reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
mój dennis od kiedy jest w osobnym pokoju czyli od ok. 4 msc. o 20:00leży już w lozeczku z butli kaszki zasypia sam a wstaje między 8:30 a 9:30 przeważnie budzi sue raz na kaszke ok. 6 rano
RenataT-dziadkowie są od rozpieszczania a rodzice od wychowania a co do autyzmu 2 miesiące temu stwierdzili go u mojego najmłodszego brata, on ma 5 lat. mam prośbę wytłumaczy mi na czym po, mega tą choroba bo ją zawsze myślałam że te dzieci są zamknięte w sobie nie mówią itp. a jest kontaktowy, wczoraj rozmawiał że mną przez telefon i codziennie pisze że mną wiadomości na facebook
Dziewczyny jak wam mija dzień?
u mnie strasznie nudno :/ Dennis śpi... a js niewiem co mam że sobą zrobić
Happy moj filipowy ma autyzm i tez odbiega od reguły. Nie jest zamkniety w sobie, mowi ( pozno zaczał ale mowi ) , ma wade wymowy, bo sepleni strasznie.Czasami zamyka sie w swoim swiecie, wtedy trzeba nim potrząsnac, krzyknąc zeby sie ocknął. Na pierwszy rzut oka zachowuje sie jak typowy 8 latek.na drugi rzut tez. Ma swoje tiki,czasami nierozumie swiata. U Filipa jest autyzm wysokofunkcjonujący, wiec jest szansa na samodziene zycie dorosle.
jak masz jakies pytania pisz na priva.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
RenataT-bardzo dziękuję za odpowiedź... jak będzie chciała jeszcze coś wiedzieć to napewno zapytam...
mały caly dzień ma biegunkę...ale nic więcej mu nie jest...
ostatnio biegunce wybili sue zęby... może teraz też
Dziewczyny gdzie się schowalyscie?
mały caly dzień ma biegunkę...ale nic więcej mu nie jest...
ostatnio biegunce wybili sue zęby... może teraz też
Dziewczyny gdzie się schowalyscie?
Ostatnia edycja:
Ja jestem w trakcie studiów i już mam piękną, małą i mądrą córeczkę :-)
Bycie mamą to najwspanialsze uczucie na świecie żaden dyplom uczelni tyle szczęście nie daje ( co nie oznacza, ze obronić się na 5 nie chce. hehe)
Ale być mamą w domku to chyba najlepszy zawód w najlepszej firmie ;p
he
Bycie mamą to najwspanialsze uczucie na świecie żaden dyplom uczelni tyle szczęście nie daje ( co nie oznacza, ze obronić się na 5 nie chce. hehe)
Ale być mamą w domku to chyba najlepszy zawód w najlepszej firmie ;p
he
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
mała_pipi- zależy co kto lubi ją od 10 msc. jestem w domu i już marżę żeby wrócić do pracy... bo sama z maluchem w domu zaczynam wariowac
Wampi moze ja cie zmobilizuje bo mialam tez do wyrwania 6 a tak sie balam i jak bolal to tabletki szly w ruch . W koncu dostalam takiego zakazenia ze myslalam ze sie przekrece, nic ni pomagalo.. Pomogla wizyta u dentysty hehe najpierw kuracja antybiotykiem a pozniej rwanie, ale mialam takie znieczulenie ze wszystko przeszlam spoko chociaz zeba byl kawalek to sie meczyla z nim kobitka hehe. Takze idz poki czas
Bylam dzis na tym pobraniu krwi z T. Wsio spoko a na wizyty kontrolne tzn cisnienie i bicie serducha malucha mam chodzic do rodzinnego jesli czujesie dobrze i z mala ok takze spoko bo mam ttylko 2ulice od domku
Bylam dzis na tym pobraniu krwi z T. Wsio spoko a na wizyty kontrolne tzn cisnienie i bicie serducha malucha mam chodzic do rodzinnego jesli czujesie dobrze i z mala ok takze spoko bo mam ttylko 2ulice od domku
G
guest-1673535084
Gość
Dobry wieczor dziewczynki
wampi ja musze sie wybrac do dentysty na przeglad... Ponad trzy miesiace od porodu juz a ja dalej sie wybrac nie moge..:-) Co do slubu to dopoki moj A. nie zacznie gadac wiecej na ten temat to ja sie nie oddzywam. On dobrze wie ze ja chce ale nie bede naciskac ani caly czas gadac o tym (chociaz bardzo lubie ). Tylko boje sie ze wiekszych zobowiazan niz zareczyny i nabakniecie o slubie sie nie doczekam..
