reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej wieczornie.

Witam nową mamusię :)

Eve..pochwala z ust tesciowej.. noooooo to nie lada wyczyn :D a jeszcze ze zupe twoją pochwalila.. :)

Kasiek mi sie dziś do poludnia tez nic nie chcialo. potem zmobilizowalam sie.. i pojechalam do kolezanki. No i do kuzynki po ogorki. maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatko ile ich .. troche zakisilam, troszke korniszonów..i jutro bede jakąś salatke robić.

Vampi U mnie chlopcxy w okolicy drugich urodzin juz bez pampka smigali. Ale dla Oskara do tej pory zdaza sie zapomniec isc na sedes. Lub przetrzymuje do ostatniej chwili i czesto polowa ląduje w majtkach.

Mirabelka wyslalam zaproszenie na fb

reklama
My dopiero po 18 na spacer poszliśmy i chodziliśmy do 21 bo cały dzień gorąco że szok :szok:.

Mirabelka - wysłane zaproszenie na fb
ookatkaoo - Witam. My sie nie znamy :-)

Młoda mamusia - trzymam kciuki na 100% wszystko dobrze bedzie.

Magda - Mówisz masz ;d

Dzisiejsze zdjęcia ;D Niunio skończył dzisiaj dwa miesiące :-D

DSC_0134.jpgDSC_0135.jpg

Ola no to rzeczywiście pechowa;/

Wampi oj daj spokój lenistwo pełną gębą łazienka już się o mnie prosi...:p

Papitka ale niuniu słodziaczek:)

Idę się do męża poprzytulać bo jakiś mam agresywny nastrój może mi przejdzie:p

Hej

Kurcze piszecie tu duzo :p

Ola kurcze la enaprawde dziwnie pechowa klatka... :no:
Papitka juz 2 mies? kiedy to zleciało? :-D hehehehe jaki słodziak z niego :p?
Kasiek i jak przeszlo po przytulaniu? :-D ;-)

Dzis znów cieplo juz 24 stopnie... Ide odkurzyc i dzieciaki na dwór wypuszcze.... :pPP i krupnik ugotuje...

Póki co czekam z psiorkami do 1,5 roku zostałam uswiadomiona przez kolezanki że cyborgiem jestem :D:D
Oj pechowa :( no cóz ale , że sie wyprowadzam za jkiś czas to sie nie przejmuję.
Liza- aj chcial bym moc mlodego wypuscic tak na dwor :>

Hej porannie. u nas juz duchota. wczoraj termometr pokazywal w cieniu 38 st.

Papitka sliczny maluch :) aaaaah.. kiedy te moje dwa szoguny byly takie malusie..?

drugą kawą sie racze. wstalam znowu o 6 ;/ ale ciul.. przyzwyczajac sie trzeba.. zaraz wrzesien :D

na obiadzicho dziś rybe usmaze. ł tyle nałowił ze miejsca w zamrazalniku brak na inne cuda :)

Hej wczoraj net mi uciekał :wściekła/y: O 8 byłam z mama w carrefour bo udka w promocji :tak::tak::tak: Kolejka na pół sklepu :szok: a że nie chciałam się rzucać w oczy i prosić o mięso bez kolejki to grzecznie stałam żeby baby mi nie zarzucały ze moge postać ( bo nikt mi nie uwierzy ze ja juz tyle do porodu ) . Jak juz były ze 3 osoby przede mną to baba kazała mi podejść ( uprzejma hahaha :-) ) Jak stałam godzinę to te 3 osoby to nic ;) podziękowałam :-D Upał okrooopny od samego rana :no: już mi słabo . W ogóle w nocy to myślałam że urodzę , chyba coś mnie zaczyna brać :szok::szok:

Wampi
55 minut poród . łaaał Mój to nie panikuję teraz, ale widać po nim taki stres :tak: w końcu tatusiem będzie , wielkie wyzwanie :) A co do porodu to nie wiem czy będzie jeszcze ;-) Może urodzę w 55 min to nie zdąży ( a wole rodzić 55 min bez niego niż nie wiadomo ile z nim )
ookatkaoo1993 Witaj , witaj :-):-)
młoda_mamusia jak wizyta u lekarza ?
Ola W końcu się nauczy :) kciukasy
ViKamcia 20 min :-):-):-) moje marzenie na dzień dzisiejszy :-D:-D Wampi 55 minut ty jeszcze lepsza . Ciekawe co mnie czeka na porodówce .
Kasiek Ja z początku też nie chciałam , uważałam ze przy nim będzie mi gorzej :-D Wampi szybciutko urodziła , ale rekordzistka to ViKamcia 20 min:-)
Papitka duży chłop juz z tego twojego Synka :-):-) Słodziutki ..

Ja to juz nie wiem co oni jeszcze wymyśla : Sensacyjne ustalenia biegłych: mała Madzia została uduszona - Sprawa Madzi - Onet Wiadomości Tyle się teraz słyszy o tych dzieciach :-:)-:)-(

MIŁEGO DNIA

reklama
Milenaa kurcze juz 38tc trzymasz sie? :-) hehehe
Ja Danielka rodzilam od pierwszego skurczu i wypływania wód 2h40min :-) hehe :-)
Ola no ze jej matki jeszcze nie zamkneli.... patologia jest w naszym kraju... :no: porazka.... :confused2:

Do góry