reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
My juz po wizycie u tesciow :) Mała od 8:30 spala tylko pol godzinki i jak padla o 18:30 tak spala i spala.. Wzielam ja na spiocha o 20:30 przebudzila sie na chwilke w domu dopiero zjadla butle i dalej spi.. Cos czuje ze poranek bedzie ciezki. Babcia A. byla bardzo zaskoczona prezentem na dzień babci ale widzialam po oczach jak sie cieszyla :) kochana jest. Zgarnelam plyte z wesela chrzestnego mojej Niki. Bede zaraz ogladala.
Madziu ja tak nie mialam. Skonsultuj to z lekarzem lub polozna
23may mojej Nikoli najlepiej spac powyginanej. Wiec pudelko na zabawki nie zla sprawa :-D

Paulina - a jaki prezent babcia dostała ? ;)
Wampi - i planujecie jakiś ślub ?

Wstaałyście już dziewczyny ?
Moje dzieci dziś na śniadanie postanowiło zjesc ciastka.. wstała rano poszla do kuchni i wyciagła sobie z szuflady haha ;D
pogoda masakra.. nie da sie nawet wyjsc na spacer ;/

witam i meldunek że się obudzilam ale....jeszcze nie wstalam :)
Dennisek przespal noc ślicznie... a przez noc moje miasteczko śnieg zasypał....jak na Anglię jest go naprawdę sporo
Wampi-Dobrze że chociaż teścia masz tajnego a teściowa sama na tym traci bo wnuka ni widzi
23may-to smaczne śniadanie miała Julka :)

Dzien dobry mamusie. Ja własnie nakarmilam pociechy i spijam kawe. Spaly dzis do 10! Normalnie szok. Ale nie narzekam przynajmniej sie wyspalam. Wyszlabym na sanki ale u mnie termometr wskazuje -15 wiec chyba daruje sobie. Może dobrze ze tak mrozi to sie wirusy wymrożą i dzieciaki będą bezpieczniejsze.

mój A sie wczoraj ze swoją mamą pokłócił zwyzywał i przyleciał do mnie przepraszać aż mi sie miło zrobiło. Powiedziałam mu ze na jakiś czas nie chce mieć do czynienia z jego mamą w ogóle i powiedział ze dobrze. na razie chyba miedzy nami dobrze ale teściową jak bym zobaczyła to bym jej krzywdę zrobiła.:wściekła/y:
Kubuś śpi. Poszliśmy na szczepienie a oni że w poniedziałki dzień nieszczepienny bo chorych w gabinecie szczepień przyjmują no az sie we mnie zagotowało jak to w gabinecie szczepien. Przecież zarazki w ciągu nocy nie wyjdą sobie na spacer zeby dać wolny gabinet maluszkom do szczepień.

23may- ją planów nie mam tak jak pisałam....P. w pracy całe popołudnie od 14-23:30 więc nudą:(
olant- No dobrze że dzięki pozwoliły ci pospać:)
papitka- my na szczęście szczepienie mamy dopiero ok.12 msc. a ostatnie mieliśmy jak mały miał 4 msc. ale za ro zawsze 3 klucia

papitka, to powinni wczesniej informowac ze nie ma szczepien. i bez przesady że dziś przyjmują chorych itp a jutro małe dzieci będą szczepić !
super ze z A już lepiej ;)

olant - my też chcemy iść na sanki ale znowu u nas jest straszna mgła ;/

happy- to w Angli innych kalendarz szepien widze jest ;))

Julaa ma 1 raz warkoczyki zrobione ;D

Ostatnia edycja:
reklama
no tak mi powiedziała zeby jutro rano przyjść to zaczepi mi go.
happymum u nas co dwa miesiące szczepienie jest i też 3, 4 wkłucia i jeszcze 80 zł to kosztuje bo bezpłatnych nie robią. Jest do 2 roku w ciagu pierwszych 7 miesiecy 5 szczepień. A my dopiero na czwarte idziemy bo niunio chorował. a powinien mieć już ostatnie.

Do góry