reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mlodamama-ją na wieczór daje małemu nurofen przeciwbólowo żeby się nie męczył może też spróbuj?

Wydaje mi się że to dobry pomysł , ostatnio dawałam mu ibum i było lepiej ;) Dziwne to że maści specjanie do tego przeznaczone nie działają ;) Ale cóż trzeba sobie radzić ;)

Uff.. Suwaczek się udał hehe ;) 

Obraz 0161.jpgU Cioci z kotkami Mambą i Psotą ;))

Ostatnia edycja:
reklama
mlodamama- u mojego małego kilka dni temu doszła biegunka a dziś temperatura , wszystko przez te ząbki.... Sliczny jest twój synek i jak ładnie się bawi :)

happymum- O kurcze to rzeczywiście nieciekawie , no ale niestety trzeba się ze wszystkim liczyć , pomęczy się ale za to będzie miał piękny uśmiech ;)) He he bawi się ładnie ale tylko na zdjęciu ;) potem było ciąganie , chciał gryźć czarnego kotka za ucho ;) heh ale pozatym grzeczny facet z niego ;) Patrze twój Dennisek troszkę starszy jest które to już ząbki mu idą ?;) Mojej znajomej synek ma rok w tym miesiącu i ma 5 ząbków;)

Obraz 006.jpg

Ostatnia edycja:
happymum- Mojemu alankowi właśnie idą dolne jedynki ..;) Prawie każdemu dziecku chyba w okolicach 8msc wychodzą  pierwsze ząbki każdy kogo pytałam własnie to samo mówi;) Ok ;) zaraz zerknę tam ;)

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko,a ja ...Twoja mama!

Ostatnia edycja:
Młodamama pewnie że znajdzie się młodsza :-) Uczysz się czy zajmujesz sie dzieckiem ??

A ja popisałam . Idę bo Natalia wzywa ;// Potem przeczytam i odpisze reszcie

witajcie
my dopiero teraz bo chciałam jeszcze obiad zrobić przed wyjazdem K. do pracy.
Mały jakiś marudny, ślini się strasznie więc pewnie zęby 'idą'

Milena a żebyś wiedziała, że wszyscy uważają, że nie mam z czego się odchudzać ale mam pare nadprogramowych kg i muszę je zrzucić do wakacji bo na wesele idziemy. Fajnie, że Natalia dała Ci pospać:biggrin2:
Młodamama, Mamowyświat śliczne brzdące
Happy współczuję ciężkiej nocki

Co do ząbków to Damian ma dolne jedynki i 1 górną dwójkę. Jedynki wyszły jak miał 6 m-cy.

Milenaaaa- Uczę się w soboty i niedziele co 2 tygodnie a od poniedziałku do piątku zajmuję się maluchem ;)

Asik- Dziękuję Bardzo ;)

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko,a ja ...Twoja mama!

asik-twój synek ma więcej ząbków niż mój aa jast jakieś 2,5 miesiące młodszy:tak:
ja juz mielone zrobiłam na obiad, jeszcze ziemniaczki i sałatka ale t
o, tak 14:30 zaczne bo po 15 będzie S. w domu

reklama
Do góry