reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RenataT-ją uwielbiam jeść i nie potrafilabym niczego sobie odmówić...najbardziej fast food-ów czy słodkiego

Mój synek j5z śpi...ją muszę jeszcze złożyć wygrane ciuchy i zmyc talerze po obiedzie... eh nic już mi się nie chce

reklama
moja niunia dzis sie wyszała z tata swoim i z chrzestnym, nie dawno co zasneła.
kurzcze, kupilam se dzis buty na wesele i jeden jakis taki nie wygodny. prawy ok elegancko lezy a lewy jakis nie bardzo, chyba musze go rozchodzić

Milena nie masz co się martwić, Natalka ma jeszcze czas by przewracać się na brzuszek
Happy dla Ciebie również duuużo zdrówka, oby choróbsko się nie rozwinęło
Papitkaoby zmiana mleczka pomogła na brzuszek Kubusia
Paulina12 i jak u księdza?
Mirabelka
lepiej rozchodź te buty przed imprezą bo może być nie ciekawie

asik24-mój ukochany zrobił mi kilka herbatek z miodem i cytryna i już jest lepiej:)
mirabelka-wąsik ma rację lepiej rozchodz bo nie wytrzymasz na tym weselu

Zazwyczaj takie dzieci co nie lubia na brzuszku to nie raczkują tylko od razu na nogi. :-D
No dzisiaj hipp mam nadzieje że wszystko dobrze będzie ;D
Masz racje nie każde dziecko raczkuje , mojej siostry ''średni'' syn nie raczkował, a najmłodszy tak , i to zasuwał aż ten ''średni'' ( prawie 3 lata ) nauczył raczkowac się od niego i raczkowali oboje :-D:-D

&&&&&&&& żeby HIPP się nadał .

dzis pierwszy raz od miesiąca porządniej pospałam ( ostatnio Natka dosc czesto wstawała na cyca ) a wczoraj poszła spac 20:30 i wstała na cyca o 4:45 DOPIERO ...A ja oczywiscie mokra:angry::angry::angry::angry:

Hej.. U ksiedza do dupy!!!! Burak moze nam w sobote ochrzcic az dwie godziny wczesniej ale BEZ MSZY. Bo on tak nie moze, ale gdybysmy mieli slub to on by mogl sie zastanowic ale w takim przypadku NIE. Teraz sie zastanawiamy czy zmieniac kosciol czy lokal czy poprostu chrzcic w wielkanoc... Ehh, wkurza mnie to ze wszedzie trzeba miec ten pieprzony slub.

edit.
a na poprawe humoru ide dzis na zakupy.. Moj przyjezdza w sobote i chce kupic Nikoli takie spodenki materialowe (polspiochy) w kolorze niebieskim albo czerwonym bo do tego chce jej ubrac body z herbem Wisły Kraków z kolorze bialo-czerwono-niebieskim. A co, niech sie tatus cieszy ze cora od malego kibic hehehe :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry