reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
20130420_180458.jpg

Niunia;)

Załączniki

• 20130420_180458.jpg
    20130420_180458.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 42
Magda słodka jest a jaka duuza ;* artystka fajnie ze teraz ci sie układa ;) Liza trzymamy kciuki za synka ;) U nas nudy, nadal chora jestem ;/ Julka juz lezy , moze zaraz zasnie

Magda -śliczna i duza ta wasza córeczka :-)
23may-zdrowia życzę

U nas dzień minął super, choć dennis obudził się bardzo wcześnie bo po 6, od rana posprzątałam i o 11 położyłam małego spać, o 13 wstał, zjedlismy obiad i pojechaliśmy do parku nad z stawem , nawet S. Chętnie pojechał, później poszliśmy na lody, na końcu na zakupy, mały zadowolony bo w parku widział kaczki, mewy i łabędzie,

Obiad na jutro już mam zrobiony :) muszę tylko trochę ogarnąć salon i mam już luz na dziś, szkoda tylko ze jutro na rano do pracy idę :/

Tak pisałam że się doczekać nie mogę a dzisiaj to się przestraszyłam :no:
Nikogo w domu nie ma, słabo mówię po angielsku (B w pracy poza naszą miejscowością i jeździ z innymi pracownikami więc nie ma mowy by nagle w każdej chwili przyjechał) a w nocy spać nie mogłam, wierciłam się bardzo bo w każdej pozycji niewygodnie.. od 9:30 mam co 10-15 minut bóle pleców, twardnienie brzucha i mi niedobrze jest.. i ból brzucha mnie łapie jak na biegunkę. Jak chodzę to to mija ale brzuch jeszcze bardziej wtedy twardnieje. Powiedzcie mi proszę, że to jeszcze nie to :szok::no:

Gniecha oby nie, dzidzia ma jeszcze czas zeby "dorosnac" w brzuszku. Ale tez roznie bywa, nasza Magda byla na porodowce juz w 31tc.
23may milej zabawy w kuleczkowie :))
Artystka super ze ci sie uklada!! Oby tak dalej.
Madzia jak tam z Majka? Pewnie juz w domciu jestescie?? :)

Ja wczoraj caly dzien na wsi, ale jednak nie udalo mi sie spotkac z kolezanka. Szkole miala od 14, a my sie zjawilysmy na wsi o 12:30 ;/ Chcialam tez dzis jechac, no ale jestem uzalezniona od kaprysow mojej mamy bo ja przeciez prawka nie mam i tym oto sposobem kisimy w domu. Pociesza mnie fakt ze moze za tydzien pojedziemy tam na weekend, a za dwa tygodnie przeniesiemy sie bo cieplucho jest i juz nie bedzie trzeba palic w piecu.
A i tesciowa mi zaproponowala zebym u nich zamieszkala, chyba ja pogielo :-D:-D:-D

reklama
gniecha, pisz nam co i jak.. mam nadzieje ze t jeszcze nie to Julka jeszcze spi;/ u nas dzis ładnie ale bardzo wieje . siostra A. dzis u Nas jest ;] nudzi nam sie ;/

Do góry