no musial dojrzec bo jest 10 lat starszy ode mnie
a brzuszek super
mój jest 9 lat starszy, mam nadzieję, że też bedzie się tak świetnie sprawował w roli ojca...
Sandra faceci tak mają chwile szczerości ,a potem milczą :/ Mam nadzieje ,że wam się samochód nie rozkraczy i cała dojedziesz na porodówke u nas gdyby nie menadżer ze zmiany M to nie dojechałabym do szpitala
no u mnie też w razie katastrofy i awarii jest uprzejmy sąsiad. Oby nie było potrzeby korzystać z jego pomocy.
SANDRA wzrostu Ci poskąpili??? To co ja mam powiedzieć, ledwo 150cm.
Sliczny brzuchol.
Dzięki. U mnie w rodzinie same wielkoludy po min.170cm to się czułam mała, ale teraz się cieszę, bo idealnie pasuję do męża
Sandra oj Ty masz czas Ciebie też będziemy pośpieszać;p uroczy brzuszek
mam nadzieję, że bez przyspieszania wyskoczy. Jeszcze niech chociaż do 37tc posiedzi
Dzisiaj moja Kaja zagieła babcie...babcia mówi do niej ;Kajusia zobacz samolot ,pojedziesz nim? na to Kaja
olece,jeżdża samochody...cieta riposta hahaha
dobre
mnie siostra (jak miała 4latka) kiedyś zagięła. Pomalowała lakierem do paznokci szybę w oknie, to chcąc jej spokojnie wytłumaczyć mówię: Julcia jak sama nazwa wskazuje lakier do paznokci jest do paznokci, a nie do szyb, a ona mi na to: nieprawda, bo szybowiec nie jest do szyb. Szczena i opadła i poszłam po zmywacz, żeby to zetrzeć
Po długiej przerwie oznajmiam, że moje życie stało się męczarnią. ;/
Jest gorąco i przez samo to się żyć nie chce. ^^ Do tego strasznie swędzi mnie pierś prawa, której 'sutek' okropnie napuchł. Dół brzucha też strasznie swędzi. Do tego rozstępy i normalnie żyć nie umierać.
Stosuje parafinę, bo mi to ciotka poradziła, ale to jest rozwiązanie na parę minut..;/ Wizyte mam 17 września dopiero, a 30 sierpnia idę na USG.
Czuje ruchy Zuzanny, która daje w kość w nocy szzególnie. Chociaż od wczoraj, coś się w ogóle nie rusza.
Pozdrawiam wszystkie mamusie. ;p
Mi też gorąco dokucza opuchnięta jestem tak, że szkoda słów. Nogi mam jak filary. U mnie za to mały strasznie żywiołowy i oczywiście upodobał sobie moje żebra, które bolą niemiłosiernie.
kasiek mówisz i masz właśnie skończyłam
Zobacz załącznik 492861
Mąż mi się zapienił jak mu zdjęcie wysłałam
Olcia tak jak Femmka pisze;-) napewno będzie dobrze;*
ekstra zmiana, co by nie mówić drastyczna
ja też się ostatnio odważyłam na ostre posunięcie. Po latach długich włosów ścięłam je powyżej ramion. Mężuś się przyraził, ale teraz mówi że ładnie. Twój też się przyzwyczai.
ona bardziej jak mama wychowa, troszkę staromodnie, w ciszy i wgl. ja uważam że dziecko trzeba przyzwyczaić do dzwięku.
ja też nie zamierzam przy dziecku chodzić na palcach. W brzuchu też przecież nie ma ciszy absolutnej i skoro tam potrafi spać to przy radio czy tv tak samo zaśnie.
femme można ćwiczyć ale brzuszki w ciąży raczej odpadają bo wraz z rosnącą dzidzią mięśnie rozchodzą się na boki ustępując miejsca bobaskowi raczej biegać mozna;-) i to pod warunkiem że całutki czas przed ciążą aktywną fizycznie się było;-)
ja od gin usłyszałam, że dla ciężarnych to najlepiej sport nieobciążeniowy. Poradziła mi rowerek stacjonarny i pływanie. Pływanie świetne też jest na obrzęki, takie jak w moim przypadku.
MILENAAA - ja miałam bóle od krzyża i od brzucha
ale ja zahartowana bo miałam bolesne miesiączki to się czułam jak przy takiej miesiączce właśnie ;-) nic przyjemnego to nie jest ale szybko mija :-)
A mi już głowa wysiada tak mnie boli do tego czuje że jutro nic mówić nie będę mogła tak mnie gardło zaczyna boleć jak bym jakąś kulkę tam miała ... no i zatoki coś pięknego
ale jutro wolne !
Ja podczas okresu miałam takie bóle, że mdlałam. Usłyszałam, że po pierwszym dziecku mi przejdzie. Jak jest u Ciebie jak oceniasz bolesność miesiączek po urodzeniu?
Mnie wczoraj nie było, bo kupiliśmy nowe meble i musiałam wszystko poukładać w miarę logicznie. Co do ostrej wymiany zdań to uważam, że forum jest po to, żeby wypowiadać swoje zdanie, a nie krytykować kogoś o odmiennym zdaniu. I nie ma sensu się bulwersować, bo po co komu nerwy.