reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

my też dziś wcześnie ;)

RenataT wspomne rodzica o tym 1%, tylko nie wiem czy tata moze oddawac bo rozlicza się w Luxemburgu, mojemu A tez powiem, a raczej dopilnuje zeby oddal ;)

Wampi- mi też możesz podesłać link ,
happy, Paulina - Wy też ;))

Ja o 9 musze do Olk jechac a tak mi sie nie chce ze masakra ;/

reklama
Happy Jak mają na co patrzeć to patrzą .
Madzia No teraz widać że zajęta . Choć wiesz no , też dużo samotnych a z brzuszkiem ..:)
23may Po co do Olk , tu nic nie ma ciekawego ;))

O ja to samo co wampi kto mnie nie ma na fejsie a chce , niech pisze . bo tam wszystkie dziewczyny się podziały, i też mi jakoś daleko do BB .

Edit.
Aaaaa , i witam nowa mamcie ;)

Ostatnia edycja:
RenataT- ją o tym 1% mówiłam rodzica w PL
to dopilnuje żeby oddali :)

Dziewczyny później wyśle wam linki na mojego fb, bo muszę wejść ns kompa

Mnie dzisiaj po południu odwiedza koleżanka z 2 miesięczna córeczką więc może się nie zanudze :) :) :)

hapymum20 wysłałam link na pw
Ja też chce.

My po szczepieniu. Dostał od razu dwa. Bo już powinniśmy dzisiaj mieć ostatnie a my poszliśmy na szczepienie na 5,6 miesiecy bo chorował a tu są trzy wkłócia aże na 7 m-cy jest jedno wkłócie to zrobiła od razu żeby nie chodzić z nim i zapłaciłam 80 zł a jakby nie zrobiła to znowu za to jedno 80zł by było. Teraz dopiero na 9 m-cy na bilans tylko. Dałam mu nurofen najadł sie i śpi. Potem może poczytam i odpisze co nieco.
Kubus waży 9760g.

Ostatnia edycja:
papitka faktycznie Kubula to kawał chłopa:D
Wampi wy z Milena macie takie same nazwiska? Czy ja mam przywidzenia??:D Hehe;)
Renata ty to taki ranny ptaszek jestes;) w weekendy tez tak wczesnie wstajesz? A w ogole jak sie mieszka w nowym mieszkanku?? Juz wsio urzadzone po "twojemu"?:D
Milena noo niby racja ale wiesz hehe:p brzuch widac to juz calkiem co innego hehe;) A jak sie miewa mama i siostrzeniec??
tatus mała odwiedza??

Ja to sie wyleguje w łóżku:p dzis na obiadek zapiekanka, znalazlam fajny przepis na netku, a lubie takie rzeczy wiec dzis zrobie, szybko i bez duzego wysilku:p
Maleńka uwielbia mój pechęrz, małpeczka moja;)

Papitkaa - no co za babsko. ona nie wie, że jak coś komuś daje to przestaje to być jej własnością.? :baffled: durna baba.
Paulina - może ja nie jestem obiektywna, ale mi się wydaje, że Mała jest do K. podobna.. nosek na 100% ma jego ;)
VeronicaMelania - moja Mała też wsuwa kanapki ;) w ogóle tak ma, że lubi jeść z naszych talerzy ;) jak się położy na oddzielny, to już nie jest dobre..

ja się bardzo często kłócę z K., ale u nas to w ogóle jest skomplikowane.. byliśmy ze sobą 3 miesiące, zanim zaszłam w ciąże i pewnie gdyby nie to to już byśmy dawno ze sobą nie byli..

oj chyba dzieciaki tak juz maja :)) moj jak widzi miesko na czyims talerzyku to ma strrrrrrrrrrrrrrraszna ochote. a jak ma na swoim to juz wybbrzydza :crazy:

papitkaa-my jesteśmy razem prawie 5 lat a znamy się prawie 6
magda- ją też się czuje samotna mimo że P. pracuje 5 dni w tyg.
VeronicaMelania- jak j6z pisałam mój maluch je wszystko nawet brokuly i brukselki vito że smakiem:) poprosić mam szczęście

asik- współczuję choroby dzieciaczkow niech szybko do zdrowia wracają

z takim maluchem co ma apetyt to masz dobrze. ja musze wymyslac w szczegolach co zrobic n obiadek zeby tylko cos zjadl

Milenaaa a na male zakupki ;) kupiłam małej piżamke nowa i sweterek ;) Promocja w rossmanie jest tez haha ;) mi mozesz link podesłac na fb ;))

Papitka to kawał chłopa już z Kubusia ;)

Veronica - ja mam podobnie, mała wybredna ze heeej !

ale zima na całego ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Poprosze linki na FB wszystkich!!!!! :D:D:D:D:D
Drukujecie, drukujecie, ja ledwo nadazam. Dzis kolezanka do nas popoludniu przychodzi jedyna ze szkoly z ktora utrzymuje kontakt. Dzis na obiad pomidorowke, Szybko i smacznie :)
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi dotyczace zazdrosci :)

Do góry