reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
u nas na obiadem ziemniaki i sos pieczarkowo-mięsny :)
co do jedzenia na moim fb jest filmie jak mały je kanapkę więc teraz wam wyśle link na priv.

Happy poprosze namiary na FB:p

U nas juz Anglia w roztopach, samoloty z Heathrow juz latają;) takze zima odpuszcza hehe;)

Ja ide do sklepu bo mam drozdze i chce je wykorzystać a chce zrobić rogaliki a nie mam smietany;)

Wampi moja ma podobnie, jak spi w dzien to szaleje potem do 23, tyle ze znowu jak ona sie nie przespi w dzien to jest nie do wytrzymania ;/

Wlasnie happy dawaj FB na pw :)
wampi, 23may moja spi troche w dzien jeszcze. Czasami raz 3 godziny a czasami ma pare drzemek po 40min. Wiec jest dobrze :D :) ale to dopiero 3 miesiace.

Wybieracie sie gdzies na ostatki?? :)

reklama
Do góry