reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja sie pozarłam z A. tak na maksa... :wściekła/y::wściekła/y: zaraz mnie jakas nerwica wezmie, przyjechac do niego to jeszcze mu zle!!!!

milenaa na zabki to calgel i gryzeczek do lodówki i dac schlodzony ;)

papitka Kubus jest przesłodki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Mały nadal śpi a ja wcinam bułkę z parówką. :-Dhihi poczytuje nowe wątki typu sierpień 2013 i wspominam sobie moje wyczekiwanie na kubulka. Mam jakieś dziwne wrażenie że druga ciaza to nie to samo już.

Milena jesli zabki tak jak pisalam Happy ze Camilia i Wampi tez napisala o niej;)
Papitka noo wiesz ja tam nie wiem roznie to z tym bywa hehehe;p Kuba jest slodziutki i ciagle sie smieje:p i kiedy on tak urosl??:szok: 8msc?/ matkooo dopiero sie urodzil;)
23may nie ucieszyl sie ze go odwiedzilas z mala??;/ masakra..

Ogrzewanko juz jest;p i jest milutko i cieplutko az spac sie chce:p
Kurde znowu zgage mam.. okrutne uczucie...;/ ale zazwyczaj jak leze to ona jest;/

magda my na weekendy jezdzimy do niego ;/ ale ostatnio wiecej czasu z jego mama spedzam niz z nim , bo wiecznie sie czepia ! ;/

dziewczyny co tak cicho tu?

Już jestem dziewczyny:) byłam u siostry P. na kawie bo zaprosiła troche pogadałyśmy...teraz odliczam czas do 20:00 i mały do spania dziś cały dzień marudzi i powoli mam dosyć:/

wazne ze nie lata i sie nie spina haha ;)

pytam sie jej tak :
-pozdrowic ciocie z forum?
-tak
- a dasz im buziaczka
a ona mysli i 'DAaa'
:-):-)
Milenaaa my czekamy na zdj Natki z roczku , nie obijaj nam się ;)

Happy Dennisek spi?

reklama
23may-tak jak pisałam czekam do 20-stej jeszcze 42 min:/ ale przestał marodzic troche i sie bawi...narazie :) Słodziachna ta twoja córcia :)

Do góry