reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda- no szkoda byłoby co robić :)
Paulina12- ja za nic nie wróciłabym do polski chyba że ktoś by mi zaproponował prace za 5000zł i mojemu P. też to moze...

Dennosio dziś marudny jak nigdy...cały czas popłakuje...to chyba żeczywiście zęby... bo ciagle ze szczoteczka w buzi chodzi ja gryzie

reklama
paulina kurde to gdzie on wyhacza takie promocje na bilet???? az w szoku jestem normalnie.. P.S. Udanego popołudnia;)
happy to chcecie juz tu na stale zostać?? Ojj biedny Denisek.. na ząbkowanie jest bardzo dobra Camillia, jakos tak.. w Pl sklepie bys musiala spytac.. bo w naszych mozna kupić, a naprawde pomaga

Wampi tak zaliczka to była . w sensie no pół wypłaty . bo oni dostają jakoś 2razy w miesiącu . Ale nie ważne ważne że jestem bez grosza . :wściekła/y:

Nie ważne .
Cos tego dupka chyba tknęło , ale jeszcze nie wrócił .

Co polecacie na dziąsła ?

aha, ja nie daje Natce póki co MM . pierw próbuje jej dać moje z butli ;P

magda- tak nie mam zamiaru siedzieć w polsce i biedy klepać, wole zostać tu i dac mojemy synkowi wszystko czego potrzebuje, żyć na normalnym poziomie. a ze tesknie za rodziną? w polsce tez bym teskniła bo nie miałabym czasu ich odwiedzać bo ciągle w pracy bym była

magda no nie wiem czy to od tego chce mi sie spać. haha
Milena jeśli chodzi o ząbkowanie to małemu pomaga calgel.
Dopiero zasnął masakra teraz mi będzie latał do późna ;/ Skonczył dzisiaj 8 miesiecy zaraz wstawieę fotki z dzisiaj:tak:

Magda www.ryanair.com/pl loty ze Sztokholmu do Krakowa czasami sa naprawde bardzo tanie :) zazwyczaj jak sa 2 albo 4 ostatnie miejsca to daja taka promocje. Trzeba codziennie patrzec tam bo moze akurat jakas promocje walna :)) a ty na stale wyjechalas?
Happy moze i tak ale ja nie mam ochoty wyjezdzac. Pozatym najpierw trzeba skonczyc szkole, a nie po to budujemy dom zeby potem stal pusty. Mi jakis milionow do zycia nie potrzeba :) wystarczylo by nam jakbysmy razem zarabiali tyle co ty chcesz sama zarabiac, ba nawet bysmy odlozyli
Milena pewnie wie co go czeka..
Papitka jego zeby sa niesamowite!! :D

Ja juz gotowa, czekam az mi sie dziecie obudzi, zawsze jak trzeba gdzies isc to ona spi.. Pewnie sie obudzi dopiero przy ubieraniu hahaha :D

papitka- śliczny Kubulek :)

edit
paulina-ja już chyba sie przyzwyczaiłam to takiego standardy życia :) a jak sie budujecie to co innego

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry