reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
My sie przejdziemy na dyskoteke jesli moi rodzice nigdzie nie pojada. BO u tesciow nie chce zostawiac Małej bo tam pewnie bedziemy po imprezie spali wiec jak wrocimy nad ranem to sie przynajmniej wyspie a u tesciow jakbym slyszala mala to bym nie dala rady spac.

Happy ja nie dostalam

Renata ty to taki ranny ptaszek jestes;) w weekendy tez tak wczesnie wstajesz? A w ogole jak sie mieszka w nowym mieszkanku?? Juz wsio urzadzone po "twojemu"?:D

czy ranny?? w tygodniu wstaje przed 6 bo trzeba chlopców pobudzic do szkoly. i pokazac palcem w co sie ubierac mają. Ł tego nie zrobi. za trudne.

w weekend jak moge pognic w lozku to chlopcy zbudzą, lub Ł z jakąś pierdołą. Jutro jak mnie zerwą z rana z łóżka to powybijam!!

co do mieszkania. w sumie fajnie tu, bo nasze, po generalnym remoncie. spokoj, nikomu nie przeszkadza jak nie odsnieze. w miasteczku nie przeszlo by to. Odsniezony chodnik musial byc.

ale jak nasypie sniegu po kolana to juz mniej fajnie. Plugi o naszej drodze zapominają, a jeszcze jak jedzie glowną drogą i wjazd na "nasza" zasupie chałdą sniegu to mozna qrwicy dostac. ta nasza to gminna droga, ale co im zrobisz?? taki urok mieszkania na kolonii.

Wampi, moj gdy cos je i ubrudzi raczki od razu biegnie i krzyczy pokazujac zebym umyla:-D
Bartek nie spal od polnocy do 4:sorry:zrobilam mu badania na pasozyty bo nie spi od pazdziernika i nic nie wyszlo

aniula-dobrze zr nic nie wyszło, może Bartus że dużo śpi w dzień lub że wcześnie kladziesz go wieczorem?

Ostatnia edycja:
Happy w dzien spi godz a bez drzemki nie wytrzyma, probowalam klasc go o 22 ale tak samo wstaje wiec nie ma sensu go tyle trzymac, zasypia o 20. Wg mnie on przywykl, pod koniec wrzesnia mial zapalenie jamy ustnej wtedy wstawal bo go bolalo i od tamtej pory nie spi, wydaje mi sie ze przywykl do takiego wstawania

reklama
Do góry