reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja sie wczoraj tak zdenerwowalam ze tak mnie glowa rozbolala ze masakra..
Mialam dzis jechac na wizyte do szpitala do poloznej z kuzynka T, no bo ona zna ang perfekcyjnie i jeszcze wczoraj rano mowi ze ok pojedzie ze mna. Przychodzi wieczorem i mowi sory ale nie pojade z toba bo snieg jest:szok::eek::eek::crazy: no myslalam ze szlak mnie jasny trafi. Moj ang jest na takim poziomie ze zrozumiec zrozumiem ale niezbyt sie dogadam;/ Tam jest do 14, a moj T z pracy moze sie urwie ok 13.. i nawet nie wiem czy jest sens tam wtedy jechac.. czy zdaze..;/ kolejny raz jak cos ja poprosilam to jakis nr wywinela..;/ Moglabym tlumacza miec, ale trzeba zadzwonic 3 dni przed zeby dostac, nie dostne tak od reki i duuupa bladaaa
W grudniu jak mialam USG to ona chodzila na weekendy do pracy i ja w pon rano wstaje szykuje sie na USG dzwonie do niej a ta nic, do jej facetaa i on taki wsciekly mowi ze nie moze sie z pracy wyrwac zeby przyjechac, bo ona stweirdzila ze po nocce zostanie w pracy jeszcze na dniowke.. Bylismy tak zli na nia ze masakra.. Zostawila nam malego a dzien wczesniej o usg gadala a pozniej powiedziala ze zapomniala.. i musielismy zabrac go ze soba, w dodatku bez fotelika do auta i szykowac sie jak na wariackich papierach, bo jeszccze malego trzeba bylo na karmic, ubrac itp.. tragedia ona jest tak nieodpowiedzialna ze szook....;/;/

Madziu wspolczuje ci z ta kolezanka.. CHAMSKA
23may kazdy dostal po kwiatuszku, ja ich dobrze nie znam, jest tam raz na dwa tygodnie a moj A. stwierdzil ze po kwiatuszku wystarczy
Papitka jak dobrze ze sie zeszliscie ;-) zawsze to lepiej dla Kubulka. I to znak ze naprawde cie kocha bo olal mame

edit Papitka ja za szczepienie place 200zl, ale mam 6w1 i tylko raz kluja Niki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale tego nadrukowalyscie:)
23may, papitkaa-my mieliśmy naradzie 4 szczepienia no i na roczek będzie 4...
papitkaa-fajnie że z A. już lepiej. fuxo dopłacisz do tych szczepień
magda-nie ma co wchodzić z nią w układy, tłumaczą sobie załatwiaj a jej nie pomagają niech radzą sobie sami i tyle...żal tylko dziecka

No za szczepienia 80 zł bo niby dają lepsze jakieś. Bo chciałam zwykłe to powiedzieli że nie dają zwykłych tylko takie za 80 zł ale są 3,4 wkłucia.:angry:

na chwilę mi się udało wejść. ja mam szczepienie 2 wtorki po roczku.. to będzie 26go lutego.. nie lubię tego strasznie.. K. ani razu nie udało się iść ze mną na szczepienie.. a jak były wakacje i nie miał szkoły to nie chciał. powiedział, że nie wytrzyma i jak Mała będzie płakać to wszystkich tam ubije, ale nie wiem, czy to nie był wykręt tylko :/

no to co to za szczepionki ze po 80 zl a 3 wkłucia? Ja nie dopłacałam nic do szczepien.
Moja teraz tylko czeka bilans na 2 latka ;)

[FONT=Arial, Verdana]Ja na chwile dosłownie i mykam > poczytałam was . Ale jakoś nie mam co wam napisać [/FONT];-)

Ja też owijałam się recznikiem bo nie wyrabiałam . Do dziś na noc ręcznik mam przy sobie :wściekła/y::wściekła/y: jednego cycka je a z 2go cieknie ;P

Wampi Tak mi przypomniałaś . Mieliśmy żałobę po kuzynie , a moja kuzynka że było jej ''głupio'' że ma cywilny a żałoba , to zrobili po tajniacku , nikt z rodziny nie widział ;)

reklama
Witam kochane;) cały weekend do Was nie zaglądałam i troszkę mam zaległości, na razie przeczytałam kilka postów, dobrze widze,że któraś z Was zaczęła temat teściowych?? bo moja przyszła też była udana hehe;p

Ja już po studnióweczce, wczoraj było ciężko na szczęście babcia i prababcia dały nam odpocząć i zajęły się małym, dziś jest już ok;)

Do góry