Happy ja juz sie nie moge doczekac wrzesnia. Chociaz cztery dni w miesiacu wyjde z domu do ludzi..
Madziu to fajnie ci ja do gina i na KTG dojezdzalam 40km w jedna strone..
Dominisia przepraszam ze ci wczesniej nie odpisalam ale zapomnialam.. To podobienstwo to mialam na mysli ze na pierwszy rzut oka jest bardziej podobna do ciebie (co wnioskuje z avataru), a nosek nie zwrocilam uwagi moja tylko to ma po mnie.. Co do zwiazku to gdybym nie mogla wytrzymac z moim A. i bylyby czeste awantury ti napewno nie bylabym z nim ze wzgledu na dziecko. skoro mielibysmy byc razem tylko przez małą to to nie mialo by najmniejszego sensu. Nie utrudnialabym im kontaktu.
Dziewczyny macie jakies sprawdzone sposoby na zazdrosc?? Moj A. ma "ciekawa" przeszlosc z ktora czasami poprostu nie daje sobie rady.. Chociaz on sam mi o tym nie mowil za wiele ja wiem to z innych zrodel a on potwierdzal. Chodzi mi o to ze zanim sie poznalismy to byl typem imprezowicza, no a jak imprezy to dziewczynki.. No i same wiecie...
wampi ja musze sie wybrac do dentysty na przeglad... Ponad trzy miesiace od porodu juz a ja dalej sie wybrac nie moge..:-) Co do slubu to dopoki moj A. nie zacznie gadac wiecej na ten temat to ja sie nie oddzywam. On dobrze wie ze ja chce ale nie bede naciskac ani caly czas gadac o tym (chociaz bardzo lubie ). Tylko boje sie ze wiekszych zobowiazan niz zareczyny i nabakniecie o slubie sie nie doczekam..
Happy ja juz sie nie moge doczekac wrzesnia. Chociaz cztery dni w miesiacu wyjde z domu do ludzi..
Madziu to fajnie ci ja do gina i na KTG dojezdzalam 40km w jedna strone..
Dominisia przepraszam ze ci wczesniej nie odpisalam ale zapomnialam.. To podobienstwo to mialam na mysli ze na pierwszy rzut oka jest bardziej podobna do ciebie (co wnioskuje z avataru), a nosek nie zwrocilam uwagi moja tylko to ma po mnie.. Co do zwiazku to gdybym nie mogla wytrzymac z moim A. i bylyby czeste awantury ti napewno nie bylabym z nim ze wzgledu na dziecko. skoro mielibysmy byc razem tylko przez małą to to nie mialo by najmniejszego sensu. Nie utrudnialabym im kontaktu.
Dziewczyny macie jakies sprawdzone sposoby na zazdrosc?? Moj A. ma "ciekawa" przeszlosc z ktora czasami poprostu nie daje sobie rady.. Chociaz on sam mi o tym nie mowil za wiele ja wiem to z innych zrodel a on potwierdzal. Chodzi mi o to ze zanim sie poznalismy to byl typem imprezowicza, no a jak imprezy to dziewczynki.. No i same wiecie...
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
paulina12- sama napisalas "był" a mowi się było minęło...jedyny sposób jaki znam to zaufanie
reklama
G
guest-1673535084
Gość
Happy wiem ze nic zlego nie zrobi, mam pewnosc ze kocha, ale i tak mnie szlag trafia jak slysze cos na jego temat z przeszlosci a potem to siedzi we mnie i co jakis czas sobie przypominam i mnie roznosi.