reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

papitkaa-wydaje mi się że 80 xl to dużo za dopłatę
wampi- moi rodzi e też małego nie widzieli leczę względu na odległość
alutka- i jak było na studniowce?

dziewczyny co robicie dzisiaj na obiad? ją zupę jarzynowa :)

Ostatnia edycja:
reklama
U nas znowu noc do kitu Bartek wstal po 1 zasnal po 3:sorry:
Co do szczepionek my za 6 w 1 placilismy 170zl, mamy juz wszystkie za soba;-)
Happy u mnie dzis zupa kalafiorowa bo Bartek uwielbia;-)
Papitka ciesze sie twoj tak sie zachowal, pokazal na kim mu zalezy, oby tak juz zostalo;-)

Heja.

jA PO RWANIU ZEBA. Tzn korzenia. dumna z siebie jestem strasznie ze wogole poszlam. bo zawsze moglam wymslić spiewke ze np.. jelitowke mam ;/
No ale juz po. Chciala mi 2 rwac, ale ze to obok siebie prawie, bedzie i tak luka w paszczy, musze sie najpier nauczyc gryzc bez tej szostki. za miesiac powtorka.

Matko i corko, jak czytam o waszych niektorych tesciowych, widze wsrod znajomych jakie przypadki sie trafiają to ja swojej T pomnik postawie za jej normalnosc. Tesc ma swoje odchyły, ale ogolnie nieszkodliwy jest. zresztą widze sie z nimi rzadki, i w sumie mogą mi .. uzalezniona od nich nie jestem, nie z nim mam zamiar zycie spedzić wiec moze miec te swoje odchyły. Do chlopców normalnie sie odnosi, nie zaraza swoimi pomyslami ;), nie odtraca, ani nie faworyzuje specjanie, np jednego.
No moze Filipa ponad piedestal wychwala. Bo to pierwszy wnuk ( mają rok starszą wnuczke ale ona nie ich nazwisko ma, i dziewczyna.. ) , kopia taty i dziadka, no i taki poszkodowany, bo chrzestnego niema, bo ma ten autyzm.. trzeba porospieszczac. No i Filip u nich moze wszystko. Oskar w sumie tez.. bo to takie male, pocieszne, rzadko widzą, itd...
Mają 10 wnuków.. i mają w sumie kogo jeszcze rozpieszczac. Moi rodzice mają tylko moich chlopców. I zdrowiej dla nich byloby gdyby pojawil sie jakis bobas.. bo mi dzieci rozpuszczają jak dziadowski bicz.

na obiad dziś kapusniaczek robie z kiszonej kapusty. bedzie ciepelko pod kolderką :D

Na studniówce było super, orkiestra świetna jedzonko pyszne także zabawa udana do 6 rano hehe..

:-p23may wieczorkiem wrzuce fotki bo kolega miał aparat i ma mi dziś przesłać dopiero;)

happymum u mnie też jarzynowa, właśnie mały zjadł i się bawi;)

dziewczyny ją jestem ciekawa reakcji moich rodziców jak zobaczą małego :)
Alutka-dobrze że impreza udana:)
RenataT-dziadkowie są od rozpieszczania a rodzice od wychowania :) a co do autyzmu 2 miesiące temu stwierdzili go u mojego najmłodszego brata, on ma 5 lat. mam prośbę wytłumaczy mi na czym po, mega tą choroba bo ją zawsze myślałam że te dzieci są zamknięte w sobie nie mówią itp. a jest kontaktowy, wczoraj rozmawiał że mną przez telefon i codziennie pisze że mną wiadomości na facebook

Dziewczyny jak wam mija dzień?
u mnie strasznie nudno :/ Dennis śpi... a js niewiem co mam że sobą zrobić

Ostatnia edycja:
RenataT - to moja mama ma tylko Julke, i rzeczywiście rozpieszcza jak sie tylko da.. niekiedy az za bardzo!
rodzice A. maja 3 wiec jest w miare.
super że się zmobilizowalas co do dendysty, szkoda ze ja nie moge jakos..

A dzien jak dzien, przy małej sie nudzic nie da , pominmy czas kiedy spi albo sama sie bawi ;)
Dzis moje dziecko ukradla babcia bo jak twierdzi JEST DZIEN BABCI, szkoda tylko ze babcia ma ja na codzien haha :-):-)

Ostatnia edycja:
23may-ją jak pierwszy raz po ciąży pisałam do dentysty to miałam 9 zębów do zrobienia...2 do wyrwania i reszta do plabowania... 6 już mam zrobione jeszcze 3 :/

happy no to nie za fajnie ;// cos czuje ze ja sie wybiore dopiero z mała jak bedzie miala bilans. teraz pozno wracam to czasu nawet nie mam na to

kurcze ale bym zjadła makaron ze szpinakiem ;/

reklama
Do góry