reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina ja w 100% popieram to co napisala Happy. Zaufanie to podstawa. Moj to tez bardzo imprezowo zyl, tyle ze twierdzil ze dziewczyna mu nie potrzbna dopoki mnie nie poznal i zawladnelam jego sercem;D Tyle ze jak on probowal cos do mnie ja nie za bardzo, a jak zaczelo mi brakowac rozmow z nim i sie nie odzywal to ja na glowie stawalam zeby to odkrecic a mieszkal wtedy 100 km ode mnie u siostry bo tam do szkoly chodzil. I tak juz nam leci 2,5 roku razem a znamy sie 3, poznalismy sie w sylwestra pod golym niebem;D hehe i nie widze swiata poza nim a ona poza mna i juz mowi ze jego ukochana coreczka moglaby sie juz urodzic;-))

reklama
Paulina12- u mnie z zazdrością jest odwrotnie... mój P. jest straszn7e zazdrosny bo za mną faceci biegają... z zupełnie niewiadomych powodów....

Happy moj jak mezczyzni sie na mna ogladna to tez zazdrosny. Zwlaszcza na dyskotekach chodzi za mna prawie jak moj cien :-D tyle ze on jest moim pierwszym partnerem wiec nie ma problemow z moja przeszloscia

Happy hehe to sie ubawilam z niewiadomych powodow heheh. Jak kobitka ladna, dba o siebie to lataja;p moj tez zazdrosny hehe. W pl jak bylismy i szlismy w centrum handlowym to jacys chlopacy tez gadali ale fajna dupcia czy cos ja sie usmiechnelam a po chwili jeden dodal jak widac po przodzie :Zajeta hehe chodzilo o brzuch a T od razu no teraz widac ze jestes zajeta hehe;)

magda-ją urodą nie grzeszne... ale mam dosyć męskie zainteresowania ... i dobrze się z facetowi dogaduje... no i biust dosyć zauważalny mam ::-)

Wampi, happy ja tez was nie mam wiec prosze o wiadm;p
Ja dzis tak wczesnie na Bb bo moj T ofiarowal mi swoj tel hehe i nie trzeba lapka odpalac tylko sobie na tel siedze;) ale zbieram sie na drzemke;) do pozniej B-)

reklama
RenataT o z nieba mi spadłaś, weź mnie jakoś pociesz i zmobilizuj, bo mam 2 zęby do usunięcia, a tak się boję, że ciągle odkładam umówienie się na wizytę. Ja mam 5 i 6 do wyrwania.

Wampi mi wczoraj wyrywala 6 dolną prawą. obok 4 do rwania. wczoraj chciala, ale darowalam sobie, bo niewiem jak bym zniosla bol po.. jak znieczulenie puszcza a mnie by cala zuchwa bolala.
Ja z tych bojących sie jak ognia dentysty. dowodem na to jest moj stan uzebienia. Wczoraj dentystka kilka razy pytala mnie o wiek.. i patrzyla na te zeby moje.. jakbym miala z 50 lat.
Oskatni raz u dentysty bylam z Filipem w ciązy. 8 lat mija. Potem latem 2009 na usuwaniu kamienia. Zeby bolaly, hurtem tablety jadlam i juz nic nie pomagało.

wczoraj znieczulenie mi dala ( malo przyjemne.. szc zegolnie dla kogos kto nie lubi igieł ). ale rwania nie czulam. wieczialam ze mi dlubie w buzi, ale zero jakiegokolwiek czucia. korzen długosci ok 1,5-2 cm. Sama sie dziwie ze nie bolalo, ze ze strachu nie ucieklam.chociaz przed wizyta biegunki z nerwow dostalam.Dumna z siebie jestem niesamowicie.
Mimo tego dyskomfortu teraz jak dziaslo sie goi.

Paulina
ja zazdrosnika mam w domu. I wiem ze nie daje powodów do roznych domyslow dla swego pana męza, a on potrafi tak mi nerwy podniesc ze mam ochote lac.Ł potrafi sie na mnie obrazić bo np jakiś facet sie do mnie usmiechnał, czy nawet chamsko skomentował. obronic nie obroni bo twierdzi ze ja sama sobie radze. nie dociera ze chlop po to jest by bronic swojej kobiety przed innymi samcami i to nie jej wina ze inni sapią na jej widok. i dosyc dorosly zdaje sie jest. 30 lkat w tym roku konczy.. wiekiem, bo rozwojem emocjonalnym.. z Filipem razem ( Filip 8 lat ma )
O malzona tez zazdrosna jestem, ale bez przesady. Wiem ze jesli bedzie chcial zdradzić to to zrobi, ale tez wie ze wtedy od razu pakuje sie i rozwod. Za duzo wybaczac nie mozna zeby to sie rutyną nie stało.

niewyspalam sie. iby mamy ferie a ja o 7 wstaje.

dziewczyny jesli sie powtarzam to sorry :) ale niedlugo rozliczenie z 1 %. jeli jeszcze nie wiecie komu chcecie go przekazac to pamietajcie o nas :) w linku są informaje. Na fb jakies kilka dni temu wrzucila filipa zdiecie z nr KRS. jakby ktoras chciala udostepnić to ja sie wcale nie pogniewam :)

Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" – OPP

Do góry