reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No Milenaaa snieg okropnie sypie ;//
ja małej obcinam tylko grzywke, bo z tyłu ma takie fajne podkrecone ;p
Ja grzywke to też będę obcinać , bo szkoda oczu. Ale póki co to nie mam co obcinać ;) A śniegu tyle nasypało że aż żyć się odechciewa . A siostra mi dziś pisze że u niej ( Irlandii ) od 3 dni wiosna ;P

Dziewczyny ale macie śliczne dzieci!!!! Ale się miło ogląda na tym wątku:) Jak chcecie to Wam założę jeszcze oddzielny do komentowania:)
Twoja też ŚLICZNA , nie tylko nasze ..

dopiero 18:07 a ja juz jestem wykończona mały mi żyć nie daje:/
No dziecko czasem MUSI dać popalić ..

Ja bym zaproponowała żeby ''nowe'' mamcie ...wysłały na PW do kasiek88kasiek naszej kochanej moderatorki datę urodzenia dzieciaczka Kasiek doda do LISTY DZIECIACZKÓW ;-) Fajnie potem przejrzyście i widać ile mamy dzieciaków ;PP

reklama
Nikola juz spi od godziny. Chyba juz na noc. Moj A. w piatek rano juz jedzie. Ale to zlecialo.

Happy && za pojscie do pracy. Dacie sobie rade, odpoczniesz troche od Dennisa a on od ciebie i bedziesz bardziej cieszyla sie z macierzynstwa.
23may, milena u mnie tez sypiee..

Co do wlosow moja Niki prawie wogole ich nie ma. Z tylu sie na srodku wytarly, na dole takie na 3cm a z przodu meszek :D

Milena ja kolo 21 dam jej mleko na spiocha moze pospi dlugo bo pol dnia mi nie spala :))

Ide zaraz wziac goraca kapiel i do spania. Moj dzis mecz oglada wiec wczesniej sie poloze...

Gdzie Dominisia, Papitka??? Chyba ze cos ominelam, bo ostatnio ciezko mi znalezc czas na BB..

no własnie daaawno ich nie było już tutaj ;/

ja Julce ost. do mleka dosypuje pol łyzeczki kaszki i narazie nie wyczuła wcale ;p

23may-odpadło małego okropne zabkowanie i męczy go temperatura, biegunka i ból więc jest caly dzień marudny
U nas pogoda jest wiosenno-jesienna czyli raz ciepło raz chłodno ale na szczęście bez deszczu

a tak z plusów Dennis pił dziś że szklanki i ani kropla soku nie kapłan mu na sliniak

moja wcina kaszke mleczno ryzowa malinowa albo bananowa bo z kleikiem nie wyszlo. Dzis pierwszy obiadek - marchewka :D mi smakowalo hahaha

reklama
ja wczoraj wypatrzylam kaszke straciatella ale chyba bardziej mi smakowala niz julce ;p

happy no to wspolczuje .. A co do szklanki to moja ma 2 lata prawie i nigdy jej sie nie udalo napic ze szklanki zeby sie nie polac, dlatego pije z niekapka albo butelki

Do góry