reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej dziewczyny. Małej chyba zeby ida. Co chwile ryk, wszystko jest tylko chwile wstanie ja zainteresowac. Nie do zycia od samiutkiego rana.

Milena a żebyś wiedziała, że wszyscy uważają, że nie mam z czego się odchudzać ale mam pare nadprogramowych kg i muszę je zrzucić do wakacji bo na wesele idziemy. Fajnie, że Natalia dała Ci pospać:biggrin2:
Mi mama mówi że znikam hahaha. i teraz jak w domu już to mnie pilnuję żebyyyym jaaaadła ;PP

Młodamama Wklej sobie ten cytat w sygnaturę :tak:

O fuu . Mnie dzis wzięła ochota na krupniczek ..
Kasze mam ziemniaki itd to dobra robie ..
Ugotowałam , wszystko cacy , nalewam do miski żeby ostygło , a tam kuźwa jakaś glizda . A sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wszystko poszło w kosz ;/ W kaszy musiała być franca. i zrobiłam pierogi , w sumie ugotowałam bo miałam zamrożone . I nic nie robie więcej w ....mam .. Glizdy blleeee

edit.
Widze ze wszyscy kłopot z zębami . Moja ślini się od ka skończyła jakoś 2 miesiące. Kreski białe są , a zębów jak nie było tak nie ma...
Ok idę ululać Natalie bo marudna ..

czeesc dziewczyny ;)
dobrze zze zeby juz małej wyszly, w sumie pierwszego miala jak miala 11 msc;D

Młodamama witaj ;D
happy ten drugi jest lepszy ;) kolorowy taki ;p

Happy trzymam kciuki. Nie wyobrazam sobie powrotu do pracy :(
No i mam nadzieje, ze Denniskowi przejdzie zly sen, bo sie do pracy nie wyspisz.. I najwazniejsze, zeby przestalo Go bolec.

dziekujemy Dziewczyny za mile komplementy. Alanek i Dennisek super chlopaki:) przystojniaki jakich malo! :) niestety wiecej Dzieciaczkow nie widzialam, ale zerkne sobie pzniej na watku Kasiek :) i moze dorzuce cos swojego, "lepszego".

Mlodamama dziekujemy ;) ostatecznie zostalo wybrane na sali porodowej. Miala byc Blanka, ale Nina urodzila sie tak czarna (z hiszp. blanca =biala), ze nie pasowalo wcale i koncepcja zostla zmieniona ;)

Nina poszla spac, wiec i ja mam chwile wolnego. Dzisiaj obcielam Malej wlosy, na prawie lyso. Rodzina mnie zlinczuje, ale wiem, ze szybko odrosna :) poza tym to byl taki meszek, wiec odrosna prawdziwe wloski :)

Dennis właśnie zasńął...nareszcie zaraz S. przyjdzie z pracy, obiad zrobiony a mieszkanie wysprzątane...szkoda tylko ze mały tak cierpi aż mi sie serce kraja:-(

mamowyswiat- do powrotu zostało 12 dni

reklama
Do góry