reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no jak sie tak zacznie jej pytania zadawac a ona umie tylko odpowiedziec tak lub nie, albo da ;D

ale zawsze jak sie pytam czy mnie kocha to mowi nie hahah

reklama
mój Dennis wogóle jest za P. ale on sie z nim najwięcaj bawi a mama i czasem lekarstwo musi dać i zrobic coś czego dziecko nie lubi

Witam Was młode, przyszłe mamusie:)
Jestem Daria mam 19 lat rocznikowo 20 i niebawem już na dniach zostanę młodą mamusią. Zapisałam się tutaj na forum bo poleciła mi go koleżanka. Jak narazie to może na tyle...:)... Myślę że podpowiecie mi jak przejść przez pierwsze dni, doradzicie i wgl,,, :)

Nisiula suwaczek sb zrób ;D

kurde.. cały dzien ładowałam sobie film, a mała mi nacisła wyłaczanie i dupa! pooglądane .:-(

reklama
Do góry