reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

papitkaa-wydaje mi się że 80 xl to dużo za dopłatę
wampi- moi rodzi e też małego nie widzieli leczę względu na odległość
alutka- i jak było na studniowce?

dziewczyny co robicie dzisiaj na obiad? ją zupę jarzynowa :)

Ostatnia edycja:
reklama
U nas znowu noc do kitu Bartek wstal po 1 zasnal po 3:sorry:
Co do szczepionek my za 6 w 1 placilismy 170zl, mamy juz wszystkie za soba;-)
Happy u mnie dzis zupa kalafiorowa bo Bartek uwielbia;-)
Papitka ciesze sie twoj tak sie zachowal, pokazal na kim mu zalezy, oby tak juz zostalo;-)

Heja.

jA PO RWANIU ZEBA. Tzn korzenia. dumna z siebie jestem strasznie ze wogole poszlam. bo zawsze moglam wymslić spiewke ze np.. jelitowke mam ;/
No ale juz po. Chciala mi 2 rwac, ale ze to obok siebie prawie, bedzie i tak luka w paszczy, musze sie najpier nauczyc gryzc bez tej szostki. za miesiac powtorka.

Matko i corko, jak czytam o waszych niektorych tesciowych, widze wsrod znajomych jakie przypadki sie trafiają to ja swojej T pomnik postawie za jej normalnosc. Tesc ma swoje odchyły, ale ogolnie nieszkodliwy jest. zresztą widze sie z nimi rzadki, i w sumie mogą mi .. uzalezniona od nich nie jestem, nie z nim mam zamiar zycie spedzić wiec moze miec te swoje odchyły. Do chlopców normalnie sie odnosi, nie zaraza swoimi pomyslami ;), nie odtraca, ani nie faworyzuje specjanie, np jednego.
No moze Filipa ponad piedestal wychwala. Bo to pierwszy wnuk ( mają rok starszą wnuczke ale ona nie ich nazwisko ma, i dziewczyna.. ) , kopia taty i dziadka, no i taki poszkodowany, bo chrzestnego niema, bo ma ten autyzm.. trzeba porospieszczac. No i Filip u nich moze wszystko. Oskar w sumie tez.. bo to takie male, pocieszne, rzadko widzą, itd...
Mają 10 wnuków.. i mają w sumie kogo jeszcze rozpieszczac. Moi rodzice mają tylko moich chlopców. I zdrowiej dla nich byloby gdyby pojawil sie jakis bobas.. bo mi dzieci rozpuszczają jak dziadowski bicz.

na obiad dziś kapusniaczek robie z kiszonej kapusty. bedzie ciepelko pod kolderką :D

Na studniówce było super, orkiestra świetna jedzonko pyszne także zabawa udana do 6 rano hehe..

:-p23may wieczorkiem wrzuce fotki bo kolega miał aparat i ma mi dziś przesłać dopiero;)

happymum u mnie też jarzynowa, właśnie mały zjadł i się bawi;)

dziewczyny ją jestem ciekawa reakcji moich rodziców jak zobaczą małego :)
Alutka-dobrze że impreza udana:)
RenataT-dziadkowie są od rozpieszczania a rodzice od wychowania :) a co do autyzmu 2 miesiące temu stwierdzili go u mojego najmłodszego brata, on ma 5 lat. mam prośbę wytłumaczy mi na czym po, mega tą choroba bo ją zawsze myślałam że te dzieci są zamknięte w sobie nie mówią itp. a jest kontaktowy, wczoraj rozmawiał że mną przez telefon i codziennie pisze że mną wiadomości na facebook

Dziewczyny jak wam mija dzień?
u mnie strasznie nudno :/ Dennis śpi... a js niewiem co mam że sobą zrobić

Ostatnia edycja:
RenataT - to moja mama ma tylko Julke, i rzeczywiście rozpieszcza jak sie tylko da.. niekiedy az za bardzo!
rodzice A. maja 3 wiec jest w miare.
super że się zmobilizowalas co do dendysty, szkoda ze ja nie moge jakos..

A dzien jak dzien, przy małej sie nudzic nie da , pominmy czas kiedy spi albo sama sie bawi ;)
Dzis moje dziecko ukradla babcia bo jak twierdzi JEST DZIEN BABCI, szkoda tylko ze babcia ma ja na codzien haha :-):-)

Ostatnia edycja:
23may-ją jak pierwszy raz po ciąży pisałam do dentysty to miałam 9 zębów do zrobienia...2 do wyrwania i reszta do plabowania... 6 już mam zrobione jeszcze 3 :/

happy no to nie za fajnie ;// cos czuje ze ja sie wybiore dopiero z mała jak bedzie miala bilans. teraz pozno wracam to czasu nawet nie mam na to

kurcze ale bym zjadła makaron ze szpinakiem ;/

reklama
Do góry