reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Ja nie mam coś weny ostatnio... Gorąco, praca, ciągle w biegu... ehhhh... Teraz młody wprzedszkolu, więc mam chwile oddechu...

MILENAAA mój nie panikował, przyszedł na spokojnie do szpitala z pracy, na porodówce między skurczami pełenluz był:-p...

RENATA no ja też miałam pnieńskie dośc długie, i teraz mam dlugie, imie też długie, dlatego ciesze się że mam jedno imie... Zawsze jak w pracy polecone odbieram to się w rubryce nie mieszcze:-p. Dlatego młody ma krótkie, no ale ma dwa (M się uparł)

reklama
renata T głosik oddany:)
kasiek&kasiekja jakos na początku jak zaczelam z wami być dawalam swoje namiary na fb ale dam jeszcze raz:) Justyna Angelika Płonowska | Facebook

przegladam własnie gazetke z biedronki i jest przepis na kotlety schabowe w sosie chrzanowym moze zrobie to na obiad choć nie przepadam za chrzanem trzeba bedzie inny sos zrobić ciekawo czy to smaczne

Hej nazywam sie Kasia mam 19 lat mieszkam w małej miejscowości ząbkowice śląskie, jestem mamą 1,5 rocznej Nadusi:)
moge do was dołączyc??

Witaj ookatkaoo :),
Wampi, aleksandra87 ja moja mala odpieluchowalam jak miala 2 lata i 2 miesiace . Amelka zaczela zachodzic piety do srodka, odkad ma mniejsze 'rozwarcie' miedzy nogami. Lekarka mnie tak zbruzgala ze nie wiem za to. Ze niby za wczesnie odstawilam pampersy. to co dziecko ma do 3 r.z. zalatwiac sie w pampersa??? Ale i tak uparcie nie zalozylam jej pampersa, a pietki prostujemy butami z wkladka. Oby wasze maluszki nie mialy z tym problemu :):)

Dzisiaj lece do lekarza na wizytke, wczoraj rano plamilam i strasznie brzuch mi twardnial, ale polozylam sie spokojnie i ustalo. Ciekawa jestem co tak ten Grześ się spieszy, hehe.
Dobra lece bo spóźnie się jeszcze, pa :)

Dzieki dziewuszki jest cięzko :) 2 razy na podłogę i raz chciał w kuchni ale zawleklam go szybko na nocnik i melodyjka spiewala :) potem mial spac psioka zalozylam i kupe zrobil (szczescie) . do tego zrezygnowal chyba z 1 drzemki i idzie spac ok12/13 i spi własnie po 2/3 h . dorasta :D

Mloda mamusia 1
daj znac jak u lekarza trzymam kciuki ze ok wszystko .
ookatkaoo1993 witaj gdzies kojaze juz to sliczne zdjecie:)
mirabellka wyslany fb : )

u nas upał :) nie wychodzilam z młodym ale jak wstanie zje zupkę i idziemy zamówic mszę za moja mamę :**

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki a co tak mało od wczoraj wakacje z dziećmi pogoda piękna to na dworzu hehe :)
Madzia mam 4dni do końca aukcji na ebayu jednak biore ten spin najfajniejszy jest z wszystkich spacerówki mam dwie po Wiki jeszcze więc czekam aż aukcja będzie się kończyć i zacznę licytować do 100f mam limit bo jeszcze w sobote po kołyske jade :D
U nas dzisiaj lipa M brat poleciał do PL w końcu, Wiki chora tzn przeziębiona nie wiem czemu ale jak nigdy zaczęła ostatnio chorować hmmm my dziś na obiadek rosołek taki mniam jak u babci aż teściowa się zachwyciła co dziwne chyba stwierdziła ,że zup lepszych na 1000%nie gotuje :D
a teraz siedze jem lizaki bo mnie naszło,wcześniej ogórki kiszone jadłam z Wiki to w słoiku tym dużym nam trzy zostały hehe
hmm i miałam coś jeszcze napisać :D nie pamiętam :p
Ha pamiętam witam nową mamusie przepraszam ,że na końcu posta :D

