reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wampi ja tak samo mam. Dlugie pierwsze imie, dlugie drugie imie i dluugie nazwisko:) W szkole zawsze tylko moje dane wychodzily poza rubryke, a w niektorych latach nie mialam drugiego imienia wpisanego bo widocznie ktos nie chcial zbyt sie wysilac heheh;) Ale jak przejme nazwisko kiedys po T to bedzie mialo tylko 3 literki :)

Ja juz tez zawijam to spanka;)
Dobranoc:-D:-);-)

Witam z rana ...w ogóle sie nie wyspałam,praktycznie od 4 nie spie wrrrr

Mój syncio tez ma długie imie i nazwisko dlatego nie ma drugiego imienia,córcia ma krótkie ale ma drugie po mojej mamusi śp.

Lece ogarnac chate i przed chatą bo nie długo kumpele wpadaja,dzieciaki w koncu towarzystwo bedą miały;))
Szwagierka jeszcze spi na górze ma urlop to niech gnije;P

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj zaczynam ostre odpieluchowywanie Kacpra ! Poki co kiepsko raz siku zrobił w łazience na dywanik
frown.png
nic walczymy dalej ! ale raz zaczął sikać wziełam szybko na nocnik i grał Hura :D
musze sie za to wziąść co w końcu zejdzie mi tak do 3z tak , że ja teraz mam oczy dookola i czaje na sikanie .nie pisze ale czytam moje kochane mamusie

Witam się i ja :-) Co do imion nie chce się już wypowiadać , bo jak kolejne mi się spodoba to będę miała większy mętlik w głowie :-D Wczoraj umierałam do wieczora duchota taka że siedzieć się nie dało:no::no: A dziś już 26st. i ani jednej chmurki na niebie .... Śniadanie zjadłam , pranie kolejne wsadziłam do pralki i czekam na siostrę bo ma ze swoimi chłopami przyjść , i ciotka ma przyjechać . a potem chyba wybiorę się z mama na miasto :tak::tak: A wiecie co spakowałam w końcu torbę do szpitala , jeszcze kilku rzeczy brak ale najważniejsze jest ;-);-);-) , mama się śmieję że już się śpieszę , a P. jak to on już go nerwy zjadają , a co ja mam powiedzieć :-D:-D Wasi mężczyźni też panikowali przed waszym pierwszym porodem , czy to mój taki wyjątek ? :blink: Koszą mi trawę koło mieszkania i ***** nawet telewizora nie słychać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i śmierdzi tą skoszoną trawą , a mam alergie i kicham jak głuuuupia .. :baffled:

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI ; ****

Ola Kciuki za odpieluchowanię &&&&& ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Hej. Milena moj malzon przed porodem nawet twardo sie trzymał. gorzej bylo jak lezalam w szpitalu na patologi. dzwonił co kilka minut. no a jak porod sie zaczął to wogole myslalam ze wyłącze tel.

U nas juz gorąco. wstalam o 6, dwie kawy wypiłam i chyba zrobie sobie 3.. bo mi spac sie chce ;/

Dzieci Poznań plis nadal o głosiki :)

dziewczyny mam do sprzedania stroj i kapciuchy Iggle Piggle.na ok 2-3 latka.I kostium Dyni. jakby ktoras byla zainteresowana moge linka dac :)

hej
ola trzymam kciuki oby szybko udało wam się sikać w nocnik:)
milena moj P jak zbliżal sie termin porodu to biedaczek nie dał rady spać w nocy a jak zabrali mnie na cc to paczke fajek spalił z nerwów a jaki był szczęśliwy jak mała zaobaczył ale teraz przyznaje i sie śmieje sam z siebie ze bał sie jak to bedzie itd a jak ona była mała to nawet na rece bał sie ją brac ze jej krzywde zrobi

Aleksandra trzymam kciukasy zeby udalo Wam sie;):)
Milena oddaj te upaly do mnie do Anglii, chetnie przyjme;:-D:tak: I zdecydowaliscie sie na jakies imionko??:D
Renata ta godzinka a ty juz tyle kawek wypilas? O matkoo to ile dziennie pijesz? Nie boli cie zoladek?:-) Ja nie moge pic kawy bo nawet jak wypije z rana to pozniej nie moge spac do 2-3 w nocy:-D:-D:szok:

Mmm u nas slonko wyszlo;-) Pranko nastawilam i lezakuje jeszcze sobie i ogladam powtorki Na Wspolnej:-D;-)

U nas robi się gorąco. Mały jeszcze śpi to i ja się wyspałam dzisiaj. Bo po kąpaniu i jedzonku o 20 spał mi do 5 zjadł i dalej śpi. Za to cały dzień mi będzie buszował. Dostałam z mamą wezwanie do sądu na 21 w sprawie o alimenty których mój ojciec już od czerwca nie zapłacił bo uważa że jak mam dziecko to już nie musi bo ja na 100% do szkoły nie pójdę. Od razu o podwyższenie mama złożyła nie chce płacić 400 ziko to będzie płacił więcej.

Milenaa - Mój A był spokojny. Jak zadzwoniłam że rodze to kazał mi se jaj nie robić z niego bo godzine wcześniej odstawił mnie do domu i było wszystko dobrze. Cały dzień podejrzewam chodziłam z rozwarciem bo jak sie zaczęło to miałam skurcze co 5 min wody od razu odeszły i po chwili w szpitalu miałam już 8 cm. A on mi mówi że sie nie wybiera do mnie bo na 100% w bambuko go robię i dwa razy do niego dzwoniłam to z łaską przyszedł żeby sprawdzić, a jak przyszedł to sie śmiał bo siedziałam na kibelku bo mi wody leciały i wstać nie mogłam bo skurcze już co 3 min rodziłam 2godziny i 50minut. hihi Życzę ci tak samo szybkiego porodu:tak:
Ola- Powodzenia.:-D

reklama
RenataT P. się trzymał , dopóki nie zobaczył że pakuję się do szpitala . Zobaczymy co będzie potem ...Nie pij tyle Kawy bo Ci serducho stanie . Głos oddany ... :-)
Mirabelka Mój P. to wiem ze sie bał jak to będzie, bo z początku ciąży nie miał pracy, ale na szczescie teraz umowe podpisał . Ja to z niego bede sie zmiac po porodzie coś czuje :)
Magda A bier je sobie ;)) , mi tam one zbędne :-D:-D:-Dszczerze to nie miałam czasu z P. porozmawiac na ten temat . Przyszedł zmęczony , zjadł , potem ja padłam z tej duchoty .;/
Papitka Tego też sie obawiam ze bede rodzić a on mi powie ze mam se jaj nie robić , bo on tak lubi ;)) Szybciutko urodziłaś , też bym tak chciała .. ;) To Ci Kubuś będzie szalał , ale bynajmniej wyspana ..

Idę pod prysznic . Już się ze mnie leje brrr .

Ostatnia edycja:
Do góry