reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wampi ja tak samo mam. Dlugie pierwsze imie, dlugie drugie imie i dluugie nazwisko:) W szkole zawsze tylko moje dane wychodzily poza rubryke, a w niektorych latach nie mialam drugiego imienia wpisanego bo widocznie ktos nie chcial zbyt sie wysilac heheh;) Ale jak przejme nazwisko kiedys po T to bedzie mialo tylko 3 literki :)

Ja juz tez zawijam to spanka;)
Dobranoc:-D:-);-)

Witam z rana ...w ogóle sie nie wyspałam,praktycznie od 4 nie spie wrrrr

Mój syncio tez ma długie imie i nazwisko dlatego nie ma drugiego imienia,córcia ma krótkie ale ma drugie po mojej mamusi śp.

Lece ogarnac chate i przed chatą bo nie długo kumpele wpadaja,dzieciaki w koncu towarzystwo bedą miały;))
Szwagierka jeszcze spi na górze ma urlop to niech gnije;P

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj zaczynam ostre odpieluchowywanie Kacpra ! Poki co kiepsko raz siku zrobił w łazience na dywanik
frown.png
nic walczymy dalej ! ale raz zaczął sikać wziełam szybko na nocnik i grał Hura :D
musze sie za to wziąść co w końcu zejdzie mi tak do 3z tak , że ja teraz mam oczy dookola i czaje na sikanie .nie pisze ale czytam moje kochane mamusie

Witam się i ja :-) Co do imion nie chce się już wypowiadać , bo jak kolejne mi się spodoba to będę miała większy mętlik w głowie :-D Wczoraj umierałam do wieczora duchota taka że siedzieć się nie dało:no::no: A dziś już 26st. i ani jednej chmurki na niebie .... Śniadanie zjadłam , pranie kolejne wsadziłam do pralki i czekam na siostrę bo ma ze swoimi chłopami przyjść , i ciotka ma przyjechać . a potem chyba wybiorę się z mama na miasto :tak::tak: A wiecie co spakowałam w końcu torbę do szpitala , jeszcze kilku rzeczy brak ale najważniejsze jest ;-);-);-) , mama się śmieję że już się śpieszę , a P. jak to on już go nerwy zjadają , a co ja mam powiedzieć :-D:-D Wasi mężczyźni też panikowali przed waszym pierwszym porodem , czy to mój taki wyjątek ? :blink: Koszą mi trawę koło mieszkania i ***** nawet telewizora nie słychać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i śmierdzi tą skoszoną trawą , a mam alergie i kicham jak głuuuupia .. :baffled:

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI ; ****

Ola Kciuki za odpieluchowanię &&&&& ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Hej. Milena moj malzon przed porodem nawet twardo sie trzymał. gorzej bylo jak lezalam w szpitalu na patologi. dzwonił co kilka minut. no a jak porod sie zaczął to wogole myslalam ze wyłącze tel.

U nas juz gorąco. wstalam o 6, dwie kawy wypiłam i chyba zrobie sobie 3.. bo mi spac sie chce ;/

Dzieci Poznań plis nadal o głosiki :)

dziewczyny mam do sprzedania stroj i kapciuchy Iggle Piggle.na ok 2-3 latka.I kostium Dyni. jakby ktoras byla zainteresowana moge linka dac :)

hej
ola trzymam kciuki oby szybko udało wam się sikać w nocnik:)
milena moj P jak zbliżal sie termin porodu to biedaczek nie dał rady spać w nocy a jak zabrali mnie na cc to paczke fajek spalił z nerwów a jaki był szczęśliwy jak mała zaobaczył ale teraz przyznaje i sie śmieje sam z siebie ze bał sie jak to bedzie itd a jak ona była mała to nawet na rece bał sie ją brac ze jej krzywde zrobi

Aleksandra trzymam kciukasy zeby udalo Wam sie;):)
Milena oddaj te upaly do mnie do Anglii, chetnie przyjme;:-D:tak: I zdecydowaliscie sie na jakies imionko??:D
Renata ta godzinka a ty juz tyle kawek wypilas? O matkoo to ile dziennie pijesz? Nie boli cie zoladek?:-) Ja nie moge pic kawy bo nawet jak wypije z rana to pozniej nie moge spac do 2-3 w nocy:-D:-D:szok:

Mmm u nas slonko wyszlo;-) Pranko nastawilam i lezakuje jeszcze sobie i ogladam powtorki Na Wspolnej:-D;-)

U nas robi się gorąco. Mały jeszcze śpi to i ja się wyspałam dzisiaj. Bo po kąpaniu i jedzonku o 20 spał mi do 5 zjadł i dalej śpi. Za to cały dzień mi będzie buszował. Dostałam z mamą wezwanie do sądu na 21 w sprawie o alimenty których mój ojciec już od czerwca nie zapłacił bo uważa że jak mam dziecko to już nie musi bo ja na 100% do szkoły nie pójdę. Od razu o podwyższenie mama złożyła nie chce płacić 400 ziko to będzie płacił więcej.

Milenaa - Mój A był spokojny. Jak zadzwoniłam że rodze to kazał mi se jaj nie robić z niego bo godzine wcześniej odstawił mnie do domu i było wszystko dobrze. Cały dzień podejrzewam chodziłam z rozwarciem bo jak sie zaczęło to miałam skurcze co 5 min wody od razu odeszły i po chwili w szpitalu miałam już 8 cm. A on mi mówi że sie nie wybiera do mnie bo na 100% w bambuko go robię i dwa razy do niego dzwoniłam to z łaską przyszedł żeby sprawdzić, a jak przyszedł to sie śmiał bo siedziałam na kibelku bo mi wody leciały i wstać nie mogłam bo skurcze już co 3 min rodziłam 2godziny i 50minut. hihi Życzę ci tak samo szybkiego porodu:tak:
Ola- Powodzenia.:-D

reklama
RenataT P. się trzymał , dopóki nie zobaczył że pakuję się do szpitala . Zobaczymy co będzie potem ...Nie pij tyle Kawy bo Ci serducho stanie . Głos oddany ... :-)
Mirabelka Mój P. to wiem ze sie bał jak to będzie, bo z początku ciąży nie miał pracy, ale na szczescie teraz umowe podpisał . Ja to z niego bede sie zmiac po porodzie coś czuje :)
Magda A bier je sobie ;)) , mi tam one zbędne :-D:-D:-Dszczerze to nie miałam czasu z P. porozmawiac na ten temat . Przyszedł zmęczony , zjadł , potem ja padłam z tej duchoty .;/
Papitka Tego też sie obawiam ze bede rodzić a on mi powie ze mam se jaj nie robić , bo on tak lubi ;)) Szybciutko urodziłaś , też bym tak chciała .. ;) To Ci Kubuś będzie szalał , ale bynajmniej wyspana ..

Idę pod prysznic . Już się ze mnie leje brrr .

Ostatnia edycja:
Do góry