Ostatnia edycja:
Papitka oo Kubus dal sie mamie wyspac;) hehe pewnie sam zmeczony jest jak tak buszuje w dzien, dawaj jakas jego foteczke nowa:)
ooKatkaoo witaj, my sie jeszcze nie znamy;) moze powiedz cos jeszcze o sobie bo sa tu pewnie osoby ktore chcialy by poznac nowa mamcie;)
Mloda mamusia1 to trzymam kciuki zeby wszystko bylo okej, daj znac jak tam maly Grzes :):tak:
Eve noo fajny ten wozio:)Oby udalo ci sie wygrac aukcje;) ja nieraz jak cos licytuje i mnie przebija w ost sekundzie to jestem taka wsciekla ze hohoh:p:p aa to bedziecie miec kolyske nie lozeczko zwykle?? ;-)

oj nie wampi :-p ja miałam wiekszą łatwiznę bo zrobiłam barszczyk instant czyli zalałam wodą :-p a dziwczynkom dorzuciłam do "zupy" groszek ptysiowy :-D sama wypiłam zupę z kubeczka bez niczego więc miałam większą łatwiznę :-p heheh
alexandra trzymam kciuki :-) moja Emka też w trakcie odpieluchowania :-p i jak na razie chodzi bez pampka rano i wieczorem i robi na nocnik zawsze:-) w dzień niestety nie mam czasu zbey chodziła bez .. bo z 2 dzieci to już nie takie łatwe ;-) tym bardziej ze teraz mąż pracuje całymi dniami , ale za miesiąc kończą się u niego turnieje więc będzie więcej czasu na to i wezmę się też za nią w dzień :-)
milena mój nie panikował :-) był skupiony na porodzie ale ogólnie był wyluzowany w miarę :-) także było łatwo , przy drugim miał lekkiego stresa bo rodziłam bardzo szybko i jak tylko zajechałam na salę już miałam bóle i nie zdązyli mi podać znieczulenia więc się trochę darłam :-p ale siedział twardo i mi pomagał :-) dobrze że poród trwał 20 min :-D hehe
wampi moja Vi zaczęła tak robić teraz że czeka na ostatnia chwile i zanim pójdzie na kibelek to czasem popuści w majtki :/. nie wiem czy nie chce się jej iść bo taka zajeta jest czy co.. bo wczensiej to ładnie sobie chodziła i nie popuszczała...
czasem to musze na nią krzyknąć bo widze jak tupie ale coś patrzy i nie idzie jak krzyknę"no idź siku"to biegnie sikać :-p hehe
ookatkaoo witaj :-)
młodamausia1 to głupia ta lekarka ! moja Vi nie chodzi w pampku odkąd ma 1,7 i jakoś nikt nic mi nie powiedział ze za szybko...
a dziecku nózki się krzywią z wielu innych przyczyn a nie że od razu od pampersa... :/ a główną przyczyna krzywych nóg jest niedobór wit D ... także lepiej się skonsultowac z innym lekarzem niż takim co zwala wine na papmersy

Ola powodzenia:)

Milena mój nie panikował był przy porodzie chociaż ja na początku ciąży nie chciałam... Zresztą nie miał jak panikować bo był na kacu:p To ja Ci życzę mojego 1.45h ale chyba i tak rekordzistką jest Wampi:p

Mirabelka
dzięki:)

ookatkaooo
witaj ja też Cię pamiętam tylko nie wiem czy pod tym samym nickiem?? Fajnie że się przypomniałaś:)

Młodamama1
i jak po wizycie/?

Eve
łooooo teściowa Cię pochwaliła;P

Hejo wczoraj zdechł mi net;/ Ale już dzisiaj spoko:) Domka chlapała się w basenie a ja jakiś mam leniwy dzień;/

reklama
Zwariowany dzień stwierdziłam , że moja klatka jest pechowa i dobrze , że sie wyprowadzam w naszej klatce były ostatnio 3 pogrzeby teraz sie dowiedziałam , że sąsiedzi z dołu się rozwodza mlode małżeństwo , a moja najlepza klatkowa kolezanka odwołała slub bo ja chłop z dziwk* zdradził na kawalerskim szok normalnie !
Młody jakis marudny troszkę , pociekał po dworze teraz siedzi u dziadka ale zaraz kąpanie jedzenie i spanie :)

Do góry