reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej dziewczyny. Małej chyba zeby ida. Co chwile ryk, wszystko jest tylko chwile wstanie ja zainteresowac. Nie do zycia od samiutkiego rana.

Milena a żebyś wiedziała, że wszyscy uważają, że nie mam z czego się odchudzać ale mam pare nadprogramowych kg i muszę je zrzucić do wakacji bo na wesele idziemy. Fajnie, że Natalia dała Ci pospać:biggrin2:
Mi mama mówi że znikam hahaha. i teraz jak w domu już to mnie pilnuję żebyyyym jaaaadła ;PP

Młodamama Wklej sobie ten cytat w sygnaturę :tak:

O fuu . Mnie dzis wzięła ochota na krupniczek ..
Kasze mam ziemniaki itd to dobra robie ..
Ugotowałam , wszystko cacy , nalewam do miski żeby ostygło , a tam kuźwa jakaś glizda . A sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wszystko poszło w kosz ;/ W kaszy musiała być franca. i zrobiłam pierogi , w sumie ugotowałam bo miałam zamrożone . I nic nie robie więcej w ....mam .. Glizdy blleeee

edit.
Widze ze wszyscy kłopot z zębami . Moja ślini się od ka skończyła jakoś 2 miesiące. Kreski białe są , a zębów jak nie było tak nie ma...
Ok idę ululać Natalie bo marudna ..

czeesc dziewczyny ;)
dobrze zze zeby juz małej wyszly, w sumie pierwszego miala jak miala 11 msc;D

Młodamama witaj ;D
happy ten drugi jest lepszy ;) kolorowy taki ;p

Happy trzymam kciuki. Nie wyobrazam sobie powrotu do pracy :(
No i mam nadzieje, ze Denniskowi przejdzie zly sen, bo sie do pracy nie wyspisz.. I najwazniejsze, zeby przestalo Go bolec.

dziekujemy Dziewczyny za mile komplementy. Alanek i Dennisek super chlopaki:) przystojniaki jakich malo! :) niestety wiecej Dzieciaczkow nie widzialam, ale zerkne sobie pzniej na watku Kasiek :) i moze dorzuce cos swojego, "lepszego".

Mlodamama dziekujemy ;) ostatecznie zostalo wybrane na sali porodowej. Miala byc Blanka, ale Nina urodzila sie tak czarna (z hiszp. blanca =biala), ze nie pasowalo wcale i koncepcja zostla zmieniona ;)

Nina poszla spac, wiec i ja mam chwile wolnego. Dzisiaj obcielam Malej wlosy, na prawie lyso. Rodzina mnie zlinczuje, ale wiem, ze szybko odrosna :) poza tym to byl taki meszek, wiec odrosna prawdziwe wloski :)

Dennis właśnie zasńął...nareszcie zaraz S. przyjdzie z pracy, obiad zrobiony a mieszkanie wysprzątane...szkoda tylko ze mały tak cierpi aż mi sie serce kraja:-(

mamowyswiat- do powrotu zostało 12 dni

reklama
Do góry