reklama
G
guest-1673535084
Gość
My juz po wizycie u tesciow Mała od 8:30 spala tylko pol godzinki i jak padla o 18:30 tak spala i spala.. Wzielam ja na spiocha o 20:30 przebudzila sie na chwilke w domu dopiero zjadla butle i dalej spi.. Cos czuje ze poranek bedzie ciezki. Babcia A. byla bardzo zaskoczona prezentem na dzień babci ale widzialam po oczach jak sie cieszyla kochana jest. Zgarnelam plyte z wesela chrzestnego mojej Niki. Bede zaraz ogladala.
Madziu ja tak nie mialam. Skonsultuj to z lekarzem lub polozna
23may mojej Nikoli najlepiej spac powyginanej. Wiec pudelko na zabawki nie zla sprawa
Madziu ja tak nie mialam. Skonsultuj to z lekarzem lub polozna
23may mojej Nikoli najlepiej spac powyginanej. Wiec pudelko na zabawki nie zla sprawa
Paulina - a jaki prezent babcia dostała ?
Wampi - i planujecie jakiś ślub ?
Wstaałyście już dziewczyny ?
Moje dzieci dziś na śniadanie postanowiło zjesc ciastka.. wstała rano poszla do kuchni i wyciagła sobie z szuflady haha ;D
pogoda masakra.. nie da sie nawet wyjsc na spacer ;/
Wampi - i planujecie jakiś ślub ?
Wstaałyście już dziewczyny ?
Moje dzieci dziś na śniadanie postanowiło zjesc ciastka.. wstała rano poszla do kuchni i wyciagła sobie z szuflady haha ;D
pogoda masakra.. nie da sie nawet wyjsc na spacer ;/
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
witam i meldunek że się obudzilam ale....jeszcze nie wstalam
Dennisek przespal noc ślicznie... a przez noc moje miasteczko śnieg zasypał....jak na Anglię jest go naprawdę sporo
Wampi-Dobrze że chociaż teścia masz tajnego a teściowa sama na tym traci bo wnuka ni widzi
23may-to smaczne śniadanie miała Julka
Dennisek przespal noc ślicznie... a przez noc moje miasteczko śnieg zasypał....jak na Anglię jest go naprawdę sporo
Wampi-Dobrze że chociaż teścia masz tajnego a teściowa sama na tym traci bo wnuka ni widzi
23may-to smaczne śniadanie miała Julka
olant
Początkująca w BB
Dzien dobry mamusie. Ja własnie nakarmilam pociechy i spijam kawe. Spaly dzis do 10! Normalnie szok. Ale nie narzekam przynajmniej sie wyspalam. Wyszlabym na sanki ale u mnie termometr wskazuje -15 wiec chyba daruje sobie. Może dobrze ze tak mrozi to sie wirusy wymrożą i dzieciaki będą bezpieczniejsze.
mój A sie wczoraj ze swoją mamą pokłócił zwyzywał i przyleciał do mnie przepraszać aż mi sie miło zrobiło. Powiedziałam mu ze na jakiś czas nie chce mieć do czynienia z jego mamą w ogóle i powiedział ze dobrze. na razie chyba miedzy nami dobrze ale teściową jak bym zobaczyła to bym jej krzywdę zrobiła.
Kubuś śpi. Poszliśmy na szczepienie a oni że w poniedziałki dzień nieszczepienny bo chorych w gabinecie szczepień przyjmują no az sie we mnie zagotowało jak to w gabinecie szczepien. Przecież zarazki w ciągu nocy nie wyjdą sobie na spacer zeby dać wolny gabinet maluszkom do szczepień.
Kubuś śpi. Poszliśmy na szczepienie a oni że w poniedziałki dzień nieszczepienny bo chorych w gabinecie szczepień przyjmują no az sie we mnie zagotowało jak to w gabinecie szczepien. Przecież zarazki w ciągu nocy nie wyjdą sobie na spacer zeby dać wolny gabinet maluszkom do szczepień.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
23may- ją planów nie mam tak jak pisałam....P. w pracy całe popołudnie od 14-23:30 więc nudą
olant- No dobrze że dzięki pozwoliły ci pospać
papitka- my na szczęście szczepienie mamy dopiero ok.12 msc. a ostatnie mieliśmy jak mały miał 4 msc. ale za ro zawsze 3 klucia
olant- No dobrze że dzięki pozwoliły ci pospać
papitka- my na szczęście szczepienie mamy dopiero ok.12 msc. a ostatnie mieliśmy jak mały miał 4 msc. ale za ro zawsze 3 klucia
papitka, to powinni wczesniej informowac ze nie ma szczepien. i bez przesady że dziś przyjmują chorych itp a jutro małe dzieci będą szczepić !
super ze z A już lepiej
olant - my też chcemy iść na sanki ale znowu u nas jest straszna mgła ;/
happy- to w Angli innych kalendarz szepien widze jest )
Julaa ma 1 raz warkoczyki zrobione ;D
super ze z A już lepiej
olant - my też chcemy iść na sanki ale znowu u nas jest straszna mgła ;/
happy- to w Angli innych kalendarz szepien widze jest )
Julaa ma 1 raz warkoczyki zrobione ;D
Ostatnia edycja:
reklama
no tak mi powiedziała zeby jutro rano przyjść to zaczepi mi go.
happymum u nas co dwa miesiące szczepienie jest i też 3, 4 wkłucia i jeszcze 80 zł to kosztuje bo bezpłatnych nie robią. Jest do 2 roku w ciagu pierwszych 7 miesiecy 5 szczepień. A my dopiero na czwarte idziemy bo niunio chorował. a powinien mieć już ostatnie.
happymum u nas co dwa miesiące szczepienie jest i też 3, 4 wkłucia i jeszcze 80 zł to kosztuje bo bezpłatnych nie robią. Jest do 2 roku w ciagu pierwszych 7 miesiecy 5 szczepień. A my dopiero na czwarte idziemy bo niunio chorował. a powinien mieć już ostatnie.