szczęście na lepsze, dużo lepsze ;)
Po 1 Michaś ma już 3 latka :0 chodzi do prywatnego przedszkola, od września do państwowego się już dostał :)
Po 2 wyprowadziłam się od rodziców. Związałam się z facetem którego poznałam w dawnej pracy (mieszalnia farb samochodowych) jest mechanikiem samochodowym ma własną firme, mieszkamy razem planujemy kiedyś tam ślub i kolejne dziecko ;]
Pracuję w sklepie odzieżowym , z rodzicami żyję w zgodzie bez większej przyjaźni (bo nie wiem czy pamiętasz ale strasznie kłuciłam sie z nimi i nie na widzą mnie)
Przepraszam że tak późno odpisuję ale pracowałam kilka dni po 12 godzin i nie bardzo miałam czas. Aktualnie mam przerwę w pracy i też muszę kończyć. Odezwę się na dłużej i częściej w ciągu 2 dni :)

3majcie się ;)

reklama
HejkaMAGDA - GRATULACJE!!!! :-)ARTYSTKA - super ze sie doezwałas :-) i fajnie ze sobie ukladasz na nowo wszystko... pamietam co przechodzilas i wreszcie musi byc dobrze ;-) i mnie tez wiele zmian :-D i tez uwazam ze na lepsze ;-)Cos mi sie BB popsiulo bo mam wszystko razem dlatego tez nie miejscie pretensjiii :-( niewiem jak to naprawic Jutro jade z Danielem do szpitala na wyciecie migdalka na 16 ale chyba laptopa wezme wiec zajrze do was, bo ponoc wyjdziemy we wtorek dopiero choc ja licze ze moze w pn nas puszcza....buziaki!

Do góry