reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina ile i kiedy dziecko ma operacje zależy przede wszystkim od szpitala. U nas zastawkę dziąsła robią dopiero między 6-7 rokiem życia. A w IMiD w Warszawie wszystkie operacje są robione maksymalnie do 3 roku.
My ze względu na to, że przy zastawce ma mieć również korektę nosa zdecydowaliśmy się jednak jechać do Warszawy a mamy ok 500 km w jedną stronę.
Happy to chyba jak każde dziecko. Między Oliwią a Damianem jest 6 lat różnicy i potrafi naprawdę dużo pomóc ale i nerwów napsuć również

reklama
Matko czy wy tez takie senne jesteście? ja przysnęłam bo nie mam siły wyszłam z małym na spacer ale tylko pół h bo nie mam siły i mam wyrzuty bo niunio by jeszcze pospacerował. Posadziłam go na łóżku i przysnęłam przy nim. Siostra teraz daje mu jeść zaraz pójdzie spać i ja z nim. Tam mnie plecy bolą że szok.:-(

Happy, wampi mnie juz nosi w jednym miejscu usiasc nie moge :-D
Asik ja jak bede miala drugie to za min 4 lata, no ale zobaczymy czy cos z tego wyjdzie ;)

Idę zaraz wyprostować włosy i sie ubrac jakos bardziej wyjsciowo niz w dres. Potem o 18 mleko dac malej i ja ubrac trzeba przy tym bedzie istna apokalipsa wiec wole zaczac wczesniej bo samo ubieranie to ze 20 min zejdzie tak sie drze.

Happy szkoda ze nie mieszkasz blizej;) Tez sie nudze dzis bo T dluzej w pracy musi zostac..;/
Papitka a moze to po wczorajszym wieczorze?:D hehehe:D:D
Paulina ojj takie wyczekiwanie jest najgorsze:p My jak do Pl lecielismy w maju pierwszy raz od przyjazdu do UK to na lotnisko musielismy pojechac kilka godz wczesniej bo nie mial nas kto zawiesc, a ze metro do 12 jezdzi to metrem do centrum i z centrum na autobus i dopiero na lotnisko.. Bylo mega zimno, mielismy mega wielkie bagaze.. ale tak bylam szczesliwa ze sie zobacze z rodzina ze nawet nie balam sie leciec samolotem.. chociaz sie zarzekalam wiele razy ze nigdy nie wsiade:p wszystko bylo mi jedno:p Jak w samolocie zaczelam przysypiac to pilot mowi ze za 20 min ladujemy hehe ;)

Bylam na zakupkach w funciaku.. fajne rzeczy udalo mi sie wyrwac;)
A teraz leze pod kocem pije cieple cappucino i zajadam sie pączuchem;)
Piecyk dalej nie dziala, zimno jak w d***e.. zgasl całkiem a go jest tak cholernie ciezko odpalic, ze czekamy na goscia ktory wroci z pracy i przyjdzie go uruchomic..;/ ehh
Dziś obiadku nie robie:p Zostalo troche salatki, kiełbasy.. trzeba pozjadac a nie marnowac haha:p Jakby to tesciowa rzekla:p

Magda ja tez sie zarzekalam ze nigdy do samolotu nie wsiade a tu prosze, prawdopodobnie w maju/czerwcu lecimy z Nikolą do Szwecji :)) tego to sie dopiero doczekac nie moge haha :-D Jeszcze 3h i jedziemy..

reklama
Magda na miesiac chyba polece no ale zobaczymy, wsumie to mnie tu nic nie trzyma ale na stale nie chce tam leciec, tak samo moj A. :) teraz chce kupic auto, odlozyc kasiorke i wraca na stale prawdopodobnie pod koniec roku. Moj A. przyjezdza roznie ale maksymalnie nie ma go poltorej miesiaca. np 31 lipca polecial a miesiac pozniej byl na tydzien, potem 13pazdziernika-30pazdziernika, 13 grudnia-3stycznia no i dzis przylatuje prawdopodobnie na trzy tygodnie. No i potem przyleci na swieta :)

edit:
A jak trafia na okazje RYANAIR to leca za grosze. Na moj porod przylecial za 2zl a polecial za 70zl :)

edit edit:
spadam dziewczyny bo Nikola spi to sie wyszykuje. Odezwe sie wieczorkiem albo jutro. BUŹKA :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry