reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

23may witaj  jak maluszek ?;)

Milenaaaa própbowałam ale jakiś błąd wyskakuje i nie mogę tego wierszyka dodać ;)

Ja mojemu Alankowi tez nie obcinam bo nie ma ich za dużo he ;)

reklama
no moja to taki wiekszy maluszek ;) uklada teraz takie drewniana ukladanke co ksztalty dopasowuje, ale co jej wejsc nie moze to przynosi mi i mów BEE

Paulina Też z początku Karmiłam Natke na śpiocha . ;) ale ona nacki ma ładne w sumie (odpukać) wstanie dojnie cyca i śppi dalej.
Happy No gratulacje dla Denniska . On to zdolny chłopak co /
Młodamama spróbuj raz jeszcze ;)) suwaczki się udały to to też się uda .

A moje dziecie gardzi kaszkami , obiadkami ze słoiczków i tymi gotowanymi także ;/ Bardziej woli zjeść ze mną jogurt , czy nawet spróbować zupki ;) A babcia daje jej chlebka troszkę bo się rzuca jak widzi że ktoś je. Mam cycolkową córkę ;PP

23may-Dennis też pije z niekapka ale od jakiegoś czasu dawałem trochę za szklanki(ją trzymam szklanke) zawsze się oblał bo blokami mu wyciekalo a dziś ani kropla :)

milena-dziekuje ,czy zdolny to niewiem ale uczę go wszystkiego dosyć szybko, na nocniku zrobił już 2 razy siku przed kąpielą :) mój mały od początku lubił jeść z nami, ale kaszki to kocha, wszystkie:)

Ostatnia edycja:
happy no to fajnie , samodzielnego chłopca masz ;)

milenaaa no moja na poczatku jadla kaszki, teraz nie bardzo. wczoraj jej chcialam dac na kolacje to tylko 4 łyzeczki zjadla a potem sie obrazila, to do mleka jej wsypuje po pol lyzeczki zeby nie poczula ;d

reklama
Dziewczyny powiedzcie jak czułyście sie na kilka dni/ godzin przed porodem?? Bo ja czytam po tych forach i sie doszukuje jakis oznak.. Lupie mnie w krzyzu z jednej strony..;/ Prosze opiszcie wasze oznaki..

Do góry