reklama
Mnie dziewczyny z Ala ze 1 dzien wyganiały z Oliśką tydzien na porodowkę ale się w koncu udalo:-);-) oby nocka owocna byla w skurcze;-)Snoopy Bardzo chętnie taki szybki i bezbolesny :-) Ale co będzie to będzie ... Uciekam na łóżko do P .. Miłej nocki . Jutro z rana się odezwę :-)
Słodkich snów !!!
soksy
Fanka BB :)
poprasowane w koncu
ja mialam skurcez do 80 i musieli zatrzymac ale nie czulam ich jakos mocno troche pobolewaly mnie plecy
milena jutro sie nie odezwiesz chyba ze z porodówki trzymam za to mocno kciuki &&&&
mialam wlosy farbowac i znów nie mialm jak a teraz mi sie nie chce
ja mialam skurcez do 80 i musieli zatrzymac ale nie czulam ich jakos mocno troche pobolewaly mnie plecy
milena jutro sie nie odezwiesz chyba ze z porodówki trzymam za to mocno kciuki &&&&
mialam wlosy farbowac i znów nie mialm jak a teraz mi sie nie chce
soksy
soksy farbuj ja dałam radę
ja wlasnie myslam o tym kolorze co ty masz ale nie moglam dostac na tej "wsi" i zostaane przy "swoim" problem ze arba lezy juz dopre 3 tygodnie a mi sie zwyczajnie nie chce
Ostatnia edycja:
pinky sky
Femme nie no też są ludźmi i wiedzieli że decydują się na mieszkanie z maleńkim dzieckiem... Imprezowicze to raczej my
Maleństwo aha w taki sposób
Milena owocnej nocy w skurcze...
A ja się jeszcze większą blondyną zrobiłam bo poprawiłam pasemka;P)
Maleństwo aha w taki sposób
Milena owocnej nocy w skurcze...
A ja się jeszcze większą blondyną zrobiłam bo poprawiłam pasemka;P)
Tekstualna
Początkująca w BB
,,to zależy'', jak ładnie się mówi biologicznie to pewnie koło 20stki - dużo energii, młodość itp. Moim zdaniem najlepszy czas to taki, kiedy jest facet, z którym chce się mieć dziecko i w miarę stabilna sytuacja życiowa, a przynajmnije dobre perspektywy.
reklama
Witam z rana No i niestety się nie udało , 0 skurczy w nocy . Dalej 2pak , dalej czekam ;-)U mnie dziś chłodniej , bynajmniej na razie , zobaczymy co będzie potem . Miłego dnia kochane .Milena owocnej nocy w skurcze...