milena no właśnie szkoda ze mała nie chce butki takbyś odciagala sobie co jakiś czas pokarm i wsio. moja córcia za nic nie chciała smoczka jak byla mała, teraz smoczek słuzy jej tylko i wyłącznie do spania. nie które dzieci nie rozstaja sie ze smoczkiem na krok a ta nie lubi za bardzo smoczka
anula w zasadzie to i ja nie lubie obcasów, wogoóle moje nogi nie sa nawet skłonne do takich butów, bolą mnie i wgl a zawsze tyle se odciskow narobie ze szok. no ale to bliska rodzina to trzeba jakoś wyglądać, załoze te co kupiłam a potem zmienie na baleriny, wygodniej mi bedzie zwłaszcza ze nikola z nami tez idzie...
paulina dla mnie to też chore z tymi księżmi, wielka łaske robią ze ochrzczą i jeszcze kasiore za to biorą co im tak na tych ślubach zależy za mało kasy mają czy co
magda u mnie nikola jak się urodziła to nie miesciła sie w pampersy 1 odrazu na 2, kupiłam duzo 1 i musiałam oddać kolezance, a potem na 3 szybciutko przeszła, mozę twoja dzidzia też urodzi sie duza i nie bedzie chodzic w 1
ale mi sie dziś nikola rozpłakała az wiszczała szok. mówi ze spac chce to idziemy na gorę, zdjęłam jej panpersa zeby zmienic do spania na suchego a ta w wisk normalnie pół godziny mi wyła i za siuśke sie łapała i nogi podkurczala, tylko sie uspokoi ja ją położe a ta znowu w wisk, nie chciała wcale z rak moich zejsc i tak zasneła z tego placzu mina rekach z gołym tyłkiem. później jak po cichu pampersa założylam i spi se, zobaczymy jak bedzie sie zachowywac jak wstanie