reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Czesc dziewuszki;))

Milena o fuuuuuu kiedyś też sie tak trafiło mojej babci.. i wszystko poszło do wertowania w szafkach i sie okazalo ze juz sie zalęgły nie tylko w kaszy, wiec lepiej sobie posprawdzaj, zeby nie mieć kolejny raz niespodzianki;)
Happy mi ten pierwszy sie podoba;) napewno bedzie ci ciezko zostawic małego.. no ale jak nie ma wyboru i trzeba wracac to nic nie poradzisz.. dacie rade:))))

Ja dzis rosołek zrobiłam bo cos za mna chodził.. dziwny jakis makaron miałam i zle go wypłukałam.. ale i tak sie zje:D ide wlasnie zaraz po dolewke:p

My jeszcze sie trzymamy.. tfu tfu.. Dziś w nocy wstawałam na siku chyba z 5 razy.. masakra.. ona juz chyba tak nisko jest bo ciagle sikam i sikam..
Dziś prasuje reszte, pakuje torbe.. ale niech jeszcze mała da rade bo mama mi koszule do szpitala wyslała hehe;))
Wczoraj wysłałam mojego kochanego do sklepu, po podpaski itp i nie napisalam mu na kartce ze potrzeba ze 3-4 paczki i kupil jedna bo nie bylo napisane.. matkoo jak nie napiszesz drukowanymi literami, albo markerem to nie zaczai:p No ale i tak jestem z niego mega dumnaa.. bardzo sie przejął swoją rolą, dużo pomaga iii nawet w nocy spi czujnie.. az sie dziwie.. bo jak ja sie budze na siku lub obrócic na drugi bok on od razu sie zrywa i pyta czy wszystko okej hehe;) Wczoraj zostawilam tel w pokoju i siedziałam w salonie i nie slyszalam ze dzwoni bo maly szalał z zabawkami, ale zrype dostalam hehe ze on sie martwi:p a mowie do niego ze on jest pierwsza osoba do ktorej bede dzwonic no bo niby kto inny mnie do szpitala zawiezie:D dzis rano przed wyjsciem mowi: telefon przy sobie masz miec heheh:D

Ja Natalii nie obcinałam włosów . Ale wytarły jej się i tylko na czubku ma te takie piórka ;)) i ma rzadkie włosy :no:

Magda Nic się nie zalęgło , w kaszy kuźwa . bo znalazłam tam kilka ;/ A T to musi być super facet. Nic tylko pozazdrościć . :tak::tak: A podpaski zawsze można dokupić ;-) ja w szpitalu zużyłam z 4 paczki AŻ ...te wielkie ; p

Ale sypie śniegiem brr

Dziewczyny ale macie śliczne dzieci!!!! Ale się miło ogląda na tym wątku:) Jak chcecie to Wam założę jeszcze oddzielny do komentowania:)

Ja zostałam sama tzn. z teściami ale Domi pojechała z siostrą do rodziców a mąż w trasie:p Co ja ze sobą zrobię:p

reklama
Do góry