reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej wieczornie.

Witam nową mamusię :)

Eve..pochwala z ust tesciowej.. noooooo to nie lada wyczyn :D a jeszcze ze zupe twoją pochwalila.. :)

Kasiek mi sie dziś do poludnia tez nic nie chcialo. potem zmobilizowalam sie.. i pojechalam do kolezanki. No i do kuzynki po ogorki. maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatko ile ich .. troche zakisilam, troszke korniszonów..i jutro bede jakąś salatke robić.

Vampi U mnie chlopcxy w okolicy drugich urodzin juz bez pampka smigali. Ale dla Oskara do tej pory zdaza sie zapomniec isc na sedes. Lub przetrzymuje do ostatniej chwili i czesto polowa ląduje w majtkach.

Mirabelka wyslalam zaproszenie na fb

reklama
My dopiero po 18 na spacer poszliśmy i chodziliśmy do 21 bo cały dzień gorąco że szok :szok:.

Mirabelka - wysłane zaproszenie na fb
ookatkaoo - Witam. My sie nie znamy :-)

Młoda mamusia - trzymam kciuki na 100% wszystko dobrze bedzie.

Magda - Mówisz masz ;d

Dzisiejsze zdjęcia ;D Niunio skończył dzisiaj dwa miesiące :-D

DSC_0134.jpgDSC_0135.jpg

Ola no to rzeczywiście pechowa;/

Wampi oj daj spokój lenistwo pełną gębą łazienka już się o mnie prosi...:p

Papitka ale niuniu słodziaczek:)

Idę się do męża poprzytulać bo jakiś mam agresywny nastrój może mi przejdzie:p

Hej

Kurcze piszecie tu duzo :p

Ola kurcze la enaprawde dziwnie pechowa klatka... :no:
Papitka juz 2 mies? kiedy to zleciało? :-D hehehehe jaki słodziak z niego :p?
Kasiek i jak przeszlo po przytulaniu? :-D ;-)

Dzis znów cieplo juz 24 stopnie... Ide odkurzyc i dzieciaki na dwór wypuszcze.... :pPP i krupnik ugotuje...

Póki co czekam z psiorkami do 1,5 roku zostałam uswiadomiona przez kolezanki że cyborgiem jestem :D:D
Oj pechowa :( no cóz ale , że sie wyprowadzam za jkiś czas to sie nie przejmuję.
Liza- aj chcial bym moc mlodego wypuscic tak na dwor :>

Hej porannie. u nas juz duchota. wczoraj termometr pokazywal w cieniu 38 st.

Papitka sliczny maluch :) aaaaah.. kiedy te moje dwa szoguny byly takie malusie..?

drugą kawą sie racze. wstalam znowu o 6 ;/ ale ciul.. przyzwyczajac sie trzeba.. zaraz wrzesien :D

na obiadzicho dziś rybe usmaze. ł tyle nałowił ze miejsca w zamrazalniku brak na inne cuda :)

Hej wczoraj net mi uciekał :wściekła/y: O 8 byłam z mama w carrefour bo udka w promocji :tak::tak::tak: Kolejka na pół sklepu :szok: a że nie chciałam się rzucać w oczy i prosić o mięso bez kolejki to grzecznie stałam żeby baby mi nie zarzucały ze moge postać ( bo nikt mi nie uwierzy ze ja juz tyle do porodu ) . Jak juz były ze 3 osoby przede mną to baba kazała mi podejść ( uprzejma hahaha :-) ) Jak stałam godzinę to te 3 osoby to nic ;) podziękowałam :-D Upał okrooopny od samego rana :no: już mi słabo . W ogóle w nocy to myślałam że urodzę , chyba coś mnie zaczyna brać :szok::szok:

Wampi
55 minut poród . łaaał Mój to nie panikuję teraz, ale widać po nim taki stres :tak: w końcu tatusiem będzie , wielkie wyzwanie :) A co do porodu to nie wiem czy będzie jeszcze ;-) Może urodzę w 55 min to nie zdąży ( a wole rodzić 55 min bez niego niż nie wiadomo ile z nim )
ookatkaoo1993 Witaj , witaj :-):-)
młoda_mamusia jak wizyta u lekarza ?
Ola W końcu się nauczy :) kciukasy
ViKamcia 20 min :-):-):-) moje marzenie na dzień dzisiejszy :-D:-D Wampi 55 minut ty jeszcze lepsza . Ciekawe co mnie czeka na porodówce .
Kasiek Ja z początku też nie chciałam , uważałam ze przy nim będzie mi gorzej :-D Wampi szybciutko urodziła , ale rekordzistka to ViKamcia 20 min:-)
Papitka duży chłop juz z tego twojego Synka :-):-) Słodziutki ..

Ja to juz nie wiem co oni jeszcze wymyśla : Sensacyjne ustalenia biegłych: mała Madzia została uduszona - Sprawa Madzi - Onet Wiadomości Tyle się teraz słyszy o tych dzieciach :-:)-:)-(

MIŁEGO DNIA

reklama
Milenaa kurcze juz 38tc trzymasz sie? :-) hehehe
Ja Danielka rodzilam od pierwszego skurczu i wypływania wód 2h40min :-) hehe :-)
Ola no ze jej matki jeszcze nie zamkneli.... patologia jest w naszym kraju... :no: porazka.... :confused2:

Do